Hajt se do ta grijme dhe Ukrainen e Çeços!!! /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
Te shohim Brazilin sa do vuaje me Ganen sot, ndersa ne darke eshte e forte: France-Spanje!!
Ja dhe parashikimi per sot:
Brazil - Gane 2-1
Spanje - France 1-1 fiton Spanja me penallti
(Pinko excuse moi, po pas Italise jam tifoz me spanjollet) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Aleeeeeeeeee Espagnaaaaaaaa /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif
E se ca degjova nja dy zera per Gjermanin... foli njeri gje apo me bene veshet... Kunder Gjermanit mund te flasi vetem noi brazilian.... dhe ai thjesht sa per debat....Te tjeret "Gati Tu".....
SOt spanjollt,them se do tna dhurojne grande spektakel.
Torres,eshte nje sulmues i afte te shenoje,nga te gjitha pozicionet,dhe ka nje dribling shum t'mire.
Nuk eshte ndonje cudi te fitoje Spanja, deri tani ka luajtur shume mire, kane shume lojtare talente, vetem nese i denon mungesa e eksperiences dhe fakti qe ne mbrojtje jane ca te thyeshem.
A keni vene re nje gje interesante gjate kesaj teme:
Tifozat gjermane thone: "Fiton Gjermania dhe Qepeni gojen te gjithe!"
Tifozat braziliane thone: "Fiton Brazili dhe Qepeni gojen te gjithe!"
Tifozat italiane thone: "LLAPNI, JU, LLAPNI, SE ITALIA KA PER TE FITU PRAPESEPRAPE... /pf/images/graemlins/laugh.gif"
Hajt per te mira.
P.S: Ganezët kane filluar te studiojne lojen e Spanjes neper kaseta... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.