Kur shikojme nje goce te bukur...

tizio_7

Primus registratum
Re: Kur shikojme nje goce te bukur...

o Orosh hap krahun se kam i gjysem oren qe po te kerkoj parakalim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Oroshi eshte me Hummer ne po te doj me hap krahun ska ku me ik se i duhen dy korsi /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Oroshi eshte me Hummer ne po te doj me hap krahun ska ku me ik se i duhen dy korsi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gifarakalo :wave:

Caliente,ti ishe qe po me ndiqje mi :devil: thashe qe ishte denna /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

U bo kjo pune si ajo barcaleta me ate mikun qe pagoi pare ne bordello ne u fut mrena e i qelloi nje atjete me tee shirt "po me zure ma vure" ne heren e pare ngeli pa gjo se i doli llapa e gjalle ne bote se e kapte atleten. Beri nja dy muj stervitje ne pagoi prape pare ne kur u fut i qelloi nje derr zezaku dy metra me tee shirt "po te zura ta vura" :lol: :lol:
Keshtu ne kjo puna jote denna, ne fillim ti gjemojshe me perdhunu tani po te marrin shpirtin se jo per gjo po te ka dal nomi /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

pse kot me ka dale thua ti?jo per gje por duhet ta dish me mire e te tjeret.

MLK

Primus registratum

e jo une me mire e di xhanem po me kete vape sikur spo ka lezet me bo stervitje /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Tani po qe se do me boj ndonjona fresk me nganje palm nga pas ene mundet /pf/images/graemlins/tongue.gif

entelush

Primus registratum

them se jam une nr 1 ajo thjesht nje nga te shumtat /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Tani po qe se do me boj ndonjona fresk me nganje palm nga pas ene mundet /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
nga pas nuk behet si muhabet, po deshe nga para.

MLK

Primus registratum

Jo jo se po me erdhi fresku ka para me fflliqe se trkurret ka i ftohti :lol:

MLK

Primus registratum

Po rrace une jam qe te mar ne qaf po ai ashtu si kerkoke ti e kane emrin druvar, e ata ne ariu i ka frike se mos e perdhunojne :lol: :lol:

MLK

Primus registratum

Po ty e dime qe te duhet druvar se e ke shpine me oxhak e duhet me majt zjarrmin nez /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Qeke pak me tendenca bi ti dreq se i merke detajet e femres me rradhe e mos te te rente ndonje "detaj" ne dore se e beke copa /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Meshkujt nuk mund ti shofesh ne detaje se mashkulli eshte qenie me e sofistikuar e duhet pare ne totalitet e biles do te thoja duhet provuar se me te pare nuk gje gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pa na thuj nje here si i shef ti me ate me xhom apo ate pa xhom? :lol:

MLK

Primus registratum

Po tani "moter" ti me kallzove si i shef femrat une po te "ndihmoj" te dish te shikosh meshkujt, merre sindihme e jo si urdher /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une nuk thashe qe ti shijosh po ti provosh... /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Ti ke te drejte kur thua qe nuk beson se se pari nuk jam prift e spo flas per krijuesin tone /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe rrefimet nuk eshte sktor qe mbulohet nga une /pf/images/graemlins/tongue.gif Dhe se dyti jam dakort me teorine beso e kontrollo :tipsy: Pyetja qe shtrohet eshte se si mund te kontrollosh /pf/images/graemlins/wink.gif
Thonjezat ishin mos me i lon nudo fjalet qe perdora /pf/images/graemlins/wink.gif