kush e sheh kafazin e arte

pipiricka

Primus registratum
Re: kush e sheh kafazin e arte

he mi anny si ben dhe ti ai erdhi te shikonte per mua,avash ti tani,se njerez jemi edhe gabojme apo jo,kontrapedal?

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga pipiricka:
[qb] he mi anny si ben dhe ti ai erdhi te shikonte per mua,avash ti tani,se njerez jemi edhe gabojme apo jo,kontrapedal? [/qb]
po ku ta di une mi pipi ai mua nuk me tha qe kerkonte ty
je e sigurt qe te kerkonte???????
te puf una ty folt :kiss: :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po un nuk dojsha me e thon se s'dojsha me qit Pipin po meqë e tha tashti vet ajo :shrug: .
Pipi :kiss:

P.S. Mos flej mo ke ajo dhoma se me ç'pash un Peshku ishte keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

po mire ti tani je i rritur nuk je me per te pare nga vrimat e celsave
babi te thoshte kur ishe i vogel mo qe te mesoje jo tani qe je gjithe ky

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] po mire ti tani je i rritur nuk je me per te pare nga vrimat e celsave
babi te thoshte kur ishe i vogel mo qe te mesoje jo tani qe je gjithe ky [/qb]
Forca e zakonit /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Po un nuk dojsha me e thon se s'dojsha me qit Pipin po meqë e tha tashti vet ajo :shrug: .

P.S. Mos flej mo ke ajo dhoma se me ç'pash un Peshku ishte keq /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po he mo se u berm merak

pipiricka

Primus registratum

[qb] Po un nuk dojsha me e thon se s'dojsha me qit Pipin po meqë e tha tashti vet ajo :shrug: .

P.S. Mos flej mo ke ajo dhoma se me ç'pash un Peshku ishte keq /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
amon te keqen kontrapedal nuk duroj dot me hajt ja e thashe se nuk mbante me uje pilafi,

anny

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga anny:
[qb] po mire ti tani je i rritur nuk je me per te pare nga vrimat e celsave
babi te thoshte kur ishe i vogel mo qe te mesoje jo tani qe je gjithe ky [/qb]
Forca e zakonit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
she she she /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]

amon te keqen kontrapedal nuk duroj dot me hajt ja e thashe se nuk mbante me uje pilafi, [/qb]
Plasi knej...Kjo paska qene me keq se une.Pipiricka eshte i fejum ai,thuji ta mori edhe te fejumin me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Anny,e shef cbojne mileti,jo si ty gjithe naze. :angel:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb]

amon te keqen kontrapedal nuk duroj dot me hajt ja e thashe se nuk mbante me uje pilafi, [/qb]
Plasi knej...Kjo paska qene me keq se une.Pipiricka eshte i fejum ai,thuji ta mori edhe te fejumin me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Anny,e shef cbojne mileti,jo si ty gjithe naze. :angel: [/qb]
po nuk kam naze une mo po do hajt ke shpi ti bejme serioze gjerat jo keshtu lu jemi ketu u be deti kos /pf/images/graemlins/laugh.gif dua te fejohem une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Peshko, shët ër shejton. S'rri dot pa fol ti?

Pipi, shumë mirë bëre që e the. Ke gjë tjetër për të thënë :confused: ? Mua e kam fjalën, do më thuash gjë? Jam në pritje :kiss:

anny, normal që she, she. Brima çelsit për at punë është /pf/images/graemlins/laugh.gif

pipiricka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb]

Anny,e shef cbojne mileti,jo si ty gjithe naze. :angel: [/qb]
po mire mo kush tha gje,pak rendesi ka ajo,si thua ti?pastaj ai e ka lene te fejuaren ,se dije ti,se iku ajo te kafazi i arte,dhe pokaparoset me nje aty brenda,e tradhetoi ajo e para,ai te mua gjeti ngushellim, /pf/images/graemlins/laugh.gif

pipiricka

Primus registratum

[qb] Peshko, shët ër shejton. S'rri dot pa fol ti?

Pipi, shumë mirë bëre që e the. Ke gjë tjetër për të thënë :confused: ? Mua e kam fjalën, do më thuash gjë? Jam në pritje :kiss:

anny, normal që she, she. Brima çelsit për at punë është /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une kam shume gjera per te thene,varet cdo te dish ti ne vecanti,do me per belulin ti se them cte duash une per ty,mire ? :kiss: :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Euuu :confused: . O peshko e paske pas rakin e keqe ër shejton. Qekom nda, qekom bashku ene s'maj men gjo hiç.

Ti thuj ça t'kesh qejf, ça t'thot e bardha zemër

Hajt, për shnetin ton rrushe :kiss:

pipiricka

Primus registratum

[qb] Euuu :confused: . O peshko e paske pas rakin e keqe ër shejton. Qekom nda, qekom bashku ene s'maj men gjo hiç.

Ti thuj ça t'kesh qejf, ça t'thot e bardha zemër

Hajt, për shnetin ton rrushe :kiss: [/qb]
hajt mor amon te vdesh une per ty,po e kthej edhe une nje gote uje per ty, :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Uuuu, largqoftë. Prit i her /pf/images/graemlins/laugh.gif . Me got ujti e ngre dollin ti mi?
Po m'thuj i her ça moshe ke se bo vaki po na kap nai polic :devil: .

helibak mucogllava

Primus registratum

ca k andodh ketu
aman peshko se turpe qe shef ato re
po tek grande frattelo kush ka mbet /pf/images/graemlins/laugh.gif

pipiricka

Primus registratum

[qb] Uuuu, largqoftë. Prit i her /pf/images/graemlins/laugh.gif . Me got ujti e ngre dollin ti mi?
Po m'thuj i her ça moshe ke se bo vaki po na kap nai polic :devil: . [/qb]
po mire mo po pyetet mmosha e nje goce?jo,po nejse aty te 19 thone gjeneralitetet ne pashaporte, :kiss:

shtriga

Primus registratum

eh aman o zeqo turp thua ti po c'te besh kur ve sacin te punoj dhe topchaneli ka zhaden dhe tvsh ka kafazin e arte dhe kosova ka ca emisione qe nuk i mere vesh dhe kanalet e tjera duan para?midis te gjitha te keqiave kerkon me keqen me te vogel.atere shikon kafazin e art qe ka dhe AURELIN qe e kupton ca thot /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] eh aman o zeqo turp thua ti po c'te besh kur ve sacin te punoj dhe topchaneli ka zhaden dhe tvsh ka kafazin e arte dhe kosova ka ca emisione qe nuk i mere vesh dhe kanalet e tjera duan para?midis te gjitha te keqiave kerkon me keqen me te vogel.atere shikon kafazin e art qe ka dhe AURELIN qe e kupton ca thot /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: [/qb]
HAllall Shtriga....Mu me pelqen Iva /pf/images/graemlins/laugh.gif