kush di te propozoje . . . ! ?

roald

Primus registratum
Re: kush di te propozoje . . . ! ?

Fillimisht postuar nga li:
[qb]
Fillimisht postuar nga on/off:
[qb] mashkulli nuk nevoj qe teresh me fjal.... ti vetem hap komet!!!!!se vjen vet [/qb]
A thua ! [/qb]
them them po ti siduket nuk qeke mashkull,ose ke humbur istiktin e mashkullit qeke rast i rralle qeke me verte (rond)!!!!

li

Forumium praecox

[qb]
[qb]
[qb] mashkulli nuk nevoj qe teresh me fjal.... ti vetem hap komet!!!!!se vjen vet [/qb]
A thua ! [/qb]
them them po ti siduket nuk qeke mashkull,ose ke humbur istiktin e mashkullit qeke rast i rralle qeke me verte (rond)!!!! [/qb]
me vjen keq qe mendon se nje mashkull mendon dhe vendos per mashkullitetin e nje mashkulli tjeter ( si ju ne kete rast), femra vendos .

ps. propozim eshte dhe ky , nuk me duket , nqs do sherr ose do te tregohesh i mencur duke me kapur ne fjale , pshshs , nuk eshte nevoja . nqs eshte e mundur dhe nqs deshiron , permbahu temes si gjithe te tjeret ne menyre normale . nqs nuk do , vazhdo fol e fol sa te duash , mua nuk me intereson fare . do thuash ti pse , as te njoh e as nuk dua , dhe as nuk dua te dukem interesant ketu , por thjesh normal si nje i panjohur . nqs do muhabet akoma , hap nje teme dhe e diskutojme .
nqs do qendrosh normal pa u gerricur , atehere une te uroj nga zemra te kalosh cdo dite nje dite te kendshme .

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]Na me ce ta thom une me goje: "Po dale me mooooj ce te duaaaaaa me! Gjon meeeee! Po ndalo me njere c´me iken kshu sikur do te a une. Mooooooooooj po na me ce e kam seriozisht moooooooooj.
Vaaaaa kjo zdooooo. Po ike me ce me tyne do merrem une tere diten me. Po deshe meeeeeeee. Aj te fala sateme." [/qb]
hahaha e bukur kjo.

Adi_T

Primus registratum

Tani ti propozosh nje vajze sikur dhe i iku koha;;
po megjithate ne momente te caktuara,dhe ne ambiente te caktuar,psh ne bar,ne mes nje ambienti shoqeror ,ka ardhur koha te behesh terheqes,po per per propozim sdo tja dij femer ne shqiperi?sepse i iku koha njerezit lidhen me njohje tani ,jo me me propozime,,them me njohje dmth ne shoqeri ne ambiente mund te lidhesh tani me nje femer;;;;;;sa per propozim une nje femre qe do kisha kohe qe e njihja do ju shprehja me keto fjale,,,,,,,,,,,,,,,
Une deshiroj te te them dy fjale dhe te lutem mos me nderpre ,kam kaq kohe qe te shof dhe jam shum i corjentuar,deri diten qe ne te dy jemi takuar une per ty mendoj dite e nate ,,une po e shkaterroj veten time keshtu prandaj ,vendosa sot te te shprehem ,se nuk mundem me ,z'vazdoj dot keshtu ne c'do moment ne cdo hap qe hedh me del fytyra jote perpara,,ti per mua je jeta je endra ime ,dhe te lutem pranoje kete djale se po tretet ,po cmendet per ty ,nuk mendoj me per azgje .vec tek ty e kam mendjen ;nuk jam njeri i fjaleve me poema ,po keto qe ti them jan te sinqerta ,se burojn nga nje zemer e paster ,nga nje zemer e dashuruar,,nuk kam cte te them tjeter mendo dhe mu pergjigj,,po vec nje gje ta kesh parasysh qe pa ty jeta ime nuk ka kuptim;;une te dua:::::::::::::::::::::::::::::::: :mad:

rora

Primus registratum

hey cuna si ja kaloni nje her ju keni ndalu nai goc kohet e fundid ju ? hajde ishalla po
edhe ju cunat nuk tregoheni te embel kur propozoni se, me ate ze qe propozoni ju i trembni gocat jo per nai gje ............edhe s'tha njeri qe ne gocat jemi te trupshe kur na propozojne cunat perkundrazi ne i propozojme vete cunat /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif apo jo goca ..... sidomos ne nga Elbasani skemi turp fare kur propozojme /pf/images/graemlins/smile.gif ti shperhim ndenjat direkt jo me shenja si e bejne ca goca ....... se ashtu ka lezet apo jo cuna ?
hajdeni pra befshi qef edhe ja kalofshi mire dhe ishalla ju propozon nai goc /pf/images/graemlins/laugh.gif
muahhhhhhhhhhhhzzzzzzzzzzzz love ya /pf/images/graemlins/wink.gif

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Adi_T:
[qb] Tani ti propozosh nje vajze sikur dhe i iku koha;;
po megjithate ne momente te caktuara,dhe ne ambiente te caktuar,psh ne bar,ne mes nje ambienti shoqeror ,ka ardhur koha te behesh terheqes,po per per propozim sdo tja dij femer ne shqiperi?sepse i iku koha njerezit lidhen me njohje tani ,jo me me propozime,,them me njohje dmth ne shoqeri ne ambiente mund te lidhesh tani me nje femer;;;;;;sa per propozim une nje femre qe do kisha kohe qe e njihja do ju shprehja me keto fjale,,,,,,,,,,,,,,,
Une deshiroj te te them dy fjale dhe te lutem mos me nderpre ,kam kaq kohe qe te shof dhe jam shum i corjentuar,deri diten qe ne te dy jemi takuar une per ty mendoj dite e nate ,,une po e shkaterroj veten time keshtu prandaj ,vendosa sot te te shprehem ,se nuk mundem me ,z'vazdoj dot keshtu ne c'do moment ne cdo hap qe hedh me del fytyra jote perpara,,ti per mua je jeta je endra ime ,dhe te lutem pranoje kete djale se po tretet ,po cmendet per ty ,nuk mendoj me per azgje .vec tek ty e kam mendjen ;nuk jam njeri i fjaleve me poema ,po keto qe ti them jan te sinqerta ,se burojn nga nje zemer e paster ,nga nje zemer e dashuruar,,nuk kam cte te them tjeter mendo dhe mu pergjigj,,po vec nje gje ta kesh parasysh qe pa ty jeta ime nuk ka kuptim;;une te dua:::::::::::::::::::::::::::::::: :mad: [/qb]
dicka e thjeshte dhe e lezetshme , uroj qe te korre sukses .
PEACE LOVE & RAP

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga goca-nga-elbasani:
[qb] hey cuna si ja kaloni nje her ju keni ndalu nai goc kohet e fundid ju ? hajde ishalla po
edhe ju cunat nuk tregoheni te embel kur propozoni se, me ate ze qe propozoni ju i trembni gocat jo per nai gje ............edhe s'tha njeri qe ne gocat jemi te trupshe kur na propozojne cunat perkundrazi ne i propozojme vete cunat /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif apo jo goca ..... sidomos ne nga Elbasani skemi turp fare kur propozojme /pf/images/graemlins/smile.gif ti shperhim ndenjat direkt jo me shenja si e bejne ca goca ....... se ashtu ka lezet apo jo cuna ?
hajdeni pra befshi qef edhe ja kalofshi mire dhe ishalla ju propozon nai goc /pf/images/graemlins/laugh.gif
muahhhhhhhhhhhhzzzzzzzzzzzz love ya /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
nice girl u'

Artur IDRIZI

Primus registratum

VALLAHI PER MENIMIN TIM KJO PUNE S'KA RRECETE.TU PA E TU BO.SIMAS VENIT,SITUATES,SIMAS FEMNES ETJ. /pf/images/graemlins/wink.gif

roald

Primus registratum

[qb]
[qb]
A thua ! [/qb]
them them po ti siduket nuk qeke mashkull,ose ke humbur istiktin e mashkullit qeke rast i rralle qeke me verte (rond)!!!! [/qb]
ketu nuk kam hyr per sherr se nuk esht as vendi ...por po diskutoja per temen,dhe dhash thjesht mendimin tim nuk ka nevoje per fjale te teperta pe te propozuar nje mashkull,por vepra,kaq....
kurse ti na ben si profesor doktor,,duke na bere teori mas teoriedhe qe sipas mendimit tim nga ajo fushe je 0000000000000000000000(zerro)nejse un nuk them qe mjafton te mari frym femra se ska dyshim qe çdo mashkull pranon,dhe syu do pjesen e vet ,por per femrat eshte me e lehte.kaq kisha une!!!!!!ciao profesor /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

li

Forumium praecox

fjale kaq te thjeshta te duken teori !!!!!!!!!!!

thashe qe une nuk kam interes te dukem interesant ketu ne kete dimension . nuk besoj ta kesh vene re , qe une shume here shkruaj gjera kot , pa kuptim e pa lidhje me temat , dhe e di pse , sepse thjesht kam nevoje te flas e dikush te degjoje ( ose lexoje ) . dhe mbi te gjitha interesi im me i madh , eshte te njoh sa me shume njerez , dmth te njoh tipin e tyre , se si mendojne ata , gje qe me shtyn te hape dhe temat .une lexoj dhe shume tema te tjera , por e di qe nuk eshte e detyrueshme te jap pergjigje , apo nuk eshte keshtu . nejse nejse nejse .

bla bla bla bla bla , une u lodha per vete , po shkoj te pij nje . . . . , ( nuk e thashe emrin sepse nuk dua ti bej rreklame pepsit .)

alinos

Forumium maestatis

bla bla bla bla bla , une u lodha per vete , po shkoj te pij nje . . . . , ( nuk e thashe emrin sepse nuk dua ti bej rreklame pepsit .)

Hahahahahhahahahahahah

Sa here ne dite hyn ternet ti?!

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blackwitch:
[qb]
Fillimisht postuar nga helios_kampion:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blackwitch:
[qb] Li dua te propozoj ca cuna si mund te me ndihmosh /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: [/qb]
tek keta ca cuna un jam?po isha une me propozo te parin moj s esod te vej mendja per te tjeret se jam i mir marshalla dora ne vende te lig /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hajde marohemi pra /pf/images/graemlins/laugh.gif
Li rrofsh ti po beri pune dhe pa me thene gje /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
he moj sje ber me e gjall ku humbe ti sa odhe gurin dhe fsheve doren moj ku jeeeeeeeeeee e dashuuurrrrrrrrrrrrrr /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

X-GoodBoy

Primus registratum

Nje memndim prej meje. E shef qe e shef femren? Mire. Shikoje edhe i her. Mire prap. Hidhu siper dhe i thuj " te zura, te zura". /pf/images/graemlins/laugh.gif
ene kaq.

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga X-GoodBoy:
[qb] Nje memndim prej meje. E shef qe e shef femren? Mire. Shikoje edhe i her. Mire prap. Hidhu siper dhe i thuj " te zura, te zura". /pf/images/graemlins/laugh.gif
ene kaq. [/qb]
nice way

abs

nuk e di...

ai, -Nje mendim prej meje. E shef qe e shef femren?
Mire. Shikoje edhe i her. Mire prap.

ajo, - cuno mos je gje rrobaqepes, e don me marr masen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ai, - Hidhu siper dhe i thuj " te zura, te zura". /pf/images/graemlins/laugh.gif ene kaq.

ajo, - hej hej rrobaqepes, duart lart! /pf/images/graemlins/laugh.gif
matjen me meter!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------

X-GoodBoy

Primus registratum

Te dashur lexues. Po fillojme tregimin per diten e sotme.
Tema: Tek rrobaqepsi...(e filluar me lart)

ai: Dale te shof i cik mesin

ajo: i cik me siper te lutem.

ai: wow! te jete mali me gropa valle?

ajo: yyy i babzitur. S'ke pare noi here male!

ai: e kam per here te pare te bej rroba per keto bubsa /pf/images/graemlins/laugh.gif

ajo: pa luje i her stacionin se mos te kap gje radio
ai: spo gjej frekuencen e duhur. Si ti luj keto veglat? Clockwize apo anti-clockwize? Oooo, me duket se e ka fajin antena /pf/images/graemlins/laugh.gif

ajo: po luje mer ti se na plase.

.....kaq per sote.
neser next episode...

per propozim nje mendim tjeter:

sa lodheni kot qe i bini gjat e gjat dhe ne fund harron se per ca i dole para, bjeri shkurt.
thuja cop.
baby, you know what? I'm in love in you and I want you to feel the same for me too. Mos bej sikur nuk do dhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

RediRock

Primus registratum

nigjo, po kjo si ju duket ihere...

goca duke dale nga shkolla, cuni duke prit mbeshtet aty tek muri perballe deres se shkolles, me nji pale tuta adibas (jo adidas), me nji kanatiere te kuqe chicago bulls, ene me ato shapkat me nje rryp qe futet mes gishtave te kombes. floket ky zemra i ka bo bishtpllumbi ene esht duke henger fara luledielli. sa del goca e kap per krahu ene i thote " nigjo i here ti mij, se vallaj po me iken petlla. fiksim mu ka bo motori, fiksim mu ka bo pistoleta, fiksim mu ke bo ne ti mij te q... robte ku ti kesh." dhe goca fillon te qarat me te madhe dhe i hudhet ktij ne qafe duke bertitur "te dua, te dua". hajde propozim hajde (apo eshte kercenim). /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif