KU JENI O JU 'T " JORDAN MISJES"

SkenderbegaS

Primus registratum
Re: KU JENI O JU 'T " JORDAN MISJES"

HAAA KU KAPA KALU "MULLAGA" skapa bi ma bari
:lol: :lol: te JORDANI.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy:

abs

nuk e di...

Mir mir, por se ke mir /pf/images/graemlins/laugh.gif se disa i ke pas qu me tatiiiiiiiii taaataaaaaaaaa, te kirurgjia, ah ---> :wub: ca t ban :shrug: thuj fal partis /pf/images/graemlins/laugh.gif , qe n at koh kan pas njerzit gojen me drryyyy :devil: do ishe akuzu per VESHTRIMTHERJE :lol:

:rockband:

---------------------
posht partija.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alfonsi-Milano

Primus registratum

Eh neve te jordan Misjes mor shoke e shoqe... na e kane pase lakmi tana shkollat tjera pa perjashtim, si nga ana e F.. ashtu dhe nga ana e qefit dhe e mesimit!
Ata te 28-29 nentorit qe po thojne ne jemi me te miret nuk eshte ashtu por vetem edhe ato kane ashtu...
Femra te bukura padyshim se e di un!
Se edhe un nuk kam ndej pa ja fut edhe naj gjiro ka 28 jo. Por ma shume kane ardhe ka Jordan M; Kete e tregojne edhe lokalet kur behen mbremje kush e ban ma te bukur mramjen, tan thojne te Jordan, masanejna te 28..., edhe Jesuit pastaj jane klas per qef e gallat!
hajt tesh tana te mirat vllazen e motra se nuk kam ma kohe ciao ja klofshi mire ishalla

vllaznia 2001

Primus registratum

Asht shum e vertet eja qe lexova ma siper se shkolla e JEZUITVE ka nxasat ma tmir por ka edhe vajzat ma te bukra mren veq kan nji te met se jan BURGU 313.

Mysterium

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vllaznia 2001:
[qb] Asht shum e vertet eja qe lexova ma siper se shkolla e JEZUITVE ka nxasat ma tmir por ka edhe vajzat ma te bukra mren veq kan nji te met se jan BURGU 313. [/qb]
ca thu mer ti!? Pyeti ata qe kane ba shkollen te "Pjeter Meshkalla"... nj1 nder ta jam edhe une: kam dal kur kam desht, kam ba ca kam desht...

mendo 2.here para se me shkru 1. here :goofy:

jozi

Primus registratum

marune jordanistat aaaaaaa?Ka nje teme tjeter te hapun ktu "ne kerkim te shoqnise se vjeter" e nqs e keni te nevojshme hapni nje tjeter me nje perfshimje me te gjane.KTU FLITET PER JORDANIN...edhe pse Jordanistat kane fjete.Ok ,rruga e hapun per kedo....

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb] Metaman se ,ku e le "28 Nentorin" ma naq a e harrove a????Mas e harra se asht shkolla ma e mire dhe ate se tham vec une por edhe shume te tjere si une ,masanena e mas na bani ashtu se edhe ju te Jordanit keni ardh gjithmone me gjujt femnat e 28 hehehehe /pf/images/graemlins/laugh.gif .Ja per gja por kane ken ma te mirat :tipsy:
[/qb]
Na sPO harrojm se Ju t28 ju ka rrejt mendja se keni ken maTmirat, por realiteti asht se atje te Jordani jan mbledh, maTmirat, e nMES Ttyne edhe do Miss-a eee...

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Blue*:
[qb] ishtu kishin shkru te banka e jote edhe e juventinit :lol: prandej thash ma siper se ka hanger pa shoke /pf/images/graemlins/tongue.gif

po mos u bani marak se jua rregulloj un rreputacjonin /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
me shkru gja te banka e Juventinit ja than, e ja ban kercu Zoti doren... :rockband:

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bleu:
[qb] koprrac! [/qb]
Jo, Blue, je gabim se veç Koprac sASHT...deritesh eee... /pf/images/graemlins/wink.gif
mandej pse nuk ja jep info-n x Prof (if u really have it,- but i donTthink so...), e Aj Tjep kusurin... /pf/images/graemlins/smile.gif
njena dore lan tjetren, kan pas than....

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Alfonsi-Milano:
[QB]
Femra te bukura padyshim se e di un!

Bukuri q1 kan pas ndo1 njashtu, se mandej ça ishte dasht 28 Nandori??? me mbajt hunin e Flamurit aaa?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga IRON MAN:
[qb] ejjjjjjjjjjj
COWBOY QA BAN KTU PA LEJE :lol: :wave: [/qb]
leje? :confused:
pse mor kujton se je Adem Bala aaa? :smash:

SkenderbegaS

Primus registratum

SdI qa po ban BLUJA , mka premtu se tapo m gjen MINUSHEN , rrenacakja :lol:
...m ka lan me shpresa ....
po un po shpresoj , edhe pak qa kam me ba :shrug:

eis

Primus registratum

Qyre, qyre mire paskeni ec ju deri te faqja kateeeer uuuuuuuu! /pf/images/graemlins/tongue.gif .Ju te JORDAN MISJES e paskeni poshtu kyt vend ma maa pse nuk thoni ju kurse SHKOLLA "28 NENTORI" keka tu fjet ala si duket paskan pi valiuma shume e spo munden me u zgju po hajt se jam une sa per tane /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

He ma maa se edhe ju jeni te mire por shkolla jeme asht vetem po vetem pak si shume ma e mire se ju......nigjo ky asht mendimi jem jo per gja por duhet me iu perball realitetit /pf/images/graemlins/tongue.gif He se lojna po baj /pf/images/graemlins/wink.gif
Ika tesh une tash po vij per vizit i fije ma vone prap dhe biseda te mbara te tanve.
CIAOOO!
Me rrespekt "Vajze_Shkodrane" /pf/images/graemlins/smile.gif

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga scYroXas:
[qb]
Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb] Metaman se ,ku e le "28 Nentorin" ma naq a e harrove a????Mas e harra se asht shkolla ma e mire dhe ate se tham vec une por edhe shume te tjere si une ,masanena e mas na bani ashtu se edhe ju te Jordanit keni ardh gjithmone me gjujt femnat e 28 hehehehe /pf/images/graemlins/laugh.gif .Ja per gja por kane ken ma te mirat :tipsy:
[/qb]
Na sPO harrojm se Ju t28 ju ka rrejt mendja se keni ken maTmirat, por realiteti asht se atje te Jordani jan mbledh, maTmirat, e nMES Ttyne edhe do Miss-a eee... [/qb]
Po ti naq a harrove se Gentiana Ramadani ka kry shkollