Lutje

abs

nuk e di...
Re: Lutje

po i lutem dhe un per ty...tu realizoft :angel:

--------------------
Kur ka ndienja qe te tjeret s`ti kuptojne, duhet t`i fshehish ne zemer. Balzak

ana karenina

Primus registratum

Lutem te prehesh i qete. Lutem te jesh i lumtur per mua, te mos shqetesohesh, te buzeqeshesh tek me kujton. Lutem te kesh besim tek une! E mbi te gjitha lutem te mund te te njoh ndonjehere, diku...

Hermesss

Primus registratum

Zot, ajo per te cilen une lutem eshte qe te vazhdosh te me japesh si deri tani shendet per trupin, urtesi per mendjen, dhe miresi per zemren.

Dhe mbi te gjitha, ji prane meje dhe ndihmome ne cdo hap te jetes time!

/pf/images/graemlins/smile.gif

Hermesss

Primus registratum

COFFEE, prape e paske nderru nick-un e?
Mos pi shume kafe se te ben keq /pf/images/graemlins/tongue.gif

Flm per urimin, dhe weekend te kendshem
:wave:

Ema

Goddes

Te lutem te me heqesh dhimbjen e qafes se nuk e duroj dot me,pastaj te lutem te me sjellesh ndonje dhimbje tjeter,tip koke te lehte ose krahesh.Jo shume te forte,aq sa mvbaj,ne menyre qe te te lutem prape.Te lutem te me ruash mendjen,te me tregosh rrugen e duhur dhe nese une kuptoj gabim ate qe eshte e duhura te me shkundesh mire e mire,ne nje menyre apo ne nje tjeter e te me mesosh urtesine.
Te lutem te qendrosh afer njerezve qe dua me fort,afer familjes time,afer zemrave ne menyre qe ti mbash larg te keqijave,larg fjaleve,larg parandjenjave.
Te lutem te me rijapesh gjumin,te lutem me ndihmo te fle e qete,te shoh maksimumi 10 endrra ne nate se me shume me bejne te zgjohem e lodhur.
Te lutem ti thuash ndonje fjale te mire engjellit tim mbrojtes.Qe te me mbaje larg atyre qe bejne sikur me duan fort.
Te lutem,ji me mua kur fle,kur merzitem,kur qaj.Ji kur jam e lumtur e beje lumturine te zgjase sa me shume.
...

E ti se po te dukem si ajo qe sapo ka gjetur llamben e Aladinit me gjithe gjeniun brenda e ne vend te tre po shpreh njemije deshira por tani kam nevoje.Vertet.

Presidenti

Forumium maestatis

Falme..çdo fjale qe them me duket e papershtatshme perballe teje,e sikur te mos flas, zemra me vjen ne te shperthyer...s'di te shprehem ...perball teje me mbahet gjuha e imazhet lundrojne ne syte e mbytur. Falme...edhe kesaj here!

ezhderha

Primus registratum

zot mos na ngarko ma shume e ma pak!!! aman... jepni nji peshore me qira dhe mos i bini ne qafe kot perendise me kesi lutjesh...

o zot na ruej shendetin se mendte na i ke marre!!!

Danae

Primus registratum

Une nuk te flas dot me ze sado qe te ushetoje jehona brenda meje,cdo tingull bie i vdekur por gjithmone ti e di se cfare eshte ndodhur brenda meje.E di se cfare dua e cfare nuk dua,i di qellimet e mia me mire se kushdo.
Udhezome O Zot per me te miren,per me te dobishmen gjithmone,dijen leshoma bute mbi koke e me largo trishtimin nga syte e atyre qe dua,e nga syte e mi,por mos me largo shikimin kurre nga Ty.

pippo

Primus registratum

do zoti me dalin cinaret per sot ..... ....
kush ka çakmak anej .... lutje ?

Goca

Primus registratum

Thashe se kishe shkrujt ate lutjen qe thame me ze te larte para nja dy ditesh e desh me ra te fi ket. :eek:

Enion

Primus registratum

Falenderimet me te medhaja jane vetem per Ty o Zot
Lavderimet me te sinqeta jane vetem per Ty.
Ti je Nje dhe nuk ka Zot tjeter vec Teje.
Falme mekatet e mia dhe beme prej njerezve te drejt qe ndjekin rrugen tende dhe jo prej te humburve.

Najeli

Primus registratum

Krijues i Meshirshem mos me ler ne caste gezimi te harroj te te falenderoj Ty; mos me ler te strukem para stuhive; mos me ler te shkel me kembe doren qe me zgjatet; Degjues mos me ler!!!

Presidenti

Forumium maestatis

KalAllahu...

Udùnì estexhiblekum!!!

Ja tabìbe men le tab'be leh...

ene merid,ene merid....ene merid!