Re: Lotët e një djali
Ela edhe anna jeni shume te mira edhe shume flm per urimet qe me dhuaruat edhe mua mu shume qefi per ato qe me kishit shkruar jeni shume te mira te dyja.Tani per sa i perket temes cdo njeri jeton ne ambiente te ndryshme edhe ka shume qe thojne qe djemt nuk kan ndjenja edhe qe nuk do te qanin as edhe nje here por kjo nuk eshte e vertet sepse sa do qe te forte sa do indiferent te tregohemi sa do menefregista edhe ne kemi nje zemer qe na qan kur kena mall kur dojme ate vejze qe na ka bere per vete edhe mua si djal qe jam un e pranoj qe un kam derdhur aq lote nga syte e mi sa do te mbushja nje vaske por nuk pendohem qe un kam qare sepse ato lot tregonin qe un e dua ate vajze qe me ka bere per vete ato lote tregojne qe un e dua me gjith zemer tregojne dashuri lote e nje djali edhe ju vajzat kujtoni qe djali nuk ka lote por dote vij nje dite qe do jete nje djal perball jush edhe do te derdhi lote per ju edhe ate dite kujtoni fjalet e mia edhe mos harroni qe djali eshte djal por nuk eshte zemer gure kemi edhe ne nje zemer edhe se e mohojme ndonje here.Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Eraldi je shume sweet. Wish you the best.[/qb]