KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

Guest
Re: KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

meqe se din spo ta them, se i bien qe po t'boj qefin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

"Gaboheni rende zoteri" /pf/images/graemlins/laugh.gif Me keshtu pergjigjesh, boja Qejfin komshies te kati dyte /pf/images/graemlins/wink.gif

Nejse, rrezik ke qene me Hollanden qe u eliminu /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

o huuuuuuuuu
Klean, ne fitum ti na flet per pension...

ça ke o lla, na lej te shijojme fitoren, po nuk ta ndiu me pa foot kur lujn zidan, henry dhe viera (mqse i qite fotot ) MOS E SHIFFFFFFFFFFFFFFFFF ska gjo, per ne tifozat nuk ndryshon gje

tung

ndricim

Primus registratum

pinko,
ka ra tifozlliku ne France vetem per ato zezaket qe luajne per francen, çuditem nga dolem tifoza shqipetare te frances.
gjith bota e ka urryer Francen kete boteror

AL PACINO

Forumium praecox

nuk e dija qe ka tifosa,dhe franca.!!!
komplimenti francezve,dhe pse un sot tifova per spanjollt.
u pa puna,kur te luj italia,do boj tifozllek per italine,kshu qe te eliminohen,sa me shpejte.

pinkparadise

Forumium maestatis

edhe ????

un kam qene me francen qe ne fillim, edhe nuk e kam fshehur nojhere, nuk do te thot qe jam shqiptare edhe qe sduhet te behem tifoze sepse ka francez qe nuk janeeeee.....

edhe ti je me anglin...por ti je shqiptar...duhet te te ndaloj kjo ty te kenaqesh edhe te jesh suporter i nje ekipi qe ty te pelqen ???

e kujt i intereson se ça urren bota????

PS: nuk jam raciste qe te shof ngjyrat e lojtarve para se te bej tifozllik.

pinkparadise

Forumium maestatis

e hu, anglezet nuk dun veten e tyre jo me te tjeret /pf/images/graemlins/lol.gif

ps: me duket nje nga ata te zinjte siç i qun ti eshte nje nga golshenuset me te mire ne angli keshtu qeeeeeeeeee............

ndricim

Primus registratum

kshu te duket ty se nuk ka, ka pas nje dy mbrojtesa qe shenonin autogola po tani i kane heq

AL PACINO

Forumium praecox

edhe komentatori anglez i shante shume futbollistet francez.

[/ QUOTE ]

nuk ka anglez,qe nuk shan francezt.
tani qe u eliminun hollandezet,botrorin do ta fitojne anglezet,dore me nji.

pinkparadise

Forumium maestatis

nuk e kuptoj perse kur fitojne skuadrat e tjera, duhet te pranohet qe ishte nje loje e bukur, qe fituesit e merituan fitoren edhe qe ishte nje kenaqesi te shikohej

edhe kur vjen fundi disa ketu, jane shum tifoza negativ, komentet koti pa lidhje mbajini per vete, edhe na lini te shijojme fitoren

allezzzzzzz les bleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

Ganezet pa pike shenjestre... dhe mbrojtja e Brazilit pertoke, po ashtu dhe loja e tyre. Sdq rendesi ka fitorja... me Ganen. Brazili e ka keq punen ne cerekfinale, me kete mbrojtje qe ka! Po vazhdoj te bindem akoma me shume qe Italia... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ti mund te thuash cfar te duash per brazilin dhe per lojen e tyre por te lutem leri krahasimet sepse jane te pagoditura, nuk ka skuader me te cilen mund ta krahasosh brazilin.
Kupa eshte e jona /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dhe te lutem mos fol me per Italine sepse Moggi vazhdoka te beje telefonata gjithandej /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Daniel H

Primus registratum

Pinko urime per Francen, e tregoi madheshtine e vet! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif Jane si puna e Italise qe luajne vetem ne ndeshje te medha, te tjerat i kaloje me pak impenjim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Urime dhe Brazilit, sido qe te jete nuk mund te presesh qe nje debutuese te mund kampionet e botes dhe nuk ka kuptim te shohesh kampionatin pa Brazilin /pf/images/graemlins/winkwink.gif
Kenaqesia me e madhe eshte kur e sheh te rrihet ne finale gjithsesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

tani qe iku dhe Gana me erdhi shume keq...

Ujku,
s'ka birra per fitore, por per humbjen e Italise kena hala shpresa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

[/ QUOTE ]

S'ka gjo Alinos, mos u merzit. Shpresa vdes e fundit, po birra per Italine te shijon me shume, pi 10 birra e se ndjen fare, se te mbajne me emocione gjer ne minute te fundit. /pf/images/graemlins/wink.gif

Dje kam bertit per Ganen, as per Italine nuk kam bertit aq shume. Ai pate mor sa forte i binin topit, sikur ishte fusha 200 metra. Sikur ishin ne savane e jo ne fushe futbolli. Ganezet shume te shpejte e te forte, duket qe kur kane qene te vegjel kane bere gare me zebrat. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Serish nje skuader denohet prej trajnerit te saj, Luis Aragones dje ka bere nje tufe me gomarlliqe, qe nga mendjemadhesia per te loz me 3 sulmues (u bone telef, ne fund nuk kishin fuqi), le jashte Joaquin dhe Reyes, dhe fut ne loje Marcos Senna ne vend te Iniestes. /pf/images/graemlins/mad.gif

Franca me pelqeu, Zidane eshte i madh, Vieira po ashtu, dhe Ribery eshte e ardhmja e Frances. Kam nje pershtypje se do ta heqin qafe dhe Brazilin ne cerekfinale. /pf/images/graemlins/laugh.gif Me ndeshjen dje, jane seriozisht pretendente.

Pink, ke per te na qeras /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

Heh
Brazil-Argentine
kjo eshte finalja..
Sa per Fricet e gjermanise apo tartaruket, jane akoma te vegjel per keto gjera
Franca mund Brasilin..???
Shkoni beni shurren me mire

pinkparadise

Forumium maestatis

çuna flm per urimet /pf/images/graemlins/smile.gif jeni te sjellshem /pf/images/graemlins/kiss.gif

*kap birren-hajt ju ardhça per dasem te dyve /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

alban bala

Primus registratum

tani verdikti i 2006

Gjermania-Kampione
Franca-Nenkampione
Portugalia-ne vendin e trete
Ukraina-ne vendin e katert

keto parashikime i bej se me ne fund kam ndjekur disa ndeshje kjo per arsye se kam kohe te paket ne dispozicion. une rralle gaboj ne parashikime dhe besoj qe dhe kesaj rralle te mos gaboj. pershendetje