Mëkati

joetisti_

Locus omnem
Une mendoj se vete mekati eshte mekat. Po ta krahasojme mekatin me antivirusin, del qe perderisa(ne pergjithesi) antivirusi terheq viruse dhe kur s'e ke, s'ka as viruse, ashtu edhe mekati. Kur je i "bombarduar" me, mos bej kete mos bej ate, aq me shume je afer rastit qe po e bere kthehesh ne mekatar/e.
 

joetisti_

Locus omnem
Me thjesht per popullin qe nuk eshte ne moshen e internetit or ti , shume e komplikuar ...
Thjesht. Nje femije te vogel e keshillon per dicka te keqe qe s'duhet ta beje. Por ne ate moment ekziston rreziku sepse ai me pare s'e kishte fare ne mendje dhe ne ate moment ka me shume mundesi qe ai ta beje. Edhe te te rriturit, kur s'e kane ne mendje te bejne nje mekat, kur iu thuhet: kete mos e bej se eshte mekat, me pare nuk e dinte dhe pak mundesi kishte ta bente. Kurse pas paralajmerimit, prite...!
 

Hektor12

Locus omnem
po keshtu me mire prape shume gjate , po jo viruse, antiviruse na bere dhalle mendjen ... spunojme IT ne ose Programues kompjuterash thjesht perdorues jena...
 
Top