Kush eshte ajo pjese e trupit qe ju eksiton me shume kur ju puthin?

Florus

Forumium maestatis
Re: Kush eshte ajo pjese e trupit qe ju eksiton me shume kur ju puthin?

Fillimisht postuar nga Baby_Girl:
[qb] te pic*a heeee doni me :tipsy: [/qb]
:eek: e tha me ne fund, me pelqejne kur femrat jane te sinqerta ne keto gjera :goofy: animaa, nje puthje mu aty... :kiss: mos ma merr per ters eee, e bera per ty /pf/images/graemlins/wink.gif

p.s. mua per vete me pelqen kur me puthin te capezolja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

thnx rrusho ty ta lejoj :lol:
ca eshte capezolja re ? :eek:

Florus

Forumium maestatis

capezolja moj si i thua ti, nipple, thithka /pf/images/graemlins/wink.gif vdes kur me puthin aty, te jep nje ndjenje qe... upupu me shkojne dritherima sidomos kur puthja eshte si... e dini vete ju se si /pf/images/graemlins/wink.gif

p.s. rrofsh qe me dhe eksluzivitetin e puthjes

Guest

:lol:
Ore po qe te besh ate duhet talent , duhet te kesh nje gjuhe shume te levrishme si kjo e imja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
ah sa inat qenka mbyllur nje teme per sadomazokismin se do kishe shprehur eksperjencen time te gjere ne kete fushe te magjishme :lol:

Florus

Forumium maestatis

:eek: edhe ne kete fushe paske talent eee :eek: pupupu jo po e kam thene une, kjo do me vdese mua /pf/images/graemlins/laugh.gif pa he njehere me trego sa "gjuhe" di ti dhe me e rendesishmja a i perdor apo i ke lene pasive... :devil:

Guest

Ehhh nuk flas dot me shume se kam hall se do me editojne e kupton ti sa e rrezikshme osht njona /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po dhe e perdorim nganjehere :tipsy:

Florus

Forumium maestatis

ah si te kom une ty artiste per keto gjona... :devil: sic ma ke dhe nikun sot :kiss:

ermaliurnick

Primus registratum

lene mo se po e thashe kom hall se grate me mesojne piken e dobet :rockband: ene pastaj me bien vlerat si mashkull....ok po nje pike qe e kam qejf shume osht rronxa e veshit me llape

EGO

Primus registratum

Njeriun kudo qe ta puthesh ne rregull je. Mjafton qe puthja te tregoje pasion, deshire, qe atij/asaj t'i duket vetja i/e rendesishem/e, 1/e deshirueshme, sexy. Se si e perjeton ti pastaj puthjen qe te jepet, ka te beje dhe me kush ta jep, vendin, kohen, gjendjen fizike, emocionale. Dhe me faktin se eshte e vertete apo e shtirur. Se nqs heren e kaluar te ka pelqyer me shume te veshi/qafa, kesaj rradhe mund te te pelqej me shume te goja, apo ku di une se ku, ose mos te te pelqeje me ne asnje vend, ne varesi te faktoreve te mesiperm. Biles dhe ATY, ku te pelqen ty artiste, nuk te pelqen gjithmone po aq shume dhe po njesoj. Apo ti s'do t'ja dish fare? Gjithmone te pelqen aty /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

:thumbsup: /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif me beri kshu kjo shkrimi jot ego :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif

EGO

Primus registratum

U mi zemer... te preka e? Po di dhe une sec flas. Pale sec bej pastaj :goofy:

Guest

vetem me te folur ma hoqe trurin ti mua pale ... /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:

EGO

Primus registratum

O yeah baby :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

can i kiss you now ? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

EGO

Primus registratum

Again! Sure babe...all yours

Guest

me gjuhe kete here :devil:

EGO

Primus registratum

vetem se tani kujdes...se do te te merret fryma fare...deri neser ne kete kete ore... /pf/images/graemlins/blush.gif

Guest

e mo mire te pekten e di se cfare po vdes ... ja vlen .. apo sme pelqen rreziku :devil:

EGO

Primus registratum

He, si ndjehesh sot? /pf/images/graemlins/wink.gif

fallen angel

Primus registratum

une vdes me me puth te gjoksi i majte! /pf/images/graemlins/laugh.gif