nuk po e ve ne diskutim faktin qe ka jetuar ne tirane por qe ka ndrushua emerin jam e sigurt megjithate s'ka rendsi...rendsi ka qe leoni esht duke na nderu :thumbsup:Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] Leoni ka jetuar ne tirane po origjinen nuk ia di.dhe emri i tij i vertete eshte Leon dhe jam 100% e sigurte. [/qb]
nuk kuptoj pse duhet ta kete patjeter Luan ne Shqiperi ka plot njerez qe e kane emrin Leon.Fillimisht postuar nga Erika:
[qb]nuk po e ve ne diskutim faktin qe ka jetuar ne tirane por qe ka ndrushua emerin jam e sigurt megjithate s'ka rendsi...rendsi ka qe leoni esht duke na nderu :thumbsup: [/qb]Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] Leoni ka jetuar ne tirane po origjinen nuk ia di.dhe emri i tij i vertete eshte Leon dhe jam 100% e sigurte. [/qb]
me fal joli po me duket se ke keqkuptuar fjalet e mia, une nuk po them qe nuk ekziston emri Leon ne shqiperi une po them vetem qe "Leoni" e ka pase Luan dhe e ka ndrushu, asgje me teper!Fillimisht postuar nga joli:
[qb]nuk kuptoj pse duhet ta kete patjeter Luan ne Shqiperi ka plot njerez qe e kane emrin Leon. [/qb]Fillimisht postuar nga Erika:
[qb]nuk po e ve ne diskutim faktin qe ka jetuar ne tirane por qe ka ndrushua emerin jam e sigurt megjithate s'ka rendsi...rendsi ka qe leoni esht duke na nderu :thumbsup: [/qb]Fillimisht postuar nga trendy81:
Qe ta kete rrahur mesuesja me shqelma nuk e besoj, por di qe mesueset dhe prinderit i rrihnin femijet kur shkruanin me doren e majte sepse mendohej se duhet te shkruhej me doren e djathe (injorance).Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] tek verissimo foli akoma me keq.tha qe mesuesja e fillores i jepte shkelma ngaqe shkruante me dore te majte une s'kam pare ndonjehere qe mesuesja te kapte me shkelma :shrug: [/qb]
tu pergjigj trendy,une ate mendim kam mgjthse kur ata jane ne sfide per tifo per ate...por kete jave FORZA OLTI! :kiss:Fillimisht postuar nga Erika:
[qb] c'fare gjeje nuk prisje prej Leonit, serena? [/qb]