Re: M`ka shku menja... per mullar kashte me ka shku, sfurku me lebetit mua :tipsy: :tipsy:
K Kollarja Primus registratum 17 Jan 2004 #81 Re: M`ka shku menja... per mullar kashte me ka shku, sfurku me lebetit mua :tipsy: :tipsy:
K Kordelja Valoris scriptorum 17 Jan 2004 #82 Re: M`ka shku menja... Kollare do ia tregosh ti si eshte ajo barcaleta apo ta leme pa gjume sonte /pf/images/graemlins/tongue.gif
Re: M`ka shku menja... Kollare do ia tregosh ti si eshte ajo barcaleta apo ta leme pa gjume sonte /pf/images/graemlins/tongue.gif
E Erjon rapper Forumium praecox 17 Jan 2004 #84 Re: M`ka shku menja... Nuk kam gjume fare, se sapo e piva nje kakao
K Kordelja Valoris scriptorum 17 Jan 2004 #85 Re: M`ka shku menja... Ate pra qe ai ushtari nuk e dinte nese ishte plagosur apo jo dhe pyste ca ere ka gjaku :lol:
Re: M`ka shku menja... Ate pra qe ai ushtari nuk e dinte nese ishte plagosur apo jo dhe pyste ca ere ka gjaku :lol:
K Kollarja Primus registratum 17 Jan 2004 #86 Re: M`ka shku menja... Partizani plagosur ne poture, thu ti?
E Erjon rapper Forumium praecox 17 Jan 2004 #88 Re: M`ka shku menja... Kallare e di ate barsoleten e MULLARIT ME BAR /pf/images/graemlins/laugh.gif
K Kollarja Primus registratum 17 Jan 2004 #89 Re: M`ka shku menja... qe i çau poturet e i rrodhi gjaku posht ke opingat? :sleep: :sleep: :sleep:
E Erjon rapper Forumium praecox 17 Jan 2004 #92 Re: M`ka shku menja... Fillimisht postuar nga Kordelja: [qb] Ehe :sleep: [/qb] Click to expand... NATEN :sleep: :sleep: :sleep:
Re: M`ka shku menja... Fillimisht postuar nga Kordelja: [qb] Ehe :sleep: [/qb] Click to expand... NATEN :sleep: :sleep: :sleep:
K Kollarja Primus registratum 17 Jan 2004 #93 Re: M`ka shku menja... Sfurkun lene se mase na hyn ne pune :smash:
E Erjon rapper Forumium praecox 17 Jan 2004 #94 Re: M`ka shku menja... SFURKUN nuk e jap, se o prone personale /pf/images/graemlins/laugh.gif (arma)
K Kollarja Primus registratum 17 Jan 2004 #95 Re: M`ka shku menja... Ka plas zakon i keq me mare veglat me vete nime :smash: :sleep:
E Erjon rapper Forumium praecox 17 Jan 2004 #96 Re: M`ka shku menja... Jemi qe jemi, veglat i kemi.......
K Kollarja Primus registratum 17 Jan 2004 #97 Re: M`ka shku menja... Ke per te vdek me sfurk ne dore mor qyq :shrug: :shrug: :shrug: :idea:
E Erjon rapper Forumium praecox 17 Jan 2004 #98 Re: M`ka shku menja... E kam vetem per VETMBROJTJE /pf/images/graemlins/laugh.gif
E Erjon rapper Forumium praecox 17 Jan 2004 #99 Re: M`ka shku menja... Naten Kallre......... :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: