LUFTA KUNDER ISLAMIT

LUFTA KUNDER ISLAMIT

Te nderuar

Deshta ta hap nji tem te till sepse mendimi im asht se krejt kjo lufta kunder te 'terrorit' eshte vertet nje lufte kunder islamit.
Kjo luften miret me fuqi ushtarake, me fuqi psikologjie, ku rinia muslimane detyrohet te transformohet sepse. telivizoret e perkrahin 'orospillukun' e evropes e amerikes. Pra deshta te ju lexoj disa mendime qe keni. Dhe a dote arij kjo qellim te amerikes per ta transformoj boten muslimane ne ate qe ai done? apo dote pritet me nje rezistence me te forte?

une_une

Primus registratum
Re: LUFTA KUNDER ISLAMIT

Vullnetare per here te dyte nga Irani, Malajzia, Indonezia jane versulur per ndihme ne shtetet e Louisiana, Mississippi edhe Alabama te SHBA per te ndihmuar viktimat e uraganit Katrina edhe termetit ne Bam.

Gjysem Hena e Kuqe edhe disa institucione myslymane ka akorduar nje plan 1.3miliard dollare per te ndertuar shtepite e permbytura nga Tsunami Katrina.

http://news.yahoo.com/s/ap/20050830/ap_on_re_us/katrina_washington

Ne nje ngjarje te dhimbshme mbi 600 vete kane humbur jeten ne urat e Bagdadit njesoj si linku me poshte. Sa ngjashmeri ne te drejtat e njeriut! Islami do te thote jo paqe por te vrasesh tjetrin me gure apo te e shkelesh tjetrin me kembe.

http://www.tribuneindia.com/2004/20040202/main1.htm
http://news.yahoo.com/s/ap/20050831/ap_on_re_mi_ea/iraq_050831143539

Cfare bote jetojne keta njerez?

ndricim

Primus registratum

Shadow o Self
I shikon levizjet e fundit qe bejne çifuftet?
Sot ne Turqi ministry I Izraelit takohet me ministrin e jashtem te Pakestanit, nje takim historic ky per te permirsuar maredheniet. Por çifutet kane harruar se me pare kishin qene strehuar per 1000 vjet ne keto vende muslimane nga vrasesit kristian, pra po te mos ishte ligji islam qe nuk lejon vrasjen, çifutet do te ishin shdukur me kohe nga keto vende arabe, dhe ti Shadow prap I quan vrases, nuk eshte ndonje çudi per kete sepse ti je çifut dhe tradhetimet priten nga hebrejte.

Dhe ja cfar thote nje nga keta mijt tradhetare ne Turqi per nje fillim te ri:

"We see this meeting as the beginning of a new period, the beginning of open and useful mutual relations."

Do vije koha qe ti perseri ti do strehohesh ne vendet islame si Pakestani /pf/images/graemlins/frown.gif

une_une

Primus registratum

Por çifutet kane harruar se me pare kishin qene strehuar per 1000 muslimane
Klean te shikosh faktet do i shikosh pse nuk i kane vrare te tere. Ka arsye me te medha perse. Pse nuk i vrate "kaurret" ne Shqiperi? Pyet hoxhen pse.

Po per te punuar kush do punonte? I merrnit 5fish takse xhizje. Irani sot e ka me kushtetute kush nuk eshte myslyman ka 3 here takse me shume.

Pa llogaritur luftrat boterrore qe shkaterruan qindra mijera ndertesa ne territorin e Europes infidelet vetem ne qytetin e Venecies edhe vetem ne mesjete kane ndertuar me shume arkitektura fenomenalesesa bota dembele myslymane ka ndertuar nga koha e majmunit deri sot.

Oh xhamite e bukura te myslymaneve pse nuk llogariten? Po te pyesesh hoxhen per here te dyte ai do thote se xhamite myslymane me te bukura jane te dhuruara "me deshire" nga infidelet. Prandaj i perjashtojme.

Myslymanet kishin deri ne 1912 edhe Europen Lindore ne hyqem.
Si jane sot dembelat pedofilit Mohamed? Sot ata akuzojne perendimin per prapambetjen e tyre natyrisht. Cfare bote dembele!

Une dija myslymanet jane me shume edukate nuk shajne "cifut" Klean. Nejse!

Merr jataganin, vidh, grabit, vrit, merr femra sepse ashtu thote Allahu!
Shqiptaret nuk duhen te perfaqesohen me boten myslymane!!!

NJERIU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
[qb]
Por çifutet kane harruar se me pare kishin qene strehuar per 1000 muslimane
Klean te shikosh faktet do i shikosh pse nuk i kane vrare te tere. Ka arsye me te medha perse. Pse nuk i vrate "kaurret" ne Shqiperi? Pyet hoxhen pse.

Po per te punuar kush do punonte? I merrnit 5fish takse xhizje. Irani sot e ka me kushtetute kush nuk eshte myslyman ka 3 here takse me shume.

Pa llogaritur luftrat boterrore qe shkaterruan qindra mijera ndertesa ne territorin e Europes infidelet vetem ne qytetin e Venecies edhe vetem ne mesjete kane ndertuar me shume arkitektura fenomenalesesa bota dembele myslymane ka ndertuar nga koha e majmunit deri sot.

Oh xhamite e bukura te myslymaneve pse nuk llogariten? Po te pyesesh hoxhen per here te dyte ai do thote se xhamite myslymane me te bukura jane te dhuruara "me deshire" nga infidelet. Prandaj i perjashtojme.

Myslymanet kishin deri ne 1912 edhe Europen Lindore ne hyqem.
Si jane sot dembelat pedofilit Mohamed? Sot ata akuzojne perendimin per prapambetjen e tyre natyrisht. Cfare bote dembele!

Une dija myslymanet jane me shume edukate nuk shajne "cifut" Klean. Nejse!

Merr jataganin, vidh, grabit, vrit, merr femra sepse ashtu thote Allahu!
Shqiptaret nuk duhen te perfaqesohen me boten myslymane!!! [/qb]
---------------------------------------------
e kam ditur qe je pis dhe i ndyte por deri ne kete shkalle nuk e kisha ditur,ok

nuk kam koment sepse je jashte cdo norme edukative ,arsimore dhe cdo jashte norme morale.

hec mer ndonje ore kurs intenziv per pastrimin e shpirtit dhe fol si njeri

P.S. NE MUSLIMANET NE SHTETET E SHKIJEVE ,A MOS VALLE ENDE SHKIJET NA PAGUAJNE NEVE MUSLIMANEVE TAKSA????

A TE VIN INAT TI SE NE MUSLIMANT MARTOHEMI ME NGA 4 GRA ??? PO JEMI TE ZOTIT OR BURRE ,PRANDAJ ARABET NEPER EUROPE KAN NGA 4 GRA EUROPJANE,JEMI TE AFTE E CKA KA TE KEQE KETU??

Kondrapedali

Kondrapedali

A ta man ty me marr 4 gra shqiptare apo ke frik se mos po ta pret nonjena prej tyne /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Manej ti mos u mburr me gjan e arabve se atyne ja ka bo Zoti për me i dal zot vetes e ty t'ka dho nji tjetër që normalisht duhet të të mjaftojë të paktën për me shku në WC

regele

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga NJERIU:
[qb]
Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
[qb]
P-------------------------------
e kam ditur qe je pis dhe i ndyte por deri ne kete shkalle nuk e kisha ditur,ok

nuk kam koment sepse je jashte cdo norme edukative ,arsimore dhe cdo jashte norme morale.

hec mer ndonje ore kurs intenziv per pastrimin e shpirtit dhe fol si njeri

P.S. NE MUSLIMANET NE SHTETET E SHKIJEVE ,A MOS VALLE ENDE SHKIJET NA PAGUAJNE NEVE MUSLIMANEVE TAKSA????

