Moira Anderson
AtEoS
Re: Kush do i gote uje?
/pf/images/graemlins/laugh.gif jepi uje peshqish.. :devil:
/pf/images/graemlins/laugh.gif jepi uje peshqish.. :devil:
Zeqo dun me te dhone nga ai uji ku bojn cicin peshqit. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif jepi uje peshqish.. :devil: [/qb]
kshu tha dhelpra kur skapi dot rrushin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo vetem ty qe ste bej...as qe dua te te bej.. /pf/images/graemlins/tongue.gif ..Fantazite e mia i perdor vetem ku duhen.. :wave: [/qb]
MOIRA kunderpergjigju ketij se te griva /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga LR:
[qb]Zeqo dun me te dhone nga ai uji ku bojn cicin peshqit. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif jepi uje peshqish.. :devil: [/qb]
Por prap thuj shyqyr qe s'dun me te dhone uje balenash, se po t'ishte prish naji balen mrena imagjino car uji do pishe. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ciao :wave: [/qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif uji i peshqve te ben mire se meson notin.. :devil: [/qb]
Hika me vrap mrom ne e harrova. Kushedi si kan abuzu dynjoja /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Isha pa mengjes ,por me kaloi tani pas kafes /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: Po kondrapedali pse e le ketu.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jo oj Shqiptare se po na ze nai gjo e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] A bo uje peshku Kondra, s eper momentin jane shterr gjithe burrimet!!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lexo mo nolt ate punën e minjve Shqiptare. Ja ku u konfirmua edhe frika ime për rrushin /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Une s'e shoh burimin, ku o burimi o(j) Bliss?!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: Burimi eshte teper i njome per ta pare , prit ene ca vjet Shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Une s'e shoh burimin, ku o burimi o(j) Bliss?!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ncuq osh miush mer :goofy:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]Lexo mo nolt ate punën e minjve Shqiptare. Ja ku u konfirmua edhe frika ime për rrushin /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]Fillimisht postuar nga Shqiptarja: