Kur shikojme nje goce te bukur...

epiphany

Primus registratum
Re: Kur shikojme nje goce te bukur...

sinqerisht kaq strese i fusni vetes kur shihni nje femer simpatike ne rruge?

MLK

Primus registratum

Tani nese transformimet fizike quhen strese, meshkujt jane teper te "stresuar" kur shohin nje femer te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

ore po me del shume me pak rezistent sec e prisja.shume kollaj e paske kete muhabet ti.

MLK

Primus registratum

Fjala ishte per meshkujt normal, une e kemi thene qe hyj tek nje pjese e zgjedhur qe sta le kollaj ne eshte me shoqaten kundra perdhunimeve :lol: :lol:

u74

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Une kur shikoj ne rruge ndonje goc te bukur them Shiko shtriga sa ***** te bukura qe paska :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua te them qe femrat kur shofin ne rruge femra te bukura zbresin ne vezhgime te hollesishme dmth mua nuk me ka ndodhur te them per nje shiko sa kinge ajo, zakonisht kaloj ne detaje /pf/images/graemlins/laugh.gif psh shiko sa gjoks te bukur paska, shiko sa te floke te bukur paska e keshtu me rradhe.
Kjo mbase ngaqe mua nuk me ben pershtypje femra si entitet /pf/images/graemlins/laugh.gif me bejne pershtypje pjese te vecanta te saj te cilat do te doja ti kisha. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nje gje eshte e sigur, dy femra nuk bien kurre dakort kur diskutojne pamjen e nje te trete /pf/images/graemlins/laugh.gif

(kam vene mjaftushem kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ' se gati jeni ju hapni llafe qe Lara nuk shef meshkujt po femrat lol) [/qb]
Uuuu... Po ti qenke ashu ... po s'ke arrit ta kuptosh akoma . Ne djemt kur shohim nje femer te bukur themi u c'farte gjoksi , u c'fare shale edhe fap na rritet "tempratura" ,ndersa kur shohim nje djale te pashem jemi indiferente se nuk kemi asnje lloj terheqjeje pa le me te bejme komente . Biles une e marr vesh kur eshte nje djale "tjeter" i pashem aty prane vetem nga reagimi i femrave , perndryshe as nuk do ta vija re .
Ose ndrysho komentet ose deklarohu lesbo .

MLK

Primus registratum

e e po boj kujdes se ke nja dy muj pa pagu antaresimin e po dun me te perajshtu ka shoqata /pf/images/graemlins/tongue.gif Duku i her ka zyra ta shofim kete pune mos e gatisim me mik /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

joe dikush, kjo eshte e folur tipike prej mashkulli te pasigurte ne seksualitetin e vet.kam pershtypjen se ai qe duhet te behet merak ketu nuk eshte lara.

MLK

Primus registratum

Laren e kemi thene qe eshte pak me tendeca bi po pasive jo aktive /pf/images/graemlins/laugh.gif

u74

Primus registratum

Tash une nuk e di se c'fare difinimi kane mbiemrat "i sigurte" dhe "i pasigurte " ne koken tende , por po te flas per ketu ne koken time meshkujt nuk me kane terhequr asnjehere ndersa femrat gjithmone . Sidoqofte une s'tu drejtova ty po Lares dhe ler ate te pergjigjet , jam i sigurt se eshte po aq e zonja sa ti .

epiphany

Primus registratum

te japesh nje vleresim per dike te te njejtit seks nuk do te thote qe je i interesuar per te ne ate kuptim.disa gjera duhen ndare.
sdq kerkesen nuk ta plotesoj dot me vjen keq.

MLK

Primus registratum

Para se ta aktivizojme duhet me i ble ca plia Duracell se i kan ron pak baterite asaj pranej osht bo çik pasive /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jo jo se ajo e ka menien me pa femnat ne detaje e mas deres nuk ka kohe me pa po duhet me bo /pf/images/graemlins/tongue.gif Ose ta morim per rezerve pra /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

po ne te gjitha rastet rezerve do ishte se une rolin tim nuk e leshoj.

u74

Primus registratum

Po ti mi dena mi cupe "e xhaxhit" /pf/images/graemlins/laugh.gif na thuaj njehere c'fare mendon kur shef nje vajze te bukur?

u74

Primus registratum

Po moj ta marrsha ti je "nace" pernjat edhe flet drejt :wave: Une si druvar qe jam po punoj fort si gjithmon !

Princesha

Primus registratum

un skam nevoj me pa, se m'shofin tjert mu /pf/images/graemlins/wink.gif