Mëkati

joetisti_

Locus omnem
Kurse me pak i madh do te ishte t'i shkulje vetem nje krahe. :)

Shume gjera "te embla" quhen mekat po i bere. Sa keq. Pse jane mekat gjerat e hidhura...?
 

europeans

Forumium praecox
Mekati nuk egsiston, pervec gjestit tradhetia,apo krimi........ keto jane shpikur2000 vite me pare jo me shume nga rryma ideologjike.
 

dr love

Locus omnem
Une nuk do e cilsoja.tradhetine mekat..por vrasjet..dhe krimet e ndryshme po.
Pastaj varet nga cili kendveshtrim e sheh..ajo qe eshte mekat per mua..mund te mos jete per te tjeret..sepse secili prej nesh..vepron sipas mendjes se vet..
 

europeans

Forumium praecox
Sic thua dhe ti me lart gjitthseejcili prej nesh,vepron sipas mendjes se vet, por me mekatin ska lidhje ?sapo e cilesova, nuk eksiston......
 

joetisti_

Locus omnem
Duam s'duam ne, shkon. Sepse kenaqesi eshte te shkosh me nje grua te martuar, por eshte mekat. etj.

Por mekati ka vleren e vet. Kur dicka behet mekat, behet me e deshirueshme dhe enigmatike dhe lufta qe ben per ta kryer ate mekat, s'jell nje kenaqesi te vecante. Kur e arrin te duket vetja si me i miri i botes.
 

dr love

Locus omnem
Pse qenka mekat me nje grua te martuar..pse jo me nje burre te martuar..
E pse eshte mekat kur e bejne me deshire.mekat eshte perdhunimi..jo sexi
 

joetisti_

Locus omnem
Pse qenka mekat me nje grua te martuar..pse jo me nje burre te martuar..
E pse eshte mekat kur e bejne me deshire.mekat eshte perdhunimi..jo sexi

Po tjeter thuhet e tjeter behet. Une thashe sipas fese. Por edhe meshkujt perfshihen kur e kryejne. Mbizoteron edhe ligji i shkruajtur apo i pashkruajtur. E megjithate, vecmas asaj qe thone, pothuajse te gjithe e bejne. Edhe ata qe bene ligjin per 'jo'.
 
Top