kush e sheh kafazin e arte

leonora

Primus registratum
Re: kush e sheh kafazin e arte

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] parajsa do vemi ne te dy atije yll
dhe beim gjoja ti je e dashura ime
kush te fitoj nga ne te dy i ndaim bashk leket [/qb]
epo se ke keq ti o zeqo por si do ja bej mrapa se do mbesim ne der /pf/images/graemlins/tongue.gif
pastaj ku do cojme gjith ate fam ne se nuk kan me na lan njerzit me hec rruges /pf/images/graemlins/laugh.gif
nuk e shikon qe ja nisen qe tani me na pas inate :lol: ja FloBo qe do na hyje ne mes qe tani :smash:

Ti FloBo rri urte se te cova me fjet se jam motra e madhe... :goofy:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb] peshko ke votuar na nje her ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kom votu Zeqo,po vetem ne internet.Sjom smure akoma aq shume sa te harxhoj 500leke per 1 sms ne cel /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Peshko, po me votu ne internet, eshte pa lek, e di ti kete?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Me bene syt apo tha 15 000 euro Peshkatari :eek:
vitin tjeter me keni aty brenda, mos harroni te me votoni /pf/images/graemlins/laugh.gif
pashe dicka nga siti internetit. ambjentet ishin kot fare, gocat ishin gjith t'bukra sidomos Iva :thumbsup:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
[qb] parajsa do vemi ne te dy atije yll
dhe beim gjoja ti je e dashura ime
kush te fitoj nga ne te dy i ndaim bashk leket [/qb]
epo se ke keq ti o zeqo por si do ja bej mrapa se do mbesim ne der /pf/images/graemlins/tongue.gif
pastaj ku do cojme gjith ate fam ne se nuk kan me na lan njerzit me hec rruges /pf/images/graemlins/laugh.gif
nuk e shikon qe ja nisen qe tani me na pas inate :lol: ja FloBo qe do na hyje ne mes qe tani :smash:
po cke ti me llafet e tjerve me qente ler te lein karvani te ec para:p
[arajsa si dihet yll mbase nuk ndahemi me ne me te qeshur me te ngecur he mos e mer me frik se me duhen ca lek /pf/images/graemlins/laugh.gif
FLOBO po te thash mos hyr sivjet re se nuk ke shanc te fitosh se do jem dhe une aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti FloBo rri urte se te cova me fjet se jam motra e madhe... :goofy: [/qb]

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb] peshko ke votuar na nje her ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kom votu Zeqo,po vetem ne internet.Sjom smure akoma aq shume sa te harxhoj 500leke per 1 sms ne cel /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Peshko, po me votu ne internet, eshte pa lek, e di ti kete?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po e di qe eshte pa leke edhe une vetem me internet votoj.
Voto edhe ti Per Aureli ose Anen
:angel:

assassino26

Primus registratum

Shtriga Hallall.MEgjithate besoj se Aureli do fitoje.Vetem une i kam dhene mbi 20 vota ne internet kesaj jave qe kaloi.Eshte gjynof te fitoje beni Artoni ose MEri.Njeri me i keq se tjetri.Per mendimin tim ta marre Ana Iva ose reli.Ata po qe e meritojjne :wave: