Lutje

mostro

Putraku
Re: Lutje

Po kur bo ne bixhozxhiu si rob zoti mer amon /pf/images/graemlins/tongue.gif

Te lutem zot te me ndihmosh kete vit /pf/images/graemlins/smile.gif

Danae

Primus registratum

Ti e di cfare kam te shtrenjte...
Te lutem kujdesu per to,e te lutem kujdesu per mua,une dua vetem te shikoj shikimin e tyre te kenaqur e mundin e tyre te pashperdoruar.

TDSH

Primus registratum

Zot te lutem lejome te quaj timen ate cfare me ke dhene deri me sot, nuk dua azgje me shume, largo cdo gje tjeter dhe pse thelle ne vetevete kam tundim te dashuroj serisht!!!

godfather

Primus registratum

Rabbi qad 'aatay-tanee minal-mulki wa allam-tanee min- ta'-weelil-'ahadees,- Faatiras-samaa-waati wal-arz: 'anta wa-liyyii fid-dunyaa wal-'akhirati ta-waffanee musliman-wa 'al-hiqnee bis-saali-heen (12:101)

Presidenti

Forumium maestatis

o torku vogel...wel ard (dddddddddddddd) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

godfather

Primus registratum

o arab i vogel... e lexova tunizinçe /pf/images/graemlins/smile.gif po pate noj kundershtim, shko fol me adnanin (na!maje)

godfather

Primus registratum

12_100-102.gif

ajeti ne mes!

Danae

Primus registratum

Zoti im,meqe jemi ne nje fragment lutjesh e perpara Teje tregojme se nuk jemi vecse pluhur nga dheu e ne te njejten kohe mbartim brenda nesh forcen e madhe te dashurise,te falenderoj.
Fundja nuk e di pse lutjet e mia po i shkruaj ketu,une te jam drejtuar gjithmone me fjalet brenda meje,tek rrija ne heshtje e studim ne ate cfare veshtroja e degjoja perreth,ashtu edhe si sot,te falenderoj per gjithcka cfare kam,e te falenderoj qe me ke rrethuar nga njerez te ditur,te falenderoj qe me dhe te kuptoj qe heret madheshtine e njeriut,te punes,te veteperkushtimit,te mirenjohjes,qe me dhe mundesine te vleresoj therrimen e te mrekullohem me kokrren e grurit.
Lutja ime... Te te kem gjithnje prane e te mbeshtetem ne Ty.

Guest

o Zot, me jep nje cike besim, sado pak besim.duhet ta besoj sado pak veten time.kam nevoje te eci perpara. kur si besoj vetes si mund te besoj te tjeret? me thuj o zot, me thuaj????

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Lutja e te humburit (O.R)

Ti prit dhe pak
Mos ik
Legjende e harruar
Te me presesh nente dite

Ti prit dhe pak
Mos ik
Jehone e larget