Kush do i gote uje?

Verizion

Primus registratum
Re: Kush do i gote uje?

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga Bliss:
[qb] Qysh tashi do shkoj t'blj i sopatë /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
na mer na ca jan kto qe thu je ne vete /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse mi s'o sopata për at pun e? :tipsy: [/QB][/QUOTE]
:cry: po qaj une tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Si thoni te iki ene une ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
mjaft hengra na pjata tjereve te iki te ha na pjata ime tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: kisses
jeni te mrekullueshem /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

me erdhi dhbimje koke tani ne nje lokal ne tirane kafja 1200 lek dhe ta bishin pa got ujit qesh duke share gjith me rob e fis ato legena pfffffff :mad: :mad: :mad: :smash: :smash: :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] me erdhi dhbimje koke tani ne nje lokal ne tirane kafja 1200 lek dhe ta bishin pa got ujit qesh duke share gjith me rob e fis ato legena pfffffff :mad: :mad: :mad: :smash: :smash: :smash: [/qb]
Mo u xef mër plak se atje paska pas kafe. Si t'ja bosh kur t'thon që o prish ekspresi apo që s'ka uj :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Ma sillni i gote birre me gaz po deshet me... :angel: [/qb]
Ke ngatrru temën ëre :smash: . Boj dalje knej ene shko ke : kush do i birr

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Kush do i gote uje thote tema...Une du i gote,por jo me uje,me birre :angel: [/qb]
Na se na hongre shpirtin
764977135

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Tashi po...
Se mos ke fut mustaqet aty mrena ere :smash: [/qb]
T'isha n'venin tat s'do m'shqetsojshin musteqet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] me erdhi dhbimje koke tani ne nje lokal ne tirane kafja 1200 lek dhe ta bishin pa got ujit qesh duke share gjith me rob e fis ato legena pfffffff :mad: :mad: :mad: :smash: :smash: :smash: [/qb]
Mo u xef mër plak se atje paska pas kafe. Si t'ja bosh kur t'thon që o prish ekspresi apo që s'ka uj :smash: [/qb]
plako ai lokal si prishet ekspresi me beso /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Moira, une nuk e di ne eshte i lare, pyete Kondrapedalin!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ej, kadaaal, me ate menjen prej :devil: ti, tiiiii :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Isha pa mengjes ,por me kaloi tani pas kafes /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: Po kondrapedali pse e le ketu.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Nuk e di, ndoshta edhe ati i ka shku menja per rrush, ashtu si te tjereve.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Isha pa mengjes ,por me kaloi tani pas kafes /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: Po kondrapedali pse e le ketu.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
moire do jesh me bar ti dhe ke neps po lere ato je pa mengjes gjoja /pf/images/graemlins/laugh.gif
une dua cik uje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Ca uji Zeqo, te ftohte, te ngrohte, normal apo mineral?!!! Eh, edhe ujrat jane lloje-lloje!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif