KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

alban bala

Primus registratum
Re: ITALIA FITON BOTERORIN 2006

po ashtu eshte. edhe mund te fitonte. nganjehere minuti do te thote shume lere pastaj 10 minuta. ne minuten qe ka dale Zidane ne ndeshjen Gjermani-Itali rezultati ishte 0-0 dhe Italia doli ne finale pa pase nevoje me gjuajte penalltite pavaresisht se te gjithe prisnin qe te gjuheshin penalltite dhe te fitonte Gjermania si gjithmone dhe Italia te humbte si gjithmone (megjithese mbreme per here te pare i kam italianet aq te sakte nga penalltia megjithese edhe pse Barthez nuk eshte se njihet ne nje shpetues te te tilla rasteve. para se te gjuheshin penalltite prisja te dilte fitues Italia jo per gje por se ishte Buffon dhe ai njihet si nje nuhates shume i mire i kraheve.

antip

Primus registratum

Po ku ka burr none qe i acaron tifozat e Italise mor plak!!!
Ne nuk jena acaru kur ky shoku (shkodroni) kpuste traplliqe njona mas tjetres pa u shpall Italia Kampione e jo mo tani qe ia kena dhi krejt... /pf/images/graemlins/laugh.gif

alban bala

Primus registratum

epo e thashe dhe me lart se ky eshte titulli me i ndyre. rrezik se ka dh ketu manipulime. nje Zot e di plotesisht te verteten. per here te pare ne jeten time qe shihja tu dhane penallti ne minute te 95 si ajo me Australine. po te ishte dhene ajo penallti ne favorin e Australise jam me shume se i bindur se ai arbiter do te kishte fatin e Moreno-s ne mos me keq biles.

alban bala

Primus registratum

ashtu eshte po ça me i ba Zidane qe nuk do te luaje me. ai edhe po te dilte doping njelloj do te ishte ska denime per te se kur te lesh futbollin nje gjendje e tille vjen

alban bala

Primus registratum
Italia shpallet si kampionia me e ndyre ne histori

te gjithe jane te bindur se Italia beri kampionatin me te ndyre qe mund te bente nje skuader. nje titull i fituar pa merite. se kush ishte Italia e pame ne finale qe pothuajse nuk ju afrua portes por fati kishte rezervu per te te dilte kampione. tani ju them se Italia do te jete nenkampione bote ne 2018(me shume mundesi me brazilin) dhe kampione bote ne 2030 se si kane shkuar punet nje here ne 12 vjet Italia eshte ne finale. teshi kismet deri ne 2030. ate vit e meritoni me dale kampione per here te peste

AL PACINO

Forumium praecox
Re: Italia shpallet si kampionia me e ndyre ne histori

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
te gjithe jane te bindur se Italia beri kampionatin me te ndyre qe mund te bente nje skuader. nje titull i fituar pa merite. se kush ishte Italia e pame ne finale qe pothuajse nuk ju afrua portes por fati kishte rezervu per te te dilte kampione. tani ju them se Italia do te jete nenkampione bote ne 2018(me shume mundesi me brazilin) dhe kampione bote ne 2030 se si kane shkuar punet nje here ne 12 vjet Italia eshte ne finale. teshi kismet deri ne 2030. ate vit e meritoni me dale kampione per here te peste

[/ QUOTE ]

shkodrano,mund te thuash,qe ky ishte nji nga kampionatet me te dobta,mbas 1966,dhe kete kampionat e fitoi italia.
mos harrojme qe ne ket kampionat luanin dhe squadra,si brazili,gjermania,hollanda,argjentina,dhe anglia,duhet me ja dhon meritat italianve,kur dolen dhe koreant,te 4tit,them se nuk eshte çudi,qe italia fitoi botrorin.dashje padashje u bo superfuçi e futbollit ne evrope.
duhet me i bo komplimenta dhe frances se per 10 vjet,per pak futi 2 botrore ne xhep.

ndersa hollanda ime .......................................

Blendi

Primus registratum

Futbolli nuk eshte loje e drejte. Fitoren mbreme e meritonin ata me bluza te bardha. me vjen per te vjelle nga loja e shemtuar e italise, me stimulime dhe provokime si pedera.

Hushh

Primus registratum

thoni cfare te doni, por kupa do te rrije 4 vjet ne itali, nanac, nanac...

ujku81

Primus registratum

Ore Blend ore trim me flete, a te pelqeu loja e Italise, kur ju nxorrem jashte. JO? Pune e madhe, ju nxorrem jashte. /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

P.S: Dhe te kam thene qe shkruhet simulim, se stimulimi osht tjeter gje plako. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ujku81

Primus registratum

Ja dhe 11-shi me i mire i boterorit sipas meje (FIFA e shpall ne ora 16.00 te shofim sa po i gjej) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Skema: 4-5-1 (skema dominuese ne boteror, e Italise dhe Frances)

Portier: Buffon
MBrojtes: Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Lahm
Mesfushore:Ribery, Pirlo, Maniche, Zidane, Cristiano Ronaldo
Sulmues: Klose

Rezerva: Ricardo, Miguel, Ayala, Carvalho, Grosso, Gattuso, Ze Roberto, Vieira, Maxi Rodriguez, Henry, Podolski

Trajner: Marcello Lippi

Portieri me i mire: Buffon
Mbrojtesi me i mire: Cannavaro
Mesfushori dhe lojtari me i mire: Zidane
Sulmuesi dhe golshenuesi me i mire: Klose
Lojtari i ri me i mire: Podolski

pinkparadise

Forumium maestatis

Ore Blend ore trim me flete, a te pelqeu loja e Italise, kur ju nxorrem jashte. JO? Pune e madhe, ju nxorrem jashte. /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

P.S: Dhe te kam thene qe shkruhet simulim, se stimulimi osht tjeter gje plako. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

do ma tregosh mua ndryshimin e simulimit edhe stimulimit /pf/images/graemlins/laugh.gif se as un nuk e di ça eshte e si shkruhet /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

po ti mi zemra sikur flet 6 gjuhe te huaja..ene nuk e ditke kte..
ejjj si humi franca dje miiiiiii
ohohohohoahahahahihihihiiiiiii ca qefi.
mua me pelqeu me shume totti se zidani,ene pse nuk lujti fare..ahahahah /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

leji ti sa 100 gjuhe di un /pf/images/graemlins/laugh.gif
du te me tregoj ujku me akte /pf/images/graemlins/laugh.gif

mouhahahhaha totti /pf/images/graemlins/lol.gif ai legeni /pf/images/graemlins/lol.gif

ujku81

Primus registratum

[/ QUOTE ]

do ma tregosh mua ndryshimin e simulimit edhe stimulimit /pf/images/graemlins/laugh.gif se as un nuk e di ça eshte e si shkruhet /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Pika goces. Epo vdis injorante pra. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Blendi

Primus registratum

Ujko, ngaqe nuk simulojme dhe kemi shume stimë i ngatarroj fjalet. Jam 10 vjet refugjat derman. Mo u fyej.

ujku81

Primus registratum

Car flet mer burre, llaf osht ai. Kam hall vetem se mos ngaterrohet Pinku qe hiqet si e pafajshme dhe injorante dhe fillon bohet tifoze me Italine pastaj.

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Italia shpallet si kampionia me e ndyre ne his

Pinku:

stimulimi eshte nxitja, motivimi ...dicka e tille.

simulimi eshte perngjasim (psh kur ben nje model apo maket, simulon, dmth ben dicka te ngjashme me realitetin, krijon situata te ngjashme qe shofesh si reagon modeli ose si do ishte sikur kjo apo ajo gje te ndryshonte ne realitet)

pinkparadise

Forumium maestatis

po me qake halli me raft pika /pf/images/graemlins/laugh.gif

pa merak si kam bere noj here, as njeren e as tjetren /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gjo por thjeshte sepse nuk kam nevoj te arrij deri aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

gazeta guardian shkruan,se materazi,i ka thon terrorista
zidanit.kjo seshte aspak simpatike,tamam provokim.
ndersa fifa ka shpall lojtarin me te mire te botes, zinedin zidan.

[/ QUOTE ]

Dhe ky i thjeshti e i përmbajturi, ky asi i futbollit, e tregoi që Materazi kishte të drejtë.

Si nuk ju vjen turp që tentoni të justifikoni një veprim prej pjehre, qoftë në nerva e sipër? Si nuk ju vjen turp që dënoni provokuesin kur në fushë vetëm të tillë ka e nuk dënoni, si e tha Hartini, kamikazin? Veprime si ai i Zidane vetëm i ulin vlerat lojës e dhënia e titullit nga FIFA si lojtari më i mirë i heq kredibilitetin akoma më shumë këtij institucioni. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Turp Zidane. Turp tifozat e Francës që justifikojnë veprimin e tij.