kush e sheh kafazin e arte

Shqiptarja

Primus registratum
Re: kush e sheh kafazin e arte

Hmmmm, u morr vesh se peshkatari, po peshkoka Iven!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

shtriga

Primus registratum

peshko hyri dhe GENT VASO brenda /pf/images/graemlins/smile.gif
iku dhe ALDA ajde dhe ne fund AURELI me IVEN :thumbsup:

Florus

Forumium maestatis

Un nuk kam mundesi ta shoh kte kafazin por jam shume kurioz te di se cila eshte gjeja me e egzagjeruar qe kane bere ata robt brenda ne shpi.
sa para fitojne ne fund?

Shqiptarja

Primus registratum

KJo del qe FloBo qenka i interesum me ra brenda ke kafazi!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

ne edicionin tjeter pse jo :cool: pranej pyta per paret mi mo :angel:
kam merak se mos programi transmetohet ne tv publike dhe jo me pagese :idea: zdu tem shofin ata te shpis :angel:

Shqiptarja

Primus registratum

Hmmm, FloBo, me vjen keq, por me pare ose pa pare, kamerat i ke aty, cdo hap qe ben te sheh i gjithe populli shqiptar!!!... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

edhe ne banjo te ndjekin ee :eek:
aha pa pare sbej show un :cool:
he pra mo kush e ka ndjek se sna that asigjo! a jan puth, a jan rraf, a jan sha, a jan :idea: , a ka dhome konfesionale, a ka sweet, a ka tugurio???
na ka hek trunin GF5 thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

FloBo, kadal mer, akoma nuk kane ardhur ata qe e ndjekin kafazin, e kur te vijne ata mundesh ti intervistosh!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

hahahhahahahahah
FloBo sa i interesum me ken ti moj naq :eek:
Kam pa uneeee /pf/images/graemlins/wink.gif jan shaaaaaaaaaaaa e jan rrahhhhhhhh :smash: tana i kan ba /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po per ty nuk ka ven FloBo me vjen keq /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

E si mos te jem i interesuar moj Parajsa. po u moren sikur edhe gjysmat e lekeve qe merren ktu, mu vitin tjeter me keni aty. mos m'i hiq shpresat kaq shpejt se dua te kem dhe un nje enderr /pf/images/graemlins/laugh.gif
nje gje s'kuptoj, pse nuk e kane quajtur "vllai madh" programin si ne gjithe boten :confused:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] E si mos te jem i interesuar moj Parajsa. po u moren sikur edhe gjysmat e lekeve qe merren ktu, mu vitin tjeter me keni aty. mos m'i hiq shpresat kaq shpejt se dua te kem dhe un nje enderr /pf/images/graemlins/laugh.gif
nje gje s'kuptoj, pse nuk e kane quajtur "vllai madh" programin si ne gjithe boten :confused: [/qb]
hahahhahahah
FloBo nuk ke vend aty ti naqe ncncncnccn se te ben dem nuk lejohet nen moshe /pf/images/graemlins/tongue.gif
pastaj kto i kan marre kafazin vellait te madh prandaj kemi dal me te dishem ne e kemi ven kshu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif po degjo mua ti....po shkove aty pupupupupup ke met mren per ter jetn :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

parajsa do vemi ne te dy atije yll
dhe beim gjoja ti je e dashura ime
kush te fitoj nga ne te dy i ndaim bashk leket /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

Moj Parajsa.. ke ben nen moshe ti ee :smash: me ngaterron me veten me duket mua /pf/images/graemlins/tongue.gif pastaj pse do mbetem brenda un?! loja eshte 3 muaj jo :rolleyes:
Zeqo, ka vend per te dy o burr i dheut, sa egoist ky :mad: apo ke shume frike nga konkurenca ime :cool: ti bej si i dashuri parajses kurse un jam ai qe nderhyj mes jush :devil: leket ne fund i marr un :wink: ju te dy keni i t'qerasme /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Per te interesumit:
Kafazi i arte eshte si Big brother ose si grande fratello.Ka edhe ndryshime,por jo te medha.S'ka nodh nai gjo e madhe der tashi,pervec faktit qe ben katunari eshte gjithmone i pari.Une e shof kafazin vetem per arsyen se e uurrej Benin.Ne fillim e pashe rastesisht edhe pashe qe beni kishte me shume vota nga te gjithe.E ndoqa pak me teper per te pare se cfare kishte te vecante beni qe e votonin aq shume edhe zbulova,se pervec faktit qe ishte tipik katunar pa 2 gram tru edhe bente shaka idiote qe vetem veten e tij bejne te qeshe s'kishte gje tjeter.Tashi e ndjek se jam bo tifoz me Aurelin.Alba iku edhe me erdhi keq se nuk e meritonte megjithse nuk kishte dhene gje.Ajo ishte e vogel,e padale edhe aq kishte mundesi.
Tani kane hyre 2 te rinj.1 cun edhe i goce.Ai cuni eshte palle komplet edhe ka rrezik do dali qy ksaj jave.
Ajo goca me duket shume simpatike edhe e zonja.Kom qeif qe ne fund te fitoje.
e shof edhe per arsyen se perpiqem te gjej ca ka edhe Artoni(kosovari) qe e votojne edhe ate shume...Edhe ai me duket tip koti,shpresoj te dale shpejt edhe ai.
Cmimi per ate qe fiton eshte 15mije euro.nqs fiton ndonjeri nga kta qe kane hyre me vone cmimi eshte me i vogel9500 euro
Po deshet mund te votoni ne www.kafaziarte.com
At gjeni edhe me teper informacion,por mes i besoni shume pasi nuk eshte informacion i paanshem.Se di qe cfare arsye mbajne anen e BEnit
Po degjuat mua Votoni Aurelin,Anen ose Iven

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] peshko ke votuar na nje her ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kom votu Zeqo,po vetem ne internet.Sjom smure akoma aq shume sa te harxhoj 500leke per 1 sms ne cel /pf/images/graemlins/laugh.gif