Lotët e një djali

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Lotët e një djali

<span style="font-style: italic">Keshtu pra te hiqet ai mendimi qe jemi te pashpirt Tani qe po shkruaj po qaj, gati sa nuk po me ben tilt tastiera e lagur nga lotet e mij </span>

A do nje fazolete &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Mos filloni duke qare me lot kokodrili &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

pS: Mos me na editu &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Si vajzat apo djemt te tere qajne. Kush dashuron qan ... Po perse te qajme kur mund vetem te dashurojme &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Eraldi

Primus registratum

Un them vetem nje gje te duash ose te qash per dashuri eshte dhimbje edhe ne zemer por edhe nje dhimbje qe per ter ne eshte shume e bukur edhe se na ben me shume dhimbje, por rendesi ka qe ne dojme edhe duam te dashrojme edhe se e dim se cfar konseguencash ka.
thumbsup.gif

nira

Primus registratum

eraldi ato qe ti mendon tani ndikohen shume nga gjendja ne te cilen je
kemi folur shume here bashke dhe une e di qe ti meriton te dalesh nga kjo merzi
sidoqofte nuk do arrish te ndjehesh me mire me keto pergjithesime gjinore pa kuptim
lotet e tu jane aq te dhimbsur sa te gjithe njerezve ne bote
te uroj fat dhe shpresoj te flasim sa me shpejt perseri
the older friend &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

genti

Primus registratum

Kush qau ?
Pse qau?
Ku qau?
Wuaaaaaa po si keshtu!
Sa prekese!
Shoket po bejne koleksjone, ndersa keta ketu derdhin lote!
Po pse,pak femra ka!

desara

Primus registratum

Ka lote djali?????????????????? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

zana_e_malit

Primus registratum

une them qe ndjeshmeria e nje vajze nuk krahasohet kurre me te nje cuni. nuk e di per ca qani juve more djema(nga sedra , nga inati, nga humbja e surratit te nenes te ajo qe po ju le shendene...) po nje gje eshte e vertete, djemte qe qajne me te vertete nga dashuria jane te rralle.

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

No problem rush &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ---&gt; <span style="font-style: italic">I-aspire rubs his back</span>

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

A je burre a sje &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ---&gt; <span style="font-style: italic">I-aspire te rref shpatullat</span>

Eraldi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nira:
[qb] eraldi ato qe ti mendon tani ndikohen shume nga gjendja ne te cilen je
kemi folur shume here bashke dhe une e di qe ti meriton te dalesh nga kjo merzi
sidoqofte nuk do arrish te ndjehesh me mire me keto pergjithesime gjinore pa kuptim
lotet e tu jane aq te dhimbsur sa te gjithe njerezve ne bote
te uroj fat dhe shpresoj te flasim sa me shpejt perseri
the older friend &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
Un nuk jam nga ato djemt qe sa i ike e dashura jashte shikojne nje tjeter ose thojne qe un do te lidhe me ate sepse ajo qe kam jashte nuk merr veshte gje qe un jam lidhur un jam ai kur dua nje vejze e dua me gjith shpirte edhe vuaj per ate edhe un nuk e kam turp te them qe qaj per edhe se ka shume qe thojne qe burrat nuk qajne ajo nuk eshte thene sepse ter qajne kur i djeg zemra per dike edhe mua me djeg jo si shume djem tjere qe thojne qe nuk qajme sepse jena burra por vjen nje moment qe qajne ne heshtje edhe vuajne shume si ter ato qe dashurojne.

Eraldi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga desara:
[qb] Ka lote djali?????????????????? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
Djali ka lote por se ti ke vuajtur ose me mire te themi qe ty te ka bere per te vuajtur nje djal nuk do te thote qe jan ter njesoj.

Eraldi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zana_e_malit:
[qb] une them qe ndjeshmeria e nje vajze nuk krahasohet kurre me te nje cuni. nuk e di per ca qani juve more djema(nga sedra , nga inati, nga humbja e surratit te nenes te ajo qe po ju le shendene...) po nje gje eshte e vertete, djemte qe qajne me te vertete nga dashuria jane te rralle. [/qb]
Shiko zane un nuk qaj per humbjen e shendetit as per inat qe e humba as nga sedra un qaj kur me vjen te qaj per nje vajze edhe necofse qaj qa sepse me ka marr malli per ate vajze edhe qe dua shume prandaj un qaj edhe un qaj nga dashuria edhe nuk eshte se un jam i rall por un jam ai qe e thote qe qaje por ka shume djem si un qe qajne ne heshtje edhe nuk jan te rrall por jan shume vetem nuk tregohen.

nira

Primus registratum

mire tani boll qave ok? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
edhe mu duk sikur pergjigja per mua s kishte lidhje me ato qe te kisha shkruar une
sidoqofte urimet me te mira qe te mundesh te rifillosh pa lote...

Eraldi

Primus registratum

[qb] mire tani boll qave ok? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
edhe mu duk sikur pergjigja per mua s kishte lidhje me ato qe te kisha shkruar une
sidoqofte urimet me te mira qe te mundesh te rifillosh pa lote... [/qb]
Shiko mos mi bej mua ato urime por beja vetes

nira

Primus registratum

se kuptoj pse e more kaq ters megjithate te siguroj qe mua nuk me duhen ato urime
dhe nuk ka neovje te pergjigjesh flak per flak ok?

nira

Primus registratum

se kuptoj pse e more kaq ters megjithate te siguroj qe mua nuk me duhen ato urime
dhe nuk ka nevoje te pergjigjesh flak per flak ok?

Eraldi

Primus registratum

[qb] se kuptoj pse e more kaq ters megjithate te siguroj qe mua nuk me duhen ato urime
dhe nuk ka nevoje te pergjigjesh flak per flak ok? [/qb]
Me fal epr sjedhjen time edhe per pergjigjet qe te kam kethyer por si ter edhe un kam frike qe mos e humb edhe ate qe me shkruajte ti mua mu duk sikur e kisha humbur prandaj u solla ashtu.Sorry &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Eraldi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zana_e_malit:
[qb] hahhahahhahah [/qb]
Ej mos qesh shume se te bein dhembet edhe behesh tamam si ato maloket nga mali. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;