KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

ujku81

Primus registratum
Re: KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
tani verdikti i 2006

Gjermania-Kampione
Franca-Nenkampione
Portugalia-ne vendin e trete
Ukraina-ne vendin e katert

keto parashikime i bej se me ne fund kam ndjekur disa ndeshje kjo per arsye se kam kohe te paket ne dispozicion. une rralle gaboj ne parashikime dhe besoj qe dhe kesaj rralle te mos gaboj. pershendetje

[/ QUOTE ]

Mos del komplet e kunderta /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Itali
Brazil
Angli
Argjentine

ku do futeni o te uruar po ju eleminoi Argjentina, po ju paralajmeroj qe tani qe do te kete nje boom postimesh kur te eleminohet Gjermania. /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

alban bala

Primus registratum

ujku tana parashikimet po shkojne ters. qejfa kam me dale Gjermani-Itali ne gjysmefinale qe tju mbyllet goja italianeve por çe do se do jete kocke e forte Ukraina

alban bala

Primus registratum

tani verdikti i 2006

Gjermania-Kampione
Franca-Nenkampione
Portugalia-ne vendin e trete
Ukraina-ne vendin e katert

keto parashikime i bej se me ne fund kam ndjekur disa ndeshje kjo per arsye se kam kohe te paket ne dispozicion. une rralle gaboj ne parashikime dhe besoj qe dhe kesaj rralle te mos gaboj. pershendetje

[/ QUOTE ]

Mos del komplet e kunderta /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Itali
Brazil
Angli
Argjentine

ku do futeni o te uruar po ju eleminoi Argjentina, po ju paralajmeroj qe tani qe do te kete nje boom postimesh kur te eleminohet Gjermania. /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

po u eliminu Italia. njelloj si Hollandezi do beni. une per vehte sdo harxhoj kohe duke shkruar pse doli Italia(siç po bej per Hollanden apo Spanjen) Finalja eshte padiskutueshme Gjermani-France. por e vetmaj gje eshte se tane i duroj po kush duron Pinkun pastaj po beri vaki dhe Franca fitoi finalen pastaj. por se di kam pershtypjen se Pinku me 10 Korrik gdhin si tifoze me Gjermanine.

ujku81

Primus registratum

NUk ke per te harxhu kohe mos ki merak, nuk ke per te hy ne AF fare se do jete eleminu gjermania, keshtu qe fli i qete. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne fillim the Argjentina, tani te paska hy frika nga Franca se beri ne ndeshje te mire, pastaj do thuash Anglia, po Brazili.

Njerez beni pushim keto dy dite, flasim te premten prape. /pf/images/graemlins/wave.gif

alban bala

Primus registratum

pa diskutim qe e mendoj si favorite Argjentinen por çe do fati i keq i saj qe ra me Gjermanine dhe fati i ndeshjes nuk dihet. nese duhet te flasim me objektivizem une ate finale mendoj. ne futboll nuk i dihet ben vaki dhe del Ukraina por nese duhet te flasim me mundesi tekniko-taktike-statike(vazhdoje vete) finalja eshte kjo Gjermani-Frnace ku rezultati do te jete pa dyshim per Gjermanine 6-3

pinkparadise

Forumium maestatis

nuk u lodhe me gjermanin...???
jo per gjo po ne na lodhe veç tu te lexu???

gjermonet nuk kan noj loje kush e di se çfare te mrekullushme dhe perfekte qe te thuash do fitoj pa asnje fare lloje dyshimi...

Daniel H

Primus registratum

ujku tana parashikimet po shkojne ters. qejfa kam me dale Gjermani-Itali ne gjysmefinale qe tju mbyllet goja italianeve por çe do se do jete kocke e forte Ukraina

[/ QUOTE ]

Shoku juve Italia ju del edhe ne endrra.
Pa ju shuar gezimi i fitores, ju pyesni me makth po Italia si do dal?
Keshtu qe lusni Zotin te ikni me pare nga ky Boteror se do ju perndjek makthi deri ne 2010 e ne vazhdim /pf/images/graemlins/smirk.gif

alban bala

Primus registratum

une kam 16 vjet qe nuk lodhem me gjermanine. po sa shpejt lodhesh duke me lexu moj. po shih sa postime kam une. mezi jane bere 360. po tuajat. bobobo duhet nje muaj pushim apostafat qe te lexoj te gjitha postimet tuaja(shaka se mos e merr per ters)

alban bala

Primus registratum

ndersa une kam pershtypjen qe deri ne sekondin qe dha gjyqtari penalltine sa nuk ka dale zemra vendit. une e kujtoj shume mire a te pamjen e buffon-it ne minuten e 85 pasi vetem Zoti i ndihmoi te mos u bente goli. beri thjesht nje kryq sepse dhe ai e kuptoi qe thjesht ishte nje shans per te qe nuk pesoi gol.

po dua te perjetoje nje ndeshje ku zemra te filloje te me rrahe fuqishem por çe do se kur luajne gjermanet me duket sikur shoh jashtetokesore dhe qe japin leksione futbolli. rradhen per te marre leksion e ka Argjentina. te pesoje 2 gola nje skuader si Suedia nje ekip si Gjermania mund ti beje. dhe nuk ishte skuader pa emer Suedia se ne te kishte futbolliste si Ljungberg Larsson dhe te tjere. po te shohim se çdo te beje Gjermania para Argjentines, Ukraines(fatkeqesisht se qejf kam me Iraline) dhe me Francen para se te ngreje kupen me 09 Korrik. pershendetje

alban bala

Primus registratum

per ters e mora

[/ QUOTE ]

pune e madhe dhe çme duhet mua

Daniel H

Primus registratum

shif dhe ca dite endrra te bukura deri sa te dal gjumi /pf/images/graemlins/wink.gif

alban bala

Primus registratum

para ndeshjes

Keq puna,0-0 pjesa e pare,megjithe rastet e pastra.
Thpresoj te shenojne 20 min e para te pjeses se dyte se per ndryshe.........vaj via shpia.

Po luajme me 10 lojtare,ishalla shkojme ne penallti thuaj.

Kalamaja, c'eshte ky pesimizem ?

Me mire te kalojme turin duke vuajtur... sepse italianet duhet te jene perhere me kembet ne toke, mos harroni Europianin e fundit...

edhe sa minuta ka??

Edhe 23

na thoni noi llaf te mire praaa

pas ndeshjes.....

Sic thashe pak me siper, italianet kane nevoje qe te fitojne duke vuajtur, dhe jo bujshem ( pervec finales, ne te cilen do bejme spektakel ).

Australia u mbrojt me 10 lojtare gjate gjithe kohes, dhe nuk duhet harrua fakti i nxjerrjes jashte me te kuq i Materazzit... Italia pra, meritoi kualifikimin! Tani e ka rradhen Ukraina

Sic thashe pak me siper, italianet kane nevoje qe te fitojne duke vuajtur, dhe jo bujshem ( pervec finales, ne te cilen do bejme spektakel ).

Australia u mbrojt me 10 lojtare gjate gjithe kohes, dhe nuk duhet harrua fakti i nxjerrjes jashte me te kuq i Materazzit... Italia pra, meritoi kualifikimin! Tani e ka rradhen Ukraina

Sa kot qe flisni... imagjinoni sa gola do kishte bere Italia sikur te kishte luajtur mire

Xheloza

Sdq, ne momentin qe do ngrihet kupa ne triumf, do harrohen te gjitha ndeshjet e meparshme, keshtu ndodh per te gjithe, keshtu ka per te ndodhur gjithnje!

Ju gjermanet rrini urte se i hengret nja 4 petlla heren e fundit, dhe mund te ndodhe qe t'u japim dhe bakshish heres tjeter

tani ju solla disa postime para dhe pas ndeshjes se Italise me Australine. shihej qarte frika qe kane pase italianet. shihej qarte ajo se mund ti kthente ne shtepi Australia siç beri Korea heren e shkuar. por me te fituar fillojne e thone se jemi kampione. te kesh frike nga nje skuader qe merr pjese nje here ne 50 vjet do te thote qe Italia nuk eshte mire dhe nese ben gje do thote se ka pasur fat. pa hyni ne faqen e gjermaneve. a ka frike aty? a ka lot aty? jo vetem qe nuk ka frike dhe nuk ka lote por perkundrazi ka optimizem guxim dhe festen qe kane nisur me rastin e daljes kampion per here te katert

Daniel H

Primus registratum

hahahaha s'kane filluar ende netet e makthit per ju, ato qe do ju bejne te lepini gjithe keto qe keni peshtyre /pf/images/graemlins/wink.gif

Tifozat e Italise po bejne nje film horror mbi kete ngjarje reale qe do te ndodh pas disa ditesh, jemi ne fazat e fundit. Se afermi do e ndiqni edhe ne kinema!

alban bala

Primus registratum

kam pershtypjen qe te premten ju do te nxirrni lote sa nuk keni per 4 vite me rradhe. keni rradhen ate dite per ta bere nje gje te tille. jo pa qellim e solla ato qe kishit postuar ju ne ato çaste. por nje gje te tille sdo e bej me thjesht do ju ngushelloj pasi dhe une do te ndjehem i merzitur pse Gjermanise nuk i dhane shansin tjua mbylle gojen te gjithe atyre qe thone se Italia fitoi me Gjermanine 4-1. jua them dhe nje here se Klinsmani ne kerkim te perfektes ja lejonte vehtes qe te humbte dhe 4-1. por a do ja lejoje vehtes nje humbje te tille serish. jo vetem qe nuk do te kete humbje te tille por italianet duhet te jene te kenaqur nese do te munden te bejne golin e nderit dhe te ruajne te pacenuar rekordin e Zenga-s ne 1990 qe nuk pesoi gol per 514 minuta(ne mos gabohem)nese ndodh ndryshe ju ik dhe kjo lavdi prej duarsh. nese duhet te flasim me realitet Italia eshte nje here kampione bote(me 1982) se te tjerat i ka marre me armet e Musolinit. pra do te thote se nuk eshte ndonje superfuqi ajo dhe nje skuader qe nuk ka ndonje histori apo tradite. histori dhe tradite kane bere veçse klubet. aty eshte krim te flasesh ndonje fjale te keqe(une jam me bayern por me duhet te flas me realizem)

Daniel H

Primus registratum

Ne keshtu kemi lotuar sa here. E kemi nis me lot dhimbje dhe e kemi perfunduar me lot gezimi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nese denjon ta mbash televizorin tek kanali qe jep imazhet e Tardelit kur shenon gol ndaj Gjermanise ne '82-shin, mund t'i shohesh edhe ca lot gezimi nder te tjera.

Çudi sa shpejt iu ka ndryshuar mendimi ndaj taktikave te Klinsman? Para 1 muaji kritikohej dhe nga Kaizeri, ndersa sot na flisni sikur eshte heroi i Gjermanise.
Fakt eshte qe Gjermania eshte e karrikuar nga tifozeria dhe une te isha ne fushe te lojes te kisha nje komb te tere qe bertiste do bridhja si kal deri sa te me dilte xhani ne fushe.

Te behej Boterori jo me larg se 50 km nga Gjermania, psh ne Austri kishe per ta pare se nga c'vend do i ndiqte Klinsman ndeshjet dhe cfare do ishe ti duke thene per taktikat e tij /pf/images/graemlins/wink.gif
Te njejten gje provoi dhe Van Basten dhe i morri rezultatet. /pf/images/graemlins/shrug.gif

alban bala

Primus registratum

Sondazhi
90% e gjermanëve besojnë te triumfi
Optimizmi është ndoshta arma më e fortë e Argjentinës për momentin. Në fakt, nga një sondazh i kryer, 87% e të anketuarve mendonin se Gjermania do ta mposhtë Argjentinën në çerekfinalen që do të luhet të premten në Berlin. Pasi i kanë fituar katër ndeshjet e tyre të para, Gjermania ndihet në qiellin e shtatë dhe në bazë të një sondazhi të bërë nga agjencia "SID", ku është marrë opinioni i 1,000 shtetasve gjermanë, rreth 90% e tyre mendonin se kombëtarja do ta mundë Argjentinën. Ndërsa, 53% e tyre mendonin edhe se Gjermania do të fitojë sivjet Kupën e katërt të Botës më 9 Korrik, në Stadiumin Olimpik të Berlinit. Ky opinion publik ka rënë në kontrast me pesimizmin që ka karakterizuar vigjiljen e këtij botërori, kur vetëm 9% mendonin se Gjermania mund ta fitonte Kupën e Botës pas humbjes së tyre 4-1 në miqësoren ndaj Italisë. Ndërsa tani 53% e gjermanëve e shohin kombëtaren e tyre si pretendenten kryesore për ta fituar botërorin, ndërkohë që vetëm 25% mendojnë se do të jetë Brazili ai që do të triumfojë, me Argjentinën që kishte mbledhur vetëm 6% të votave. Popullariteti i trajnerit Jurgen Klinsman është një nga arsyet e gjithë këtij optimizmi dhe 91% e të anketuarve thanë se dëshirojnë që ai të qëndrojë edhe pas këtij botërori. Klinsmani do të vendosë për të ardhmen e tij pas përfundimit të Kupës Botës.