Re: Ligji Anti-Duhan ne Shqiperi !!!!!!
Perpara se Palamenti yne te miratoje ligje te tilla Z.Berisha dhe parlamenti yne duhet te :
1-Te Eleminoje smogun ku %e te cilit eshte nga me te lartet ne bote.
2-Tu jepte kohe Lokaleve ( te cilat i kane me qera dhe sot nuk mund te nderyhjne per te ndare ambjentet ne duhan pires/jopires.
3-Tu siguroje Uje te pijeshem Shqipetareve neper familjet e tyre se po vjen vera dhe qe tani si cdo vit ska uje thuhet , shume lagje,provinca, qytete te vogla vuajne mungesen e tij( me burimet qe kemi ne mund te mbajme Ballkanin me Uje jo veten tone)
4-Tu siguroje drita Shqipetare se kemi cdo gje te teknologjise se fundit si individe flas dhe akoma skemi drita , akoma prodhehet QIRI eskluzivisht per Shqiperine, TURP,TURP,TURP
5-Tu kerkoje te gjithe pronareve ti paguajne sigurimet shoqerore punetoreve se neser do jen te gjithe ne meshire te fatit, dhe po ju vjedhin leket atyre,
6-te rregulloje sherbimin neper Spitale se te lene te vdesesh per nje serum se ska , ose se duhet te japesh leke, dhe cdo gje ne spitale eshte e amortizuar.
7-Te miratojne ligjin mbi pronat se e bene corap kete popull , dhe mungesa e miratimit te ketij ligji ben qe dhe te mos kete investime se do ishin te pasigurta.
8-Te eleminoje ne max se ne te gjitha hallkat/institucionet shteterore paguhet rryshfet per gjene me te vogel.
9-Te interesohet per fatet e atyre qindra mijera emigranteve qe shtetet e tjera i neperkembin sikur te ishin 10 veta.
10-
11-
12-
13-
14-
15-
16-
17-
18-
.
.
.
.
Shtoni ju ca probleme qe na shqetesojne.
me pas Zoti Berisha ndaloni duhanin , nuk mund te shkojme ne Europe duke zbatuar ligjet e tyre te fundit , ne kemi akoma shume e shume gjera te tjera me te rendesishme e jetesore per te bere.
Blendo sa per ate qe the me shume pune do kene lokalet po nuk u pi harroje , pse : Une po nuk piva cigare nuk pi asa kafe, as alkol, as nje birre sme terheq me,keto gjera terheqin njera tjetern, une kam pare shume pronare te merzitur keto dite qe ju ka rene puna neper lokalet e tyre , une jam nje perdorues i DJEGUR i duhanit nuk them se bene keq ,por jo tani jemi heret mer mik.
<span style="color: #FF0000">P.S Shkroj me Lm ne dore BAB_LYMI</span>
*** Marum eeeeeeee ?, Ta nez i cik ee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif