M`ka shku menja...

disku

UNI
Re: M`ka shku menja...

Boje ntok mer kap i cop shkop..(kujdes ca shkopi po na perdor iher /pf/images/graemlins/laugh.gif )ene vizatoje..po morrim nji konserve peshku edhe po e bojm doce....veshim kpuc nga ato t'nish kpuces qe si gjete gjo as nga hekri /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

lale amon perdori sa me me kursim llafet ambigue mes ne te dysh, se here e funit dolem rru e qeth si keca martaneshi /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

mzun te dridhmet mu... :eek: :eek:
e lejm me verte se edhe ajo na duhet ..thot poplli ku ka zo sosht pa gjo pranej vari bishtin doces /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] per salep :wub: ...ke venecia e benin :goofy: [/qb]
edhe un per sa kohe isha ne Shqiperi per pushime vec salep kam pi lokaleve /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gje po ktu ke ne s'ka me duket Rambla :shrug:

p.s. po pati ma thuj icik se si i thone ok :kiss:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] u vuna per i çast ne syte e Blue-s. te vihem edhe te syte e tu i her? [/qb]
Ke per t`pa vetem kembe futbollistash po u vune te syte e mi... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
edhe un per sa kohe isha ne Shqiperi per pushime vec salep kam pi lokaleve [/QB]
Jeni tu fol shume per ket salepin , po une s`di gjo se cfare eshte ?!
Naj tip boze apo naj gjo alkolike?! :confused:

Florus

Forumium maestatis

:eek: Penele se paske provu salepin tina :confused: pupupu turp kush te nigjon :smash: nuk i ngjan as bozes & nuk eshte alkolike...eshte pije e embel me origjine turke dhe pihet e nxehte. Merre provoje 1 /pf/images/graemlins/smile.gif

salep-1.jpg

Goca

Primus registratum

Jo Flobo , s`e kam provu... ketu ku jam une s`ekziston fare .... Nejse , kur t`hiki n`Shqiperi , gjoja pare qe do boj do kerkoj per ket salepin...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
[qb] per salep :wub: ...ke venecia e benin :goofy: [/qb]
edhe un per sa kohe isha ne Shqiperi per pushime vec salep kam pi lokaleve /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gje po ktu ke ne s'ka me duket Rambla :shrug:

p.s. po pati ma thuj icik se si i thone ok :kiss: [/qb]
Po ti pse nuk more 3 pako kur ike ere ...Masnej e dini ju se si Quhet SAlepi ne Zhargonin Tone ... Long I NXehte Per Trashje Gunge ...

Florus

Forumium maestatis

:lol: Tamon e ke thon Tedo :thumbsup: nuk mora salep po mora kafe turke :smash: kur e pane kta taljonet knejna u cuditen :eek: ca o mer kjo gjo kanceroze kshu than :shrug: se pijshin gjall n'bot /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] :lol: Tamon e ke thon Tedo :thumbsup: nuk mora salep po mora kafe turke :smash: kur e pane kta taljonet knejna u cuditen :eek: ca o mer kjo gjo kanceroze kshu than :shrug: se pijshin gjall n'bot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ku din gjo ata amon . Ata vetem caffeeeeeeeeeeeee ene kaq din ata ca o salepi ose kafja e hidhet ...

Rambla

Primus registratum

[qb]

salep-1.jpg
[/qb]
i poshter /pf/images/graemlins/tongue.gif me bene zili me keto fotot ketu :goofy: ne kete ore ku do e pija me gjithe qejf nji. edhe une kete here pervova salep per here te pare, dhe me mire mos e kisha pervu fare, se ketu ska /pf/images/graemlins/frown.gif , andej nga qytet e medhaja besoj duhet te kete, kur te shkosh ne milano flobo dil ne kerkim te salepit /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Andej mos U Lodhni se nuk ka Vetem nese ka nai manjak qe i ka mor me vete se me kane thene Taljon qe ktu qe kur e kane Provuar me kane thene qe kjo lloj gjoje nuk eksisto anej ...

Rambla

Primus registratum

na e preve hovin fare tedo /pf/images/graemlins/tongue.gif , atehere ne ja fusim nje marochino..kafe me çokollate dmth :devil:

Danae

Primus registratum

per Perpeq!!!
per Hardiç!!! po mendjen kesaj radhe e kam shume te keqe.

Guest

Me ka shkuar mendja per te henger Buke e mo Buke pse cuditeni buke shqiperie ketu ku jam kam 4 vjet e ca qe nuk ha buke /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] na e preve hovin fare tedo /pf/images/graemlins/tongue.gif , atehere ne ja fusim nje marochino..kafe me çokollate dmth :devil: [/qb]
AMON MI AMON sa e vret Menjen . Sill adresen ene po ta nis un I pako salep ene thujini atij banakierit ke lokali qe rrini dhe tjua boje ani . BOhet isoj si kakao...

Florus

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
[/qb]
andej nga qytet e medhaja besoj duhet te kete, kur te shkosh ne milano flobo dil ne kerkim te salepit /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: [/qb]
e po si tja pershkruj ktyne robve se :confused: a thu ja kane nigju emrin :rolleyes: :mad: ndoshta do kete ne ndonje restorant turk :idea:

p.s. kafen turke e mora vec se desha me shti fall /pf/images/graemlins/laugh.gif kur shifshin taljonet u ikte truni fare /pf/images/graemlins/smile.gif

bolonjezja

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[/qb]
andej nga qytet e medhaja besoj duhet te kete, kur te shkosh ne milano flobo dil ne kerkim te salepit /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: [/qb]
e po si tja pershkruj ktyne robve se :confused: a thu ja kane nigju emrin :mad:
p.s. kafen turke e mora vec se desha me shti fall /pf/images/graemlins/laugh.gif kur shifshin taljonet u ikte truni fare /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]