A TE VIN INAT TI SE NE MUSLIMANT MARTOHEMI ME NGA 4 GRA ??? PO JEMI TE ZOTIT OR BURRE ,PRANDAJ ARABET NEPER EUROPE KAN NGA 4 GRA EUROPJANE,JEMI TE AFTE E CKA KA TE KEQE KETU?? [/qb]
Ja nje ore mesimi edukative, arsimore dhe intelektuale e nje pjese te vogel injorante e besimit myslyman! Fatmiresisht myslymanet qe njoh une dhe besoj se keshtu jane dhe shumica e myslymaneve, nuk ngjajne me kete te mesipermin, qe vallahi jo vetem neve shqiptareve por edhe ata te fese se tij i ben me turp!

Poseidon

Primus registratum

Ty te lejojme te flasesh edhe gabelisht,mos ke merak

Di gje ku merret kjo leje, te zej rradhe dhe une, me fakt doja leje per te perdor pak frengjisht dhe dihet se eshte gjuhe me shum rrezit sot se arabet e perdorin shum....

Nje gje duhet ta dini:lufta nuk eshte drejtuar kunder fese islame,por kunder atyre qe me se shumti po po perdorin fene per justifikim.

hmmm asgje nuk kuptova te keto fjale .... ne emer te kujt flet, dhe cfare lufte drejtoke ti qe flet me kaq kopetenca??!!

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Poseidon:
[qb] Ty te lejojme te flasesh edhe gabelisht,mos ke merak

Di gje ku merret kjo leje, te zej rradhe dhe une, me fakt doja leje per te perdor pak frengjisht dhe dihet se eshte gjuhe me shum rrezit sot se arabet e perdorin shum....

Nje gje duhet ta dini:lufta nuk eshte drejtuar kunder fese islame,por kunder atyre qe me se shumti po po perdorin fene per justifikim.

hmmm asgje nuk kuptova te keto fjale .... ne emer te kujt flet, dhe cfare lufte drejtoke ti qe flet me kaq kopetenca??!! [/qb]
:lol: :lol:
ti duhet te jesh patjeter me i zgjuar se cdukesh ketu,perndryshe nuk do ta luaje kaq mire budallait.apo nuk po luan asnje rol? :rolleyes:

OROSHI

Primus registratum

Poseidon...une mendoj qe nuk ka lufte fetare(te pakten nga ana e Perendimoreve)..nqs ti mendon ndryshe..."bujrum" na e shpjego!

NJERIU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga regele:

Ja nje ore mesimi edukative, arsimore dhe intelektuale e nje pjese te vogel injorante e besimit myslyman! Fatmiresisht myslymanet qe njoh une dhe besoj se keshtu jane dhe shumica e myslymaneve, nuk ngjajne me kete te mesipermin, qe vallahi jo vetem neve shqiptareve por edhe ata te fese se tij i ben me turp! [/QB]
---------------------------

nes jeni te gatshem tju jap ende ore mesimi duhet qe te paguani heheheheh.

me siguri ata muslimanet qe i njeh ti jane njejte sikur ti qe nuk e dine asgje per fene islame ,emrat qe i kane modern evropjan dtth emra shkijesh dhe kulture shkijesh dhe thote uje jam musliman aman jo si ato teroristat.
te ****** mu ne musliman te tille qe pine RAKI dhe hane MISH DERI dhe bjne ZINA non stop ONLINE

regele

Forumium maestatis

Falemnderit per oferten per te me dhene mesime rreth fese myslymane! Mund te te jap dhe une ne mesim ne ca fusha te tjera, por nuk besoj se eshte vendi te diskutojme per kete gje ketu /pf/images/graemlins/smile.gif

Mua nuk me intereson feja myslymane! Vetem e respektoj per sa kohe nuk prek besimin tim!

Po te lexosh te gjitha postimet e mija, ne asnje vend nuk kam share fene myslymane dhe asnjehere nuk kam share besimtaret myslymane qe kane respektuar e kane folur me respekt per besimin tim! Te gjithe kafsheve te tjera u kam rene dhe do tu bie kokes! Pavarsisht nga nickname-t qe perdorin /pf/images/graemlins/smile.gif

Pikepamjet per fene i kam shprehur tek teologjia, ketu eshte arena nderkombtare dhe lexoj postimet tuaja dhe vetem shani e nxisni uuretje pa nxjerre ne pah edhe nje vlere te vetme njerzore!

Per sa i perket myslymaneve qe njoh une, nuk di te them sa e njohin Kuranin! Di qe ata ne shpirt kane Zotin, apo Allahun si i thoni ju, dhe besoj se e kane me shume se shume te tjere qe vijne e nxisin urrejtjen ne kete forum dhe qe fatkesisht kete gje e bejne ne emer te fese, Allahut dhe te gjihe besimtareve te tjere!

Feja e shqqiptarit eshte shqiptaria!

kurkushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga regele:

Feja e shqqiptarit eshte shqiptaria! [/QB]
Jo s`është më.Tani në kohën e "demokracisë anarkiste" është e kundërta :ANTISHQIPTARIA

Poseidon

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sceptic@:<br /> ti duhet te jesh patjeter me i zgjuar se cdukesh ketu,perndryshe nuk do ta luaje kaq mire budallait.apo nuk po luan asnje rol? :rolleyes:
sic shkruhet dhe neper dyert e lokaleve neper tirane, edhe une ta 'push-shtyj' (mendimin e kam llafin) :tipsy:

Poseidon

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
Poseidon...une mendoj qe nuk ka lufte fetare(te pakten nga ana e Perendimoreve)..nqs ti mendon ndryshe..."bujrum" na e shpjego!
blahh blahh blahh meqe fute turit pa ta kerku njeri te bera nje pytje, nese nuk ke ndonje pergjigje leje fare ...

skenda5

Primus registratum

fillimisht postuar nga regele: Di qe ata ne shpirt kane Zotin, apo Allahun si i thoni ju, dhe besoj se e kane me shume se shume te tjere qe vijne e nxisin urrejtjen ne kete forum dhe qe fatkesisht kete gje e bejne ne emer te fese, Allahut dhe te gjihe besimtareve te tjere!

o regele,ataqe nuk i kryejn obligimet ndaj zotit ata nuk kan zemer te mir,edhe pse e thone ket pikerisht ata qe nuk falen dhe qe nuk agjerojn.
ti,ne qoftese deshiron me fol per mysliman duhet te bazohesh ne kuran dhe sunnetin e pejgamberit s.a.s. e jo ne persona qe i njeh ti.
sa i perket feve tjera,ne jemi te obliguar te mos ju luftojm juve perderisa ju na respektoni neve,por ne qoftese ju na sulmoni(irak,palestin qeqeni,afganistan)duke vendosur qeveri me njerz tradhtar ateher ne e kemi obligim qe tju luftojm deri sa ta ndalni agresionin ndaj nesh.
shembull:spanja pasi u dorzua dhe u terhoq nga iraku nuk u sulmu ma,pikerisht siq kerkohet nga kurani kan vepruar AL-kaida.
ti me duket me te vertet po beson se zgjedhjet ne afganistan kan qen te lira,jo ato kan qen manipulim total.te kisha lut qe te shikosh ne vendet e pasluftes (Afganistan dhe irak) ata njerz qe jan tani ne qeveri,atyre kurr me par sju eshte ni zeri,e tash papritmas ti po mendon se ter populli po jau jap besimin ne qeverisje.Allahu te udhezoft

