Kur shikojme nje goce te bukur...

MLK

Primus registratum
Re: Kur shikojme nje goce te bukur...

Po duhet me myll mir deren se si dihet lares na e len hap ne...futen mishkonjat /pf/images/graemlins/laugh.gif

u74

Primus registratum

Sikur po na perzihen pak mesazhet , ai i mesipermi ishte per ty Roza.. .

Dena ok te keqen "xhaxhi" na thuaj c'fare ndien kur sheh nje dal te bukur ? Se per vajzat s'po ta mban te flasesh me .

epiphany

Primus registratum

eshte me mire mos te flas as per kete. /pf/images/graemlins/wink.gif (duhet me kontrollu moshen tende njehere)

u74

Primus registratum

Aha, po ja une po te drejtohem si "xhaxhi" per ti heqe i cik ato emocionet e moshes , ne per muhabet se xhaxhi Joe eshte nje djall e gjysem larg nga ti :shrug:

epiphany

Primus registratum

t'u duke gje me emocione une ty joe dikushi?nejse ti rrofsh se duhen ca njerez altruiste si puna jote.keshtu vazhdo.

u74

Primus registratum

Duhen shum njerez si puna ime , pa le me ti me duket kishe edhe idene te me jepje eksperience.
Pa he na thuaj ndonje gje ?

mostro

Putraku

Kur shoh nji femer yll nuk e di pse po zgjerohem i cik...rritem per s'gjoni /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Lara mos u merzit se une e kam beqo cunin e halles, e ka nje sy qorr e nje vesh shurdh, kshu qe do te dish si ta manovrosh :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Lara po ti mos u merzit se dhe lezbiket sjane te keqija po he :tipsy: pastaj tenxherja e gje gjithmone kapakun keshtu qe do flasim mire per ty knej e tutje /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne mos ki frike se skena per te te gjet femer lezbike jo po mashkull...lezbik :lol: :lol:

samanta

Primus registratum

Orosh mos me hajde me prapa se do te te padis ke mami /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga caliente:
[qb] Orosh mos me hajde me prapa se do te te padis ke mami /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
..kur te vija nga para ti me padite ke babi,te te vij anash tani /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

MLK

Primus registratum

Pse nuk thu ti Orosh qe qeke me origjine prej hone e jo prej Shkodre, se paske fillu me u bo satelit :tipsy: tu u rrotullu ka te gjitha onet /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Endera jane kur jane homo se po te jene bi bohen ne realitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Tani thone sikur nuk ka shije te hidhur kur e provon, pak e veshtire te gjej fjalen per te percaktuar shijen po per vete nuk do thoja qe ka shije te hidhur /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Pse nuk thu ti Orosh qe qeke me origjine prej hone e jo prej Shkodre, se paske fillu me u bo satelit :tipsy: tu u rrotullu ka te gjitha onet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te me vish anash MeLeKe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

MLK

Primus registratum

Une per vete Orosh nuk shof onash po drejt keshtu qe vazhdo rrotullohu ti se ne nja 1 miliard orbita te kan ngel /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb]
Fillimisht postuar nga caliente:
[qb] Orosh mos me hajde me prapa se do te te padis ke mami /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
..kur te vija nga para ti me padite ke babi,te te vij anash tani /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: [/qb]
Po e provojme nje here anash po me duket stil paksa i vecante /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ti cuno vetem me anet e paske muhabetin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
vdes per pjesen anash...ke parasysh...kur je e shtrire ne krah dhe gjurin e ke paksa te cuar/ngritur...si te ta shpjegoj...shtrihu nje here se ta them une :devil: :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

caliente...shum goc e bukur me dukesh ti mu /pf/images/graemlins/laugh.gif
ktheju pak anash :devil:

Princesha

Primus registratum

plasen anet edhe knej /pf/images/graemlins/smile.gif

kam than un qe ktu nxjerren sekretet qe fshehen n'skutat e errta te trunit /pf/images/graemlins/wink.gif