LUFTA KUNDER ISLAMIT

LUFTA KUNDER ISLAMIT

Te nderuar

Deshta ta hap nji tem te till sepse mendimi im asht se krejt kjo lufta kunder te 'terrorit' eshte vertet nje lufte kunder islamit.
Kjo luften miret me fuqi ushtarake, me fuqi psikologjie, ku rinia muslimane detyrohet te transformohet sepse. telivizoret e perkrahin 'orospillukun' e evropes e amerikes. Pra deshta te ju lexoj disa mendime qe keni. Dhe a dote arij kjo qellim te amerikes per ta transformoj boten muslimane ne ate qe ai done? apo dote pritet me nje rezistence me te forte?

une_une

Primus registratum
Re: LUFTA KUNDER ISLAMIT

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Kujdes Shadow se qenkan akoma edhe 5 të tjerë gjallë (erdhi Gogoooooooli) /pf/images/graemlins/tongue.gif . [/qb]
Ti them une atyre se ti e ke per ofendim te deklarohesh myslyman ti je i pari ne gojen e gogolit. Deri tani je deklaruar kristian orthodoks.

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Vone do gjeje qetesi populli irakez,se kush e kishte apo se kush e ka fajin,gjejeni ju se andej po zvogelohet popullsia me disa mijera te vrare! [/qb]
Disa mijera?
Keta po shqyejne njeri tjetrin duke palosur nga minimumi 40 ne dite. Shifra te rregjistruara ne baze te trupave te numeruara ne morg.

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
[qb]
Ti them une atyre se ti e ke per ofendim te deklarohesh myslyman ti je i pari ne gojen e gogolit. Deri tani je deklaruar kristian orthodoks. [/qb]
E ke gabim or djalë. Un jam katolik. M'gatrron me Antaresin ndofta.

Orosh, si ka than Partia: Nji bie e mijra ngrihen :tipsy: .

Morpo m'duket se po i dalin djersët Pentagonit nga kriza e fundit e provokuar nga "fshirja e menderes me fletët e Kuranit". SH.B.A t'ishin me mend do fillonin planifikimin e tërheqjes së trupave nga vendet arabe se nuk i dihet si shkon puna.

Shadow, edhe ti mos shko n'Izrael për ca kohë se po na ngel forumi thatë e s'dim me cin të merremi /pf/images/graemlins/tongue.gif .

antares

Primus registratum

Si cifut i denje qe eshte rri ngrohte ne Amerike, nuk e kupton qe me krehjet e bishtit qe u ben kristianeve si shperblim pret qe te vritemi ne per interesa te cifuteve. E kane bere kete disa here!

OROSHI

Primus registratum

KOndra,me duket se ne Irak po ndodhe e kunderta:mijera bien e disa mijera te tjere sakatohen /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Antares,plasen kristianet duke u vra per cifutet :tipsy: ,nuk e shikon qe izraelezet /pf/images/graemlins/laugh.gif jane blloku qe kristianet perdorin kunder obskurantizmit islamik?Po ti kuptoje/pranoje nje here o burr /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Si perfundim,Superfuqite kane ba gjithmone ate qe ka qene me mire per kombet e tyne,prandaj kane mbet superfuqi!!
Iraku ka per te lujt nji rol shum te randesishem ne ndarjen ne dy pjese te botes Islame!Prandaj edhe lufta e vellezerve arabe atje po bahet shume e forte.

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Llokumi_NY:
[qb] Lufta kundra ISLAMIT ?

Pse kundra vetem kesaj feje:

"Po pema qe ka kokrra goditet" [/qb]
Pem pa kokrra na dole edhe ti Llokumo(e ke pas mire ate nikun e meparshem naqe /pf/images/graemlins/wink.gif ).

ShkodraniNY

Primus registratum

Prandja nuk gjuhem une mar axhe.

Lum ai qe ka frute edhe goditet /pf/images/graemlins/wink.gif Une jam me ate pemen tjeter jo me vehten time :book: read ... read....

SkenderbegaS

Primus registratum

o LLOKU PO EDHE TI TURK KENKE MOR JAZEK NA ZHGENJEVE KREJT...........PO N FAKT LLAKUMI PREJ ANEJ KA ARDH............ /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tapo i thona BUSHIT ME T'PAS KUJDES /pf/images/graemlins/wink.gif

OROSHI

Primus registratum

Te ishte turk hahej pak,por me duket se paska shku disa mijera kilometra ma nej /pf/images/graemlins/laugh.gif (Saudi).

NJERIU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga YLLIS:
[qb] Amerika nuk e ben luften per te dominuar, por per te vendose rregull, drejtesi, paqe ne mbare boten.Ajo gjithmone u shpall lufte diktatoreve nga me mizor (sadamit, milloshevicit...) dhe ajo kerkon ta transformoje boten sipas imazhit me te bukur qe ka ajo vete si superfuqi sot per sot.Ne shqiptartet nuk kemi asnje shkak te kritikojme politiken amerikane. [/qb]
---------------------------------------
POPSE NUK E SULMON IZRAELIN DHE TE VENE PAQE ATJE??
EDHE SHARONI ESHTE DIKTATORE BILE EDHE ME I MADH SE SADAMI DHE PUTINI

ShkodraniNY

Primus registratum

Jam krenar qe jam TURK,SAUDIT,USA,ALB.
Por te pakten nuk jam ANTI_TURK, ANTI_SAUDIT, ANTI_USA, ANTI_EUROPE e + ANTI_llokum :lol: e te tjere......etj etj etj

Disave i kane ra dhembet pa i dal hiq edhe hala vuajne nga dhimbjet e dhembeve qe nuk kane pas !

deist

Primus registratum

E paskan njet te thirrin lufte te shenjte! Per kend? natyrish per Shejtanin me emrer ndryshe Allah. Shpallne gjihadin sot nese doni kqyre qa ju gjane pastaj.

une_une

Primus registratum

capt.bag10906031241.iraq__bag109.jpg

Gjeni kush nga keta myslymanet eshte ne Forum. Fotografia eshte 1000 fjale.

deist

Primus registratum

Po injoranta jane keta muslimanet, At denoje keta sepse nuk e dijne se çfare bejne. Qysh pom doket as Ferri nuk ka mi zone. Kta krejt hirin e ferrit kan me heke. Tung nga DEIST

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

FUTINI AT KURAN EROTIKUN BRENDA SE JU A PRET VESHET SLLOBOJA E BUSHI E JU COJNE EN KUBE SI SHOKET E TUJ.

ZDRAVO BIO DEIST

korn83

Forumium praecox

po s'i zuni ferri keta islamiket kam frike se do i çojne ne parajse...ose kane per t'i kthyer ne toke :eek:po atehere ku do te futet deisti :eek: :cry:

deist

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KoRn 83:
[qb] po s'i zuni ferri keta islamiket kam frike se do i çojne ne parajse...ose kane per t'i kthyer ne toke :eek:po atehere ku do te futet deisti :eek: :cry: [/qb]
FERRI NUK I ZEN PO E ZGJERON PAK JEZUSI E I ZEN KREJT E HIQ MOS U BONI MARAK PER HAPSIREN NE FERR SE JU ZEN SA DUSH.
DEISTI NATYRISHT NE KRAHUN E DJATHTE TE JEZUSIT PO SI KUJTOVE TI. MOS DASHTE TI ME MA ZANE VENDIN TIM. UNE DO TE JEM ROJA I PARAJSES.