Re: Lotët e një djali
Nuk e di Eraldi por ndoshta cfar i referohesh ti eshte nje femer qe nuk eshte po aq e dashuruar me ate mashkull. Se po te ish ashtu do te ishte e hapur. Une psh kam pasur te kunderten e asaj qe ke ti , kam qene me dike qe nuk dinte si te hapet per ate qe ndjente se ashtu e kishte ne natyre ai si person, ama nuk do te thoja qe gjithe meshkujt jane ashtu.
Ndoshta kjo ndodh pasi meshkujt jane me te kontrolluar dhe me pak ekpresiv per menyren si ndjehen, e them kete pasi femrat me shpesh jane te hapura do te thoja une per menyren si ndjehen. Ndaj kur sheh nje mashkull qe vertet bie ne dashuri dhe e shpreh kete me pasion dhe e vuan po aq shume atehere na duket me dramatike. Por kjo nuk do te thote se nje mashkull dashuron me fort.Fillimisht postuar nga Eraldi:
[qb] Djali kur e don nje femer e don me shume se veten e vet jo si femrat qe nuk jan aq te hapura me djemte pse keshtu?Pse vajzat rrin te mbyllura? [/qb]
Nuk e di Eraldi por ndoshta cfar i referohesh ti eshte nje femer qe nuk eshte po aq e dashuruar me ate mashkull. Se po te ish ashtu do te ishte e hapur. Une psh kam pasur te kunderten e asaj qe ke ti , kam qene me dike qe nuk dinte si te hapet per ate qe ndjente se ashtu e kishte ne natyre ai si person, ama nuk do te thoja qe gjithe meshkujt jane ashtu.