Kush do i gote uje?

Guest
Re: Kush do i gote uje?

Mos i qaj hallin kaloresit, se i varen kembet o Putre.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Qenkan tha robt per uje ketej
EV550-041.jpg

Po hap burimet,se kucedra eshte ne gjume..
Zeqo :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif eshte uje per te pi ai ,nuk eshte uje picine ,o Ted... :smash: Gastare nuk mbaj une ,se kush i lan pastaj...pi si qingj i vogel... :tipsy:

Pike -pike ,mbushet gota.. /pf/images/graemlins/tongue.gif ,mire qe u prish rubineti ,se u thame per uje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
acqua023.gif

Rambla

Primus registratum

Ta dinit ju qe vetem 1% e ujit qe ndodhet ne toke eshte i pishem, nuk do talleshit me kete rezerve natyrore kaq te rendesishme /pf/images/graemlins/laugh.gif

keqperdorim uji :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif duke ia ditur rendesine ,nuk po tallemi ,thjesht po perfitojme... /pf/images/graemlins/laugh.gif Do te mbushesh ndonje gote ti.. /pf/images/graemlins/wink.gif ?

Alanis

Primus registratum

Une du i gote uji, dy gota ne fakt (pa uje brenda) edhe nji shishe krem whiskey. Te tjerat i kam vete.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte uje per te pi ai ,nuk eshte uje picine ,o Ted... :smash: Gastare nuk mbaj une ,se kush i lan pastaj...pi si qingj i vogel... :tipsy: [/qb]
T dukem gjo siqing i vogel un apo te erdhi ideja e qingjit te vogel dhe i urte qe pi n dy dele ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga E Perkedhelura:
[qb] Kujdes ti Zeqo se po te kercen dhalla, dhe mos mbytesh :tipsy: :kiss: [/qb]
edhe pse me ka ngel hatri me ty prap me ka mar malli nga ke humbur me /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

a ka nai Got uje po me gaz e du t qetsoj longjet e turbullume t stomakut ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif C'a uji po thua o Ted ,eshte gjeja e fundit qe te bie nder mend sot.. :devil:
A do nje fishekzjarr... :goofy: