Kuriozitete

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Dijeta sjell plakje të lëkurës.
.
-Të jesh i/e dobët nuk do të thotë gjithnjë të jesh i/e bukër.
-Një grup kërkuesish të universitetit të Cleveland-it kanë treguar efektet anësore të disa dietave.përveq uljes së peshës,ato shkaktojnë edhe plakjen,sidomos kur bëhet fjalë për femrat të cilat humbasin menjëher 5-kilogramë.
-Nëse një grua nis një dijetë dhe humbet menjëher 5-kilogram i shtohen mbi supe 4-vite më shumë në pamjen e sajë.
-Kjo gjë ka mundësi më shumë të ndodhë pas moshës 40-vjeqe,kur edhe rrudhat bëhen gjithnjë e më të papërballueshme.
-Në artikullin e publikuar në revisten"Plastic and Reconstrictive Journal" autorët theksojn se fenomeni i dobësimit përfshinë të gjithë trupin dhe pjesën më delikate që është Fytyra.
-Ndaj ata që dojnë një dietë ta ndjekin nëta bëjnë pas moshës 40-vjeqare.duhet të kujdeseni për ushqimin dhe të mos ndani nga tryezat tuaja Frutat dhe Perimet.të cilat kanë një funksion antioksidues të afta për të lufuar plakjen,po ashtu duhet patur kujdes për të marrë edhe sasit e duhura të karbohidrateve dhe proteinave...

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
1 -Me gjithëse në botë ka më shumë se 600.milion telefona,gjysma e botës(njerëzve) nuk ka bërë ende asnjë telefonat.
2 -4450 Priftërinjë në Amerokë kryejnë mardhënije seksuale me fëmijë.
3 -Në ditën e Nënave në SHBA,bëhen më tepër telefonata personale se në gjdo ditë tjetër në gjdo shtet tjetër.
4 -Një njeriut i duhet 32.vite për të numëruar prej1-deri në 1-miliardë.
5 -Njerëzit që heqin dorë nga duhani përpara moshës 35.vjeqare,jetojn sikur ata që nuk kanlë përdorur fare duhan,bënë të ditur një studim i ri.Nëse duhani lihet nga mosha 35.vjeqare atëhr shmangen thuajse të fjitha që duhani ja shkaktuar në jetë-gjatësin dhe cilësin e jetës.
6 -Mesatarisht në botë shkohet në shkollë 200.ditë.në SHBA-180 ditë,në Suedi 170 ditë,në Japoni 243 ditë.
7 - Nëse damarët e njeriut do të vendoseshin njëri pas tjetrit do të mund të përshkoni dy herë ekuatorin.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Kartolina arrin pas 47-vitesh.
-Një kartolin me përshëndetje nga Montana ka arritur tek pranuesi i saj në verilindje të Ohios në SHBA, 47.vite pasi është dërguar.
-Karotlina ishte drejtuar tek Marion White,pronarës së mëhershme të kutis postare,e cila ka vdekur në vitin 1988.Dërguesi e ka nënshkruar me emrin FRAN dhe ka thënë se "Po kalonte për mrekulli në Montana".

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Australiani bënë Seks me një kukëll në dyqan.
.
-Adam Try Rosbera është dënuar me 15.mujë lirim me kusht për shkak të thyerjes së rendit publik me një kukëll.
-Edhe pse të gjithë e kishin "Falur",sepse kishin menduar që Adam ka reaguar në atë mënyrë për shkakë të mungësës së seksit "thyesi i ligjit"nuk mendon ashtu.
-Ai ka treguar se ka jetë të pasur seksuale,por nuk mund ta shpjegojë arsyen pse ka vepruar në atë mënyrë duke vendosur të bëjë seks me një kukëll në një dyqanë seksi.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Një Fëmijë në Rusi lind me dy Penis.
.
-Një fëmijë i gjinis Mashkullore është i nënshtruar një Operacioni shumë të gjatë pasi kishte me dy penisë.
-Fëmija i quajtur Artyiom G. i cili ka lindur në Rusi,pas një lindje normale,në të cilën mjekët nuk hasën në ndonjë problemë.
-Mjekët ishin të shokuar nga ajo çfar panë kur Artyiom lindi:ai kishte dy penisë,në vendë të një.
-Djali u transferua nga materniteti i spitalit tek një klinikë speciale në Moskë.kur ai iu nënshtrua një operacioni të gjatë,për të bashkuar dy organet seksuale.
-Operacioni ishte i komplikuar.na duhej të formonim një penis në vend të dyve,të krijonim mur abdominal dhe të krijonim një fshikëz",ka thënë një prej doktorët i përfshirë në operacionon,i cili ka zgjatë plot 5-orë.
-Spitali thotë që foshnjatani është në gjendje shëndetësore shumë të mirë dhe operacioni është kry me sukse.
-"ai do të rritet si çdo mashkull normal dhe do të ketë fëmijë" thotë një mjekë.
-Ky nuk është një rast i izoluar-një rast tjetër,një foshnje tjetër ka lind me dy penisa,por që e kishte në shpinë...

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Pranga 14.vjeqares,që dërgoi SMS gjatë orës së mësimit.
.
-Një nxënse Amerikane është arrestur,pasi dërgonte mesazhe nga celulari gjatë orarëe së mësimit.Mësuesi i maetmatikës i kishte kërkuar vajzës të mos merrej më me telefonin,por ajo kishte thënë se nuk kishte me vete një të tillë(telefon).Pas këtij pohimi,mësuesi thirri një policë,që e arrestoi vajzën për shkak të sjelljës së papërgjegjshme.
-Vajza nga Wauwatosa East High School në Wisconsin,vazhdoi të mohonte se kishte pasur celuar edhe pas marrjës në pyetje nga polici.Ai i kërkoi numrat e telefonit të prindërve.pas disa tentativave që dështuan për shkakë të numrave të pavërtetë që jepte vajza,u aerrit që të njoftohej e Ëma.por edhe pas mbërritjes së Nënës në shkollë,vajza nuk pranonte që kishta telefonë.u desht ndërhyrja e një police femre e cila e kontrolloi vajzën dhe e gjet telefonin vajzës.Ajo u arrestua u pezullua një javë nga shkolla dhe u denua me 298.dollarë gjobë.ndërsa telefoni iu konfiskua.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
FestonDitëlindjen në Liumë,e ha Krokodili.
-Hidhet në Lumë për të festuar ditëlindjen,por përfundon në gojën e një krokodili.Ajo që duhet të ishte,një ditë e lumtur,ka përfunduar tragjikisht për një 21-vjeqarë Australianë.
-Aborigjeni-Richard Perry u hodhë në ujërat e lumit Daly së bashku me një mik,por u sulmua nga një krokodil,që e tërhoqi pas veti.Miq e tjerë që e kanë parë ngjarjen e tmerrëshme nuk kanë mundur të bëjnë asgjë.Djali kishte pirë së bashku me shokët dhe pas kësaj kishte dashur të freskohej.
Lumi njihej si i banuar nga krokodilatmë të gjatë se 4-metra dhe gjndet në Nauiyu,një zonë 200.kilometra në jug të Darwin-it.shoku që ndodhej në lumë bashkë me viktimën arriti të shpëtojë,kërkimi për trupin e të riut nisen menjëher dhe pak orë më pas u gjetën mbetjet e tijë,dhe krokodili është vrarë.