Re: Lutje
Te lutem te me heqesh dhimbjen e qafes se nuk e duroj dot me,pastaj te lutem te me sjellesh ndonje dhimbje tjeter,tip koke te lehte ose krahesh.Jo shume te forte,aq sa mvbaj,ne menyre qe te te lutem prape.Te lutem te me ruash mendjen,te me tregosh rrugen e duhur dhe nese une kuptoj gabim ate qe eshte e duhura te me shkundesh mire e mire,ne nje menyre apo ne nje tjeter e te me mesosh urtesine.
Te lutem te qendrosh afer njerezve qe dua me fort,afer familjes time,afer zemrave ne menyre qe ti mbash larg te keqijave,larg fjaleve,larg parandjenjave.
Te lutem te me rijapesh gjumin,te lutem me ndihmo te fle e qete,te shoh maksimumi 10 endrra ne nate se me shume me bejne te zgjohem e lodhur.
Te lutem ti thuash ndonje fjale te mire engjellit tim mbrojtes.Qe te me mbaje larg atyre qe bejne sikur me duan fort.
Te lutem,ji me mua kur fle,kur merzitem,kur qaj.Ji kur jam e lumtur e beje lumturine te zgjase sa me shume.
...
E ti se po te dukem si ajo qe sapo ka gjetur llamben e Aladinit me gjithe gjeniun brenda e ne vend te tre po shpreh njemije deshira por tani kam nevoje.Vertet.