jimmy84

Primus registratum

Shume ekstreme mendimet e shumices. Muslimanet thone "Eshte lufte anti-Islam". Me vjen keq se ketu dihen mendimet e mia per politiken amerikane por kjo nuk eshte lufte fetare. Doni fakte?
1. Aleati kryesor i Amerikes eshte ARABIA SAUDITE.
2. Aleat i Amerikes eshte gjithashtu Pakistani.
3. Ata "terroristat talebane" qe jane muslimane ekstremiste i solli ne pushtet Amerika.
4. Edhe vete "kreyterroristi" Bin ka qene (dhe ndoshta eshte akoma) vegel e CIA-s.
5. Edhe "Anti-Krishtin" e trete Sadamin dora vete e solli ne pushtet Amerika.
6. Amerika nuk ka bere me pak krime ne Afrike, Amerike Jugore dhe Qendrore qe jane pagane (Afrika) apo kristiane.
7. Nderhyri edhe ne Kosove megjithese Slloboja ishte ortodoks dhe jo "terroristo-islamik".
8. Zoti i Amerikes nuk eshte as Aleluja, as Allahu, as Jehovai dhe as Buda por DOLLARI. Per dollare Amerika te lepihet, te perkrah, ta fut sa krahu, dhe po te behet fjale per shume dollare (sic jane rezervat e naftes) atehere edhe te "cliron", te "demokratizon" te "zhvillon" por me perpara te con ne epoken e zjarrit te shpellave.

Besoj se lideret muslimane te vendeve qe po preken nxjerrin fene si pretekst per te mobilizuar dhe per te fituar perkrahjen e muslimaneve kunder Amerikes dhe nga nje ane nuk e kane keq.

regele

Forumium maestatis

Jimmy, do te ta lija me gjithe stafeten e te merreshe me keta "besimtaret" e ketueshem, por te lajmeroj se do te te duhen shume nerva dhe shume tolerance ndaj injorances!

Skenden e kam sqaruar ne disa tema te tjera, ku nuk po pergjigjet me, por si duket e ka me qejf forumin dhe pret pergjigje ne cdo vend ku poston!

kurkushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jimmy84:
[qb] Shume ekstreme mendimet e shumices. Muslimanet thone "Eshte lufte anti-Islam". Me vjen keq se ketu dihen mendimet e mia per politiken amerikane por kjo nuk eshte lufte fetare. Doni fakte?
3. Ata "terroristat talebane" qe jane muslimane ekstremiste i solli ne pushtet Amerika.
4. Edhe vete "kreyterroristi" Bin ka qene (dhe ndoshta eshte akoma) vegel e CIA-s.
6. Amerika nuk ka bere me pak krime ne Afrike, Amerike Jugore dhe Qendrore qe jane pagane (Afrika) apo kristiane.
7. Nderhyri edhe ne Kosove megjithese Slloboja ishte ortodoks dhe jo "terroristo-islamik".
8. Zoti i Amerikes nuk eshte as Aleluja, as Allahu, as Jehovai dhe as Buda por DOLLARI. Per dollare Amerika te lepihet, te perkrah, ta fut sa krahu, dhe po te behet fjale per shume dollare (sic jane rezervat e naftes) atehere edhe te "cliron", te "demokratizon" te "zhvillon" por me perpara te con ne epoken e zjarrit te shpellave.

Besoj se lideret muslimane te vendeve qe po preken nxjerrin fene si pretekst per te mobilizuar dhe per te fituar perkrahjen e muslimaneve kunder Amerikes dhe nga nje ane nuk e kane keq. [/qb]
Për botën e krishterë(pa amerikën)dhe ate islame kjo është luftë kundër Islamit,mirëpo për Amerikën vetë kjo është luftë për të dyjat: Nafta për vedi(Amerikën)dhe Krishtërizmin për Vatikanin që është sponzoruesi nr.2 i makinerisë luftarake Amerikane!

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jimmy84:
[qb] Doni fakte?

[/qb]
Hmmm,vella,mos ke pare gje Fahrenheit9/11,kohet e fundit.
Midis 7 traplliqeve,me beri pershtypje pika 4:
Edhe vete "kreyterroristi" Bin ka qene (dhe ndoshta eshte akoma) vegel e CIA-s.
Te lutem nese ke ndonje fakt per kete na e hidh ketu dhe te 'hapim syte',ndryshe lerna te qeshim.
/pf/images/graemlins/tongue.gif
Pikat e tjera mund ti diskutojme ketu .