Kush e deklaron veten nga ju Shqipetare?(shkruani me poshte)

Kush e deklaron veten nga ju Shqipetare?(shkruani me poshte)

Per nje moment te leme zenkat dhe te pyesim veten se a jemi shqiptare apo jo.

Kemi nevoje qe te identifikohemi shpesh qe jemi shqiptare.
Une jam shqiptare dhe mbi te gjitha ve kombin dhe shqiptarine si identifikues te vetes sime.
Te gjithe ata qe kane punuar sadopak per Shqiperine per mua jane shqiptare.
Ata (paraardhesit tone)kushdo qofshin kane bere per Shqiperine mjaft.
Pak nga pak behet kalaja duke pasur parasysh se ne shqiptaret kemi qene nen pushtime te ndryshme.

Presidenti

Forumium maestatis
Re: Kush e deklaron veten nga ju Shqipetare?(shkruani me poshte)

nese ke bredh me muaj te tere neper fshatra duke ndihmuar te varferit e vendit tend,

nese ke luajtur me fmij te gjymtuar te vobeket, i ke lare e ke ndenjur malesh me to kur ne tirane te priste luksi e femrat se po s'e bere ti s'do ta benin te tjeret.

nese ke ndihmuar kosovaret kur erdhen me mijra, nese ke lene shkollen per te bere tenden per shqiptaret e kombin,

nese ke dhene gjak per ke luftonte e nese je rregjistruar per te luftuar ne koh trazirash,

nese ke qare duke rrecituar poezi te kesaj toke

nese e ke mbrojtur te qenurit shqiptar jo per kompleks inferioriteti kudo ku ke qene dhe je perpjekur te jesh shqiptar ndryshe nga imazhi qe lene legenat,

nese te mungon njera nga me siper, s'ka vend krenaria e atdhetarizmi!!!!

Ema

Goddes

Dil iher ke MSN-ja!

Pe.ili.sh

Primus registratum

Ema me vjen keq qe ben nderhyrje te tilla, sepse lene nje shije jo te mire te forumistat.
Gjithsesi nuk ka problem kjo gje, por do te ishte me e sjellshme sikur te gjenit nje vend tjeter per te kerkuar njeri tjetrin.
Ndoshta urrejtjen tende e ke shpallur ngajhere e mot ndaj meje(katolikocentrist)meqe je myslimane dhe babai yt te lindi te tille, por ne fund te fundit ne kemi per detyre te jemi te permbajtur neper forumet ku shkruajme, te pakten te disa gjera qe lene nje shije jo te mire.
Jemi shqipetare dhe se feja na ngaterron mua dhe ty dhe nuk na le ta shohim njeri tjetrin ne sy.
Te uroj gjithe te mirat.

President besoj une kam me ckrenohem, por do te deshiroja nga shqiptaret vetem te thone nje po ose nje jo.
Jemi ketu si shqiptare apo fluturojme?
Ju uroj naten e mire.
<ul type="square">
[*]Fatkeqesisht shqiptari ka tradite mosbesuese dhe ceshte me e bukura, shqiptari vete thote qe ka bese.
[/list]

Kur do behemi shqiptare te mire?

Guest

JAM SHQIPETARE ne topi se lu.mos me e zgjat me kete teme!

mostro

Putraku

Jom shqiptar e tani jom tap fare.si pijanecat shqiptar s'ka.na ja u fusim ene atyre onglezve.rroft shqipnia,rrofte rakia e monit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jom apo nuk jom tu fol shqip ere se mos ngatarrohem.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

M e siper bera shaka.edhe une jam patriot me pushke ne dore po te jete nevoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s tani me pushke jo se nuk ma ma,por me shishen plot po ere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

TE LUMTE /pf/images/graemlins/laugh.gif
aSHTU DUHET TE JENE TE GJITHE CUNAT JO VETEM TI NE NJE DORE PUSHKEN NE TJETREN RAKINEEEEE
/pf/images/graemlins/laugh.gif

nike palkola

Primus registratum

Për meritat e mia si shqiptar nuk po shkruaj. Edhepse kam punuar edhe për rrogë diçka sadopak modeste në të mirë të Kombit tim kam bërë. Ashtu edhe me disa angazhime tjera...
Veten e ndiej Shqiptar. A e meritoj, mund të vendosin edhe të tjerët, por për mua e meritojn me u quajtur Shqiptarë vetem ata që punojn edhe për të mirën e Kombit e të Trojeve tona.
Kombin e kemi pasur të mrekullueshëm, dhe kanë bërë jashtëzakonisht shumë, vepër kolosale që na e kanë ruajtur Kombësinë me gjithë okupimet mijëravjeçare. Pra, është meritë e tyre e madhe, është edhe magji e mrekulli, edhe pse të rrudhur territorialisht, kemi mbijetuar. Derisa të jetojë Toka, do jetojm edhe ne SHQIPTARËT!

bobo

marksist-enverist

tlumt goja he burr!
e si i bahet,se mu smka pyt njeri!?,vetem kur kem dash mu ngat`rru;pys`shin ca jeni?
,se kur flasim mrregull,spyt rob i gjall!,edhe mkto raste tua themi,se ca jemi?
edhe i her;tlumt goja!

Erison700

Forumium maestatis

Amon er se shqiptar jam! Po pse, do vij thu taljoni e dushmani ne albforum? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shqiptar edhe me briret me gjak :thumbsup: :smash: :smash:
:rockband:

altinzaka

Primus registratum

Jame nga durresi dhe e kame per nder qe jame SHQIPETARE :rolleyes:

Bora*

Primus registratum

nese e ndjen qe je i tille nuk ka nevoje ta vesh ne pikepyetje nese je apo jo shqiqiqiqiqipetar, pastaj nuk eshte merita juj qe jeni shqiqipetar po thjesht nji rastesi qe lindet ne shqiqiperi, po do thoni ju qe ka plot qe jane te lindur ne shqiqiperi dhe se meritojne ate emer,
PO -njezeri une
edhe them une- po nji i lindur ne itali (me prinder italiane por pa nenvleftesuar ato me prinder shqipetare) a mund te prononcohet si shqiqiqipetar?
divergjenca mendimesh tek ju ku mbizoteron JO-ja

pra i ndan nje mal i tere faktin se ku ke lindur dhe sa ndjehesh qe i perket atij vendi...
pastaj zakonisht me patriotet jane tipat qe i ikin atdheut dhe "luftojne" nga larg per shqiqiqiperi me pistoleta me mulli, e kapi mir s`e kapi po prape mire...

bo sa fallco jemi ne shqiqiqipetaret!

orikum

Primus registratum

kjo bora shume realiste qenka.... te qenit shqiptar nuk ka te beje se ku ke lindur dhe ku je rritur,mos harro se ne gjithe boten gjen shqipetare qe kane emigruar qe ne kohen e pordhes,dhe thone akoma se jane shqiptare nga dolem tani ne te rinjte e sotem te bejme apo te veme ne dyshim prejardhjen apo te qenit shqiptare.une ndihem shqiptar dhe se kuptoj se ku qendron problemi te pohosh kete gje?
unsure.gif

Erison700

Forumium maestatis

O Booooooraaaaaa Pse nuk i thua APACHE-it ti qe tu befte APACHE-i ty, car eshte APACHE-i australian?

Rimseb

Primus registratum

Bora te jesh shqiptare me sa shoh nuk ka asnje kuptim per ty. Megjithese vendi yne nuk eshte i perparuar apo i demokratizuar kjo nuk do te thote qe ne shqiptaret te mos jemi krenare per te qene shqiptar.Me vjen keq kur shoh shume shqiptare qe mohojne te qenurit shqiptar, kjo do te thote qe jane njerez pa origjine pa renje dmth njerez qe nuk ekzistojne fare. Nuk ka gje me te keqe sesa te mohosh origjinen tende. Megjithate secilin ka mendimin e vet por per mua nje njeri qe mohon origjinen dhe prejardhjen e tij eshte nje njreri i varfer.

Erison700

Forumium maestatis

Bora ej...ej...ej...
Me pistoleta me mulli eee?
Po pse ata qe te dhane lirin ty, i quan kacak mali ti? Ata qe kane vrare njerez ne Paris kane qene nga ata qe kur shtijne, shtijne per te thene qe ja une shtiva?
Ik mi goce shpelaj gojen kur te flasesh per patriotizmin dhe popullin shqiptar.

Bora*

Primus registratum

ah, ky patriotizmi yne fiktiv ne lufte gjate shekujve.

kush e vra kush e vra
kush e vrau Esat pashane?

Apache i dashur, ne shqiptareve na u be gjoksi vrime nga te renit me grusht ( per ti treguar me shume vetes qe jemi shqiqiqiqptar se botes as nuk i plas me nder teje dhe meje), dhe c`po bejme thua ti: nje vrime ne uje, pra asgje, fjale vetem fjale, qe i merr ere e veriu sa here qe fryn dhe i sjelle shi i jugut sa here qe bie

p.s kete krenari boshe te jonen duhet ta kene zili dhe ato shtetas te shteteve qe ja lehtesojne jeten banoreve te vete, jo si ai i joni ku rinia shqiptare ngrine pyjeve per te kaluar ferrat e greqise

jeta vetem njehere te falet
perse mos e jetonin dhe ata 5 te rinjte qe vdiqen buze kufirit?
perse?
perse mos jetonin dhe viktimat e otrantos?
perse?
perse mos jetonte dhe fmija qe vdes nga uria ?
perse?
perse mos jetojne dhe ato motak nenash qe merren per transplatim organesh neper bote?
perse?
perse mos jetonin dhe ato djem nenash te cmendurise shqiptare te "97?
perse?

mjaft me me shabllone, nuk e kuptoni qe njeriu eshte mbi gjithcka, e kur keto njerez (SHQIPTARE) PERCUDNOHEN ne menyra me shtazarake kemi me fuqi ne qe te krenohemi me te qenurin shqiptar?
Kjo na ra per hise dhe do ta shtyjme kendej rrugeve te botes duke i rene gjoksit qe jemi shqiptar, e kemi ikur nga atdheu kot per hobi, kemi ikur per ti treguar botes qe ka shqiptar ne kete rruzull ( ne fakt s`ka bota harte)

pershendetje!

Guest

Patriotizmi yne eshte i vertete.Ama eshte e vertete qe vendi yne ka shume nevoje per ne.
Une mendoj qe ne vend qe te shohim cbejne te tjeret per ne le te shikojme ne fillim cbejme ne per te tjeret,dmth per vendin tone.

I

insane

Guest

une jam aq nacionalist saqe gocat e huja kur i takoj ndonje here i them : "Ke ndopak shqiptar ne ty? "("DO u have any albanian in you" )
pergjigja: "JO" -thone ato
pergjigja ime.."Nese te pelqen mund te marresh pak" ("if u want i could give u some" )

mduket se ngaterrova forum !!!!

nike palkola

Primus registratum

Bora*! Vetitë e një Kombi, gjaku, gjuha, te ne besa, etj. e bëjn kombin. Nga pasojat e okupimeve mijëravjeçare, dhe diktatura kriminale dhe shumë e egër tek ne na ka lënë pasoja të tmerrshme... Gati edhe na ka degjeneruar plotësisht. Pse nuk jetojn ata që përmend ti nuk ka lidhje me kombësinë. E dini çka ka bërë Pol Poti në Kamboxhë, e sa e sa fatkeqësi nëpër botë si të tonat... Vërtetë kemi shumë shqipfolës. Një poete gjermane, e ka lënë atdheun e vet, dhe ka ardhur me jetuar në Dardani (mos gaboj quhet Silke) shkruan poezi shqipe dhe thotë se ndjehet e çliruar në shpirt. Pse të mos quhet shqiptare?! Sa të gjakut tonë janë asimiluar? Janë më shumë se ata që kanë mbetur Shqiptarë. Ne kemi problem me intelektualë të mirëfilltë që kemi pak. Kemi shumë pseudointelektualë, që bëhën pseudopolitikanë dhe na marrin në qafë. Duhet kohë, por do bëhët më mirë! Të gjithë ata bëkëqinjtë e të kuqtë, tradhëtarët e antikombëtarët janë gjaku jonë. Janë vëllezërit tonë, pa marrë parasyshë se nuk janë vëllezër të mirë.