Leon Cino

crazy

Primus registratum
Re: Leon Cino

ej leoni ka sfide te djelen me simonen...une jam e sigurt qe do fitoje dhe e degjuat kur tha qe francesco di shqip e i pergjigjet mamit te tij ne tel.FORZA LEON!te djelen jemi te gjithe me ty! :rockband:

xhoni

Primus registratum

Hi hi hi hi
Kush e pa Lanin kur po qante dje?
Megjithese e kam qejf dreqin them se s'duhet te kishte qa.
Po e mori vesh vellai tha, me vravi.
Mu duk si mamator.Nejse, ai eshte bere si bicim italiani tani dhe i lejohet te beje si italianet.

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Hi hi hi hi
Kush e pa Lanin kur po qante dje?
Megjithese e kam qejf dreqin them se s'duhet te kishte qa.
Po e mori vesh vellai tha, me vravi.
Mu duk si mamator.Nejse, ai eshte bere si bicim italiani tani dhe i lejohet te beje si italianet. [/qb]
e pashe une,sa keq me erdhi,tamam shqiptar

arbi

Primus registratum

une pashe sot kur i shkoi i ati dhe gjestet e tij (ato shpullat e lehta pas koke apo shkulja e lehte e flokeve)me te vertete qe me krijuan mall per babushin tim /pf/images/graemlins/frown.gif . A thua te gjithe prinderit shqiptar kane te njejtin gjestualitet perkedhelor :book:

Ema

Goddes

Eshte ne sfide te djelen po me vjen keq pse e kane lene me Simonen.E ka shok dhe jane te dy balerine klasike.Kane rrjedhur ose duan te heqin Simone nga shkolla qe i rafte pika.

Gjithsesi mushni telefonin edhe votoni shqipon se eshte i zoti! :thumbsup:

stellina_sister

Primus registratum

edhe per mendimin tim e kane vu ne sfide me simonen per me hek nga shkolla simonen sepse si profesorat ashtu dhe publiku e di qe Leoni esht me i zoti!!
forca LEON :thumbsup:

leonora

Primus registratum

Sonte eshte sfida me keqe per mua sepse me vjen keq te dalin cilido nga te dy. Simone eshte me i preferumi nga une nga ato It... ndersa Leon eshte Shqiptare dhe do doje te rrinte deri ne fund por gjithsesi uroj mos te votojn me rracizem.

leonora

Primus registratum

Fitoi bindshem Leoni se ka ba nje sfid vertet hata.
Me vjen shum keq per Simone se i kan ber shum pa djejtesi me ato qa kam pare un.

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Ai Simone ishte shume servil dhe njeri fallco fare.
Bravo Leon. [/qb]
E lexove mir fjalin e fundit :smash: :smash:
Me ato qe kam pare qe do te thote e kam a se kam pare 3 her emisjonin... se nuk kam kohe dhe e di mir dhe ti.
Po gjithsesi ishte shoku i Leonit pre 5-s vjetesh.

albavina

Primus registratum

mua mu duk arrogant,egoist,servil si tha xhoni
dhe pa edukate simone
ku krahasohet leon me ate

leonora

Primus registratum

Mahhhhhhhhhhh m'base keni te drejte ju!
Nuk di te them me shume se nuk e kam pare shum emisjonin si thash dhe me siper por thjesht 3-4 her ka pes minuta se nuk kam kohe.
Dhe ate her qe e kam pare kan ken vetum tu sha Simonen prandaj mu duk qe i benin pa drejtesi. Por gjithsesi me Leonin nuk e ve une dhe sikur te ishte me i miri.

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Jensen:
[qb] Si prej Fieri qenka!

Kete emrin te tijin origjinal e ka, apo e ka 'taljonizuar'? [/qb]
leoni prej fieri?e paskam patriot atehere.forza leon,tregove me te vertete qe je i madh. :kiss:

stellina_sister

Primus registratum

Fillimisht postuar nga e_vogla:
[QB]
Fillimisht postuar nga Jensen:
[qb] Si prej Fieri qenka!

Kete emrin te tijin origjinal e ka, apo e ka 'taljonizuar'?

une nuk e di nga vjen Leoni po emrin e ka "taljonizuar" ose me mire te themi e ka perkthye :smash: se emri i tij i vertete esht Luan!!

bimba81

Primus registratum

Leoni ka jetuar ne tirane po origjinen nuk ia di.dhe emri i tij i vertete eshte Leon dhe jam 100% e sigurte.

eros111

Primus registratum

hallall ja boft zoti kti cunit, megjithese nuk e kam pare ndonjehere emisionin duhet te jete i zoti...