kush e sheh kafazin e arte

assassino26

Primus registratum
kush e sheh kafazin e arte

TE me falni shoke e shoqe nqs kjo teme eshte hapur me pare,por se kam hasur gjekundi.
Tani shkurtimisht kush e ndjek kafazin e arte?Cmendim keni?Une e kam pare edhe me pelqen se ka debat...
Pak a shume kjo eshte situata
eshte Beni i katunar i trashe,dinak,mendjemadh e fodull qe votohet pikerisht pasi mesa duket ata qe votojne e fgjejne veten tek ai.
Eshte Aureli student per informatike ne Itali qe eshte cun i zgjuar dhe me karakter,por qe merr flake shpejt
masnej eshte Alda nga elbasani 18 vjecare qe eshte si 18 vjecaret /pf/images/graemlins/laugh.gif
asaj i pelqen Aureli,por kur i thone 1 fjale qeifi ja ka po b***s'ja ma
eshte Artoni 1 kosovar qe eshte cik me lart se niveli i Benit.
eshte Meri i femer karakteristike ... e kuptojne ata qe e shofin kafazin
eshte Iva qe e lashe per nga fundi se eshte zeje se seshte fare ne kafaz,por ama kur ndihet prania e saj eshte vertete e lezetshme.Kjo Iva me pelqe shume.
Jane eliminu Mici,cun shume simpatik edhe Klodi goce koti
menimi im ishte ky,tashi folni juve

Shqiptarja

Primus registratum
Re: kush e sheh kafazin e arte

Te them te drejten edhe mua me duket se e kam pare kete teme tek ndonje rubrike tjeter ketu ne AF, po nejse kete gje do na e tregojne moderatoret, apo Peshkatari?! /pf/images/graemlins/wink.gif

Sa per kete emision, une e ndoqa te vetmen here, para ca ditesh, me duket ishte te henen, direkt ne televizionin "News 24"!!!!
Cfare te shoh, e cfare te them pas asaj qe pashe?!!! :angel:

Asgje, pervec qe eshte nje absurd, nje emision qe nuk ja vlen te shikohet dhe te ndiqet!!per vehten time keshtu mendoj!

C'ka interesante aty?!Eshte interesante te shikosh njerezit se c'bejne brenda 24 oresh, te shikosh budallaliqet e tyre, te fyarat, grindjet, levisjet qe bejne (pervec ne WC me duket nuk ka kamere), thjesjte, nje emision palidhje ku "privatja" nuk ka te drejten aspak!!!! :angel: :confused:

Ajo qe me se shumti nuk me pelqen ne emisione te tilla eshte fakti se, perse te emitojme emisione qe i transmetojne ato ne Perendim?!Mendoj qe ne shqiptaret kemi kapacitet per te bere programe e emisione shume me te mira, madje edhe duke qene nje shembull i mire per boten!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Shqiptarja!
Ky eshte 1 emision qe e emiton gjithe bota /pf/images/graemlins/wink.gif Ca gjeje te keqe ka nqs behet 1 emision i tille edhe tek ne.Apo sic eshte edhe ne psikologjine e shqiptarit ne jemi me te miret jemi qendra e botes etj etj.E pse e perdor makinen ti...Ai seshte shpikur ne Shqiperi eshte shpikur gjetke.
Pastaj seshte edhe krejtesisht pa vlera ky emision.Aty mund te shohesh si 1 njeri e nxjerr me ne fund veten se kush eshte edhe pse e di qe eshte i rrethuar nga kamerat.Luften per egzistence,per te dale i pari.Intrigat e cames,dredhite e katunarit,naivitetin e adoleshentes zgjuarsine e emigrantit,poshtersine e kosovarit etj etj...Aty eshte me te vertete cdo gje real.
Nuk mund te japesh 1 mendim per kete ceshtje vetem me pak qe e ke pare ti,prandaj mendimi yt nuk merret parasysh.IShte shume i percipte e mu duk sikur ishte i kopjuar nga mendimet e te tjereve /pf/images/graemlins/wink.gif
Per mua duhet te fitoje Beni ose Iva...Si thoni ju te tjeret :book:

anny

Primus registratum

o zhot o zhot si nuk qenkam informuar une per ket
tani e degjoj qe ka dhe big brother ne shqiperi
po ja informomni pak se si eshtee kjo gjendja ne shq.nqs ka ndonjeri deshire
psh peshkatari qe i pelqen /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Shif ktu nai gjo http://www.kafaziarte.com/v2/
Mua seshte se vertete me pelqen.Por me vjen inat se shumica votojne per 1 katunar qe tha une e perdhunoj njeren nga ato te kafazit,po s'ma la der ne fund te javes edhe per 1 kosovar qe me i trashe se ben nena e per 1 MEri qe me teper i ngjan 1 prostitute etj etj

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Shif ktu nai gjo http://www.kafaziarte.com/v2/
Mua seshte se vertete me pelqen.Por me vjen inat se shumica votojne per 1 katunar qe tha une e perdhunoj njeren nga ato te kafazit,po s'ma la der ne fund te javes edhe per 1 kosovar qe me i trashe se ben nena e per 1 MEri qe me teper i ngjan 1 prostitute etj etj [/qb][/QUOT]
po pse sthua ti qe ne ecim para,me hengerte mortja
edhe kete nuk e prisja
flm peshkatar :wave:

anny

Primus registratum

pastaj vdsim ne po nuk morem nje cike nga keto gjera,ose te ngrem larte ata qe nuk duhet

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb]
Mua seshte se vertete me pelqen.Por me vjen inat se shumica votojne per 1 katunar qe tha une e perdhunoj njeren nga ato te kafazit,po s'ma la der ne fund te javes edhe per 1 kosovar qe me i trashe se ben nena e per 1 MEri qe me teper i ngjan 1 prostitute etj etj [/qb][/QUOT]
edhe kete nuk e prisja
flm peshkatar :wave: [/qb]
Pse te te haje mortja ty...Alamet goce :angel:

anny

Primus registratum

[qb]
[qb]
edhe kete nuk e prisja
flm peshkatar :wave: [/qb]
Pse te te haje mortja ty...Alamet goce :angel: [/qb]
:lol: :lol:
KU ME NJEH TI MUA QE THUA ALAMET GOCE èèèèèèè

assassino26

Primus registratum

Ashu e kam pershtypjen...Masnej une shquhem /pf/images/graemlins/wink.gif I njof kush eshte alamet goce e kush jo :angel:

anny

Primus registratum

:lol: :lol: O ZHOT OZHOT
po ja ktu mund te kesh rene jashte :kiss:

assassino26

Primus registratum

[qb] :lol: :lol: O ZHOT OZHOT
po ja ktu mund te kesh rene jashte :kiss: [/qb]
O zhot o zhot :kiss:
Paskam rene brenda...Jashte kemi dale te 2 prej teme /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: sa brenda ke rene???
0% /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] :lol: :lol: :lol: sa brenda ke rene???
0% /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
0% kam ngel jashte 100% kam rene brenda :angel:

qorri26

Primus registratum

jam plotesisht dakort me peshkatarin!
mire ata qe jane brenda qe jane komplet 100% fallco, po ku ma kane gjetur ate shprehjen "TUTOR" baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa me ta shpif ,shume njerez e dine qe tutor eshte ai qe meret m e prostituta /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt byeeeeeeeeeeee ne ju rujt zoti t'gjithvet

leonora

Primus registratum

E kam pare sa per kurjozitet kur kam pase kohe kte emision por mund te them sipas mendimit tim eshte gjeja me kote qe mund te ket bere TVSH apo kush e ka organizu. Duke ja nise tek prezantusja nje femer debile (me falni per shprehjen por kshu me duket nga menyra se si prezanton pa pik lezeti) dhe duke maru tek banoret. Nuk te jep pik emocjoni as pik lezeti si program duke mos permend gjerat negative nje nga nje.... per mu nuk ja vlen ta shof fare por e shikoj sepse dua te shof deri ku arrin mendimi i te rive shqiptare te hapur para nje ekrani...
Pastaj nuk merret vesh gja se kam pare dhe nje tek TVARBERIA qe eshte e njejta gje po te thuash dhe me te njejtat vlera si program. bohhhhhhhhhh

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

parajse te hogsha avatarin e para /pf/images/graemlins/laugh.gif

e dyta kto debilat kan dashte te imitojne il grande frattello /pf/images/graemlins/laugh.gif pfff as qe mund ti afrohen /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

ME i llaf e shifni...Jo per kuriozitet jo per te pare der ku arrijne kta debilat tane,por per ta pare e shifni.
Grande fratelo me te bukur ka ate mai dire grande fratello /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif