Fillimisht postuar nga Adi_T:
[qb] Tani ti propozosh nje vajze sikur dhe i iku koha;;
po megjithate ne momente te caktuara,dhe ne ambiente te caktuar,psh ne bar,ne mes nje ambienti shoqeror ,ka ardhur koha te behesh terheqes,po per per propozim sdo tja dij femer ne shqiperi?sepse i iku koha njerezit lidhen me njohje tani ,jo me me propozime,,them me njohje dmth ne shoqeri ne ambiente mund te lidhesh tani me nje femer;;;;;;sa per propozim une nje femre qe do kisha kohe qe e njihja do ju shprehja me keto fjale,,,,,,,,,,,,,,,
Une deshiroj te te them dy fjale dhe te lutem mos me nderpre ,kam kaq kohe qe te shof dhe jam shum i corjentuar,deri diten qe ne te dy jemi takuar une per ty mendoj dite e nate ,,une po e shkaterroj veten time keshtu prandaj ,vendosa sot te te shprehem ,se nuk mundem me ,z'vazdoj dot keshtu ne c'do moment ne cdo hap qe hedh me del fytyra jote perpara,,ti per mua je jeta je endra ime ,dhe te lutem pranoje kete djale se po tretet ,po cmendet per ty ,nuk mendoj me per azgje .vec tek ty e kam mendjen ;nuk jam njeri i fjaleve me poema ,po keto qe ti them jan te sinqerta ,se burojn nga nje zemer e paster ,nga nje zemer e dashuruar,,nuk kam cte te them tjeter mendo dhe mu pergjigj,,po vec nje gje ta kesh parasysh qe pa ty jeta ime nuk ka kuptim;;une te dua::::::::::::::::::::::::::::::::
[/qb]