Leon Cino

stellina_sister

Primus registratum
Re: Leon Cino

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] Leoni ka jetuar ne tirane po origjinen nuk ia di.dhe emri i tij i vertete eshte Leon dhe jam 100% e sigurte. [/qb]
nuk po e ve ne diskutim faktin qe ka jetuar ne tirane por qe ka ndrushua emerin jam e sigurt megjithate s'ka rendsi...rendsi ka qe leoni esht duke na nderu :thumbsup:

zora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Erika:
[qb]
[qb] Leoni ka jetuar ne tirane po origjinen nuk ia di.dhe emri i tij i vertete eshte Leon dhe jam 100% e sigurte. [/qb]
nuk po e ve ne diskutim faktin qe ka jetuar ne tirane por qe ka ndrushua emerin jam e sigurt megjithate s'ka rendsi...rendsi ka qe leoni esht duke na nderu :thumbsup: [/qb]
nuk kuptoj pse duhet ta kete patjeter Luan ne Shqiperi ka plot njerez qe e kane emrin Leon. :confused:

stellina_sister

Primus registratum

Fillimisht postuar nga joli:
[qb]
[qb]
nuk po e ve ne diskutim faktin qe ka jetuar ne tirane por qe ka ndrushua emerin jam e sigurt megjithate s'ka rendsi...rendsi ka qe leoni esht duke na nderu :thumbsup: [/qb]
nuk kuptoj pse duhet ta kete patjeter Luan ne Shqiperi ka plot njerez qe e kane emrin Leon. :confused: [/qb]
me fal joli po me duket se ke keqkuptuar fjalet e mia, une nuk po them qe nuk ekziston emri Leon ne shqiperi une po them vetem qe "Leoni" e ka pase Luan dhe e ka ndrushu, asgje me teper!

megjithate Luan ose Leon sido qe ta kete... FORZA!!

:wave:

bimba81

Primus registratum

nuk e di se me cfrae sigurie e thua ti. :shrug: megjithate vertete c'rendesi ka emri /pf/images/graemlins/wink.gif

crazy

Primus registratum

mbreme nje nga ata te publikut i tha qe ti je i pari rracist ndaj shqiptareve se e ke ulur poshte emrin e tyre dhe leoni i tha qe jo,por kur kishte sfiden dhe maria lexoi letren e mamit te tij kishte shkruar qe ne shqiperi e denonin ne shkolle se ishte mengjerash...tani mua me vjen nje pyetje a eshte e vertete kjo gje :confused: :confused: se ne shqiperi ka plot mengjerash me sa di une.... :confused:

bimba81

Primus registratum

tek verissimo foli akoma me keq.tha qe mesuesja e fillores i jepte shkelma ngaqe shkruante me dore te majte :mad: :eek: une s'kam pare ndonjehere qe mesuesja te kapte me shkelma :shrug:

Genta

Primus registratum

[qb] tek verissimo foli akoma me keq.tha qe mesuesja e fillores i jepte shkelma ngaqe shkruante me dore te majte :mad: :eek: une s'kam pare ndonjehere qe mesuesja te kapte me shkelma :shrug: [/qb]
Qe ta kete rrahur mesuesja me shqelma nuk e besoj, por di qe mesueset dhe prinderit i rrihnin femijet kur shkruanin me doren e majte sepse mendohej se duhet te shkruhej me doren e djathe (injorance).

Sa per Leonin une e kam pare vetem ne internet dhe duket i mire.

Une nuk e kam degjuar te flasi, po nga c'lexoj ketu ndoshta ai flet keq per shqiptaret dhe Shqiperine qe ti japi pike vetes, por nuk e kupton qe me kete i ul piket vetes jo vetem para shqiptareve por edhe para italianeve. Pse te vonojne per nje qe shane kombin e tij???

stellina_sister

Primus registratum

nuk esht aspak e vertete qe Leoni esht racist ndaj shqiptareve, nqs esht si e spiegoni faktin qe mbron Oltin cdo here dhe ngaterrohet edhe me publikun per te :confused:
kurse ajo historia e te rrahurave ne shqiperi esht me se e vertete (une mbaj mend qe ne klase te 6 me ka pase rrahur msusi i fizikes) kshu qe nuk kuptoj pse mos ti besojme Leonit?

crazy

Primus registratum

e tepron ndonjehere ai leoni,mgjth qe hidhet per oltin e ben se e ka shok se po te ishte qe me oltin nuk shkonte kishte per ta share edhe ate.me vjen keq se me thene te drejten nga leoni se prisja nje gje te tille...

bimba81

Primus registratum

qe tani te arrijme te themi qe Leoni eshte racist ndaj shqiptareve ky eshte kulmi.une vetem them them qe ndoshta mund ta evitonte ta thoshte se ca e kemi namin e "mire" ne shqiptaret ketej degjojne dhe keshtun gjerash dhe mendojne se kushedi se si eshte shqiperia pastaj.vetem kaq.megjithate forza Leon :rockband: edhe Olti(ketij te fundit ne sfide i kane vene muzike lirike :mad: komplet ndryshe nga sfidat e tjera /pf/images/graemlins/frown.gif )

crazy

Primus registratum

[qb] c'fare gjeje nuk prisje prej Leonit, serena? :confused: [/qb]
tu pergjigj trendy,une ate mendim kam mgjthse kur ata jane ne sfide per tifo per ate...por kete jave FORZA OLTI! :kiss:

stellina_sister

Primus registratum

une shpresoj qe Olti te jete ne sfide kshtu qe te kemi mundesine te gjithe te shofim se c'fare di te bej pervec kercimit! forca Olti :thumbsup:

Ema

Goddes

He re se i mire ishte.Vetem me sha e keni mendjen.
Mua me bene pershtypje prinderit e Oltit dhe Ilir Shaqirit qe kishin qene te dy balerine.Sidomos e ema qe ishte yll femer dhe kish qene mesuese e Ambetes dhe Kledit /pf/images/graemlins/smile.gif

Na u be zemra mal.Mbetem duke pare tv italian vetem me shqiptare !

TEA

Forumium maestatis

thuaj shyqyr qe dolen dhe shqiptar te till te na nderojn sepse nga ka mbulu vetem ana negative .

forca Leon dhe Olti :thumbsup:

Diddy19

Su@mi

Mua me beri pershtypje kaseta qe i kishin bere surprize Oltit ku e paraqitnin ate te vogel dhe kercente nen muziken e Michael Jackson....Kaseta (il filmato) mbante lart ne te djathte stemen e Televizonit Shqiptar (TVSH)...Hi hi hi...TVSH tek Canale 5!!

crazy

Primus registratum

mbreme kur i erdhen prinderit oltit si po qante,po edhe iliri.ishte vertete shume fantastike e kur dha oltin qe kercente tek tvsh-ja sa me erdhi per te qeshur aq edhe per te qare se me kishte marre malli.po forca olti dhe leon!