Re: KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006
[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
Turp te te vije!... jo sepse Zidane apo kushdo idhull tjeter ne bote eshte sa i dashur nga fansat aq edhe i urryer nga kundershtaret (madje ne menyre ekstreme) po shumica e urrjtjes si koncept bazohet ne lakmine, ne urrjeme ate qe s'komandojme dot, apo qe s'e kemi dot tonen, por gjuha me te cilen ti flet nuk hyn ne asnjeren prej ketyre...po eshte pertej shemtise, te them te drejten kam pas simpati se me je duk e ekuilibruar, por me zhgenjeve.
Zidane, per dijenine tende adhurohet nga te gjithe per karakterin e tij modest, per dashamiresine dhe perkushtimin, luan si te medhenjte se eshte i madh jo se ka nevoje per lavde, fundja se s'i rrueht shume per lavdet ia futi nje te mire atij pisit provokues, por sa kupton ti nga keto...
Nejse, ta ka thene PINKU, VT!
[/ QUOTE ]
Kaq shume ja u paska thy zemrat Zidani, po me cudisni...nejse.
Tjetra qe me cudit aq shume asht qe cohet "zonjeza" edhe kthen pergjigje sikur jena ne rolin mesues-nxans.
Turp te me vije mu per Zidanin? Kush asht Zidani iher?
Turp ti vije Zidanit tuj te dashtun qe e felliqi vedin, une ne fakt s'kam pas as dashni e as urrejtje per Zidanin, edhe as qe me intereson por shprehje te tille ai e meritonte.
Se kam dit se ju paska verbu syte krejt, dhe per te balancu akuzat me vend te kundershtareve jeni leshu me vu fotot e tij...flet manej per urrejtje e lakmi /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Seriozisht po me habit shum, imagjino duke diskutu per Zidanin...absurde absurde. Meqe kalove ne planin personal, edhe un kam pas konsiderat ma te nalt per ty. S'prisja kaq pergjigje te ulet prej teje.
Po me duket se thelbi kalon pertej punes se Zidanit, urrejtja juj per Italine, une nuk do filloj ktu te mbroj Italine se nuk fitoj gja kur Italia e as ndoj shtet tjeter merr kupen. Thjesht tregoni sa larg shkoni per urrejtje personale.
Her tjeter kurseji leksionet!