edhe un per sa kohe isha ne Shqiperi per pushime vec salep kam pi lokaleve /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gje po ktu ke ne s'ka me duket Rambla :shrug:Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] per salep...ke venecia e benin :goofy: [/qb]
Ke per t`pa vetem kembe futbollistash po u vune te syte e mi... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] u vuna per i çast ne syte e Blue-s. te vihem edhe te syte e tu i her? [/qb]
Jeni tu fol shume per ket salepin , po une s`di gjo se cfare eshte ?!Fillimisht postuar nga FloBo:
edhe un per sa kohe isha ne Shqiperi per pushime vec salep kam pi lokaleve [/QB]
Po ti pse nuk more 3 pako kur ike ere ...Masnej e dini ju se si Quhet SAlepi ne Zhargonin Tone ... Long I NXehte Per Trashje Gunge ...Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]edhe un per sa kohe isha ne Shqiperi per pushime vec salep kam pi lokaleve /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gje po ktu ke ne s'ka me duket Rambla :shrug:Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] per salep...ke venecia e benin :goofy: [/qb]
p.s. po pati ma thuj icik se si i thone ok :kiss: [/qb]
Ku din gjo ata amon . Ata vetem caffeeeeeeeeeeeee ene kaq din ata ca o salepi ose kafja e hidhet ...Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] :lol: Tamon e ke thon Tedo :thumbsup: nuk mora salep po mora kafe turke :smash: kur e pane kta taljonet knejna u cuditenca o mer kjo gjo kanceroze kshu than :shrug: se pijshin gjall n'bot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i poshter /pf/images/graemlins/tongue.gif me bene zili me keto fotot ketu :goofy: ne kete ore ku do e pija me gjithe qejf nji. edhe une kete here pervova salep per here te pare, dhe me mire mos e kisha pervu fare, se ketu ska /pf/images/graemlins/frown.gif , andej nga qytet e medhaja besoj duhet te kete, kur te shkosh ne milano flobo dil ne kerkim te salepit /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
[/qb]![]()
AMON MI AMON sa e vret Menjen . Sill adresen ene po ta nis un I pako salep ene thujini atij banakierit ke lokali qe rrini dhe tjua boje ani . BOhet isoj si kakao...Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] na e preve hovin fare tedo /pf/images/graemlins/tongue.gif , atehere ne ja fusim nje marochino..kafe me çokollate dmth :devil: [/qb]
e po si tja pershkruj ktyne robve seFillimisht postuar nga rambla:
[qb]andej nga qytet e medhaja besoj duhet te kete, kur te shkosh ne milano flobo dil ne kerkim te salepit /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
[/qb]
:wave: [/qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]e po si tja pershkruj ktyne robve seFillimisht postuar nga rambla:
[qb]andej nga qytet e medhaja besoj duhet te kete, kur te shkosh ne milano flobo dil ne kerkim te salepit /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
[/qb]
:wave: [/qb]a thu ja kane nigju emrin
![]()
p.s. kafen turke e mora vec se desha me shti fall /pf/images/graemlins/laugh.gif kur shifshin taljonet u ikte truni fare /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]