assassino26
Primus registratum
kush e sheh kafazin e arte
TE me falni shoke e shoqe nqs kjo teme eshte hapur me pare,por se kam hasur gjekundi.
Tani shkurtimisht kush e ndjek kafazin e arte?Cmendim keni?Une e kam pare edhe me pelqen se ka debat...
Pak a shume kjo eshte situata
eshte Beni i katunar i trashe,dinak,mendjemadh e fodull qe votohet pikerisht pasi mesa duket ata qe votojne e fgjejne veten tek ai.
Eshte Aureli student per informatike ne Itali qe eshte cun i zgjuar dhe me karakter,por qe merr flake shpejt
masnej eshte Alda nga elbasani 18 vjecare qe eshte si 18 vjecaret /pf/images/graemlins/laugh.gif
asaj i pelqen Aureli,por kur i thone 1 fjale qeifi ja ka po b***s'ja ma
eshte Artoni 1 kosovar qe eshte cik me lart se niveli i Benit.
eshte Meri i femer karakteristike ... e kuptojne ata qe e shofin kafazin
eshte Iva qe e lashe per nga fundi se eshte zeje se seshte fare ne kafaz,por ama kur ndihet prania e saj eshte vertete e lezetshme.Kjo Iva me pelqe shume.
Jane eliminu Mici,cun shume simpatik edhe Klodi goce koti
menimi im ishte ky,tashi folni juve
TE me falni shoke e shoqe nqs kjo teme eshte hapur me pare,por se kam hasur gjekundi.
Tani shkurtimisht kush e ndjek kafazin e arte?Cmendim keni?Une e kam pare edhe me pelqen se ka debat...
Pak a shume kjo eshte situata
eshte Beni i katunar i trashe,dinak,mendjemadh e fodull qe votohet pikerisht pasi mesa duket ata qe votojne e fgjejne veten tek ai.
Eshte Aureli student per informatike ne Itali qe eshte cun i zgjuar dhe me karakter,por qe merr flake shpejt
masnej eshte Alda nga elbasani 18 vjecare qe eshte si 18 vjecaret /pf/images/graemlins/laugh.gif
asaj i pelqen Aureli,por kur i thone 1 fjale qeifi ja ka po b***s'ja ma
eshte Artoni 1 kosovar qe eshte cik me lart se niveli i Benit.
eshte Meri i femer karakteristike ... e kuptojne ata qe e shofin kafazin
eshte Iva qe e lashe per nga fundi se eshte zeje se seshte fare ne kafaz,por ama kur ndihet prania e saj eshte vertete e lezetshme.Kjo Iva me pelqe shume.
Jane eliminu Mici,cun shume simpatik edhe Klodi goce koti
menimi im ishte ky,tashi folni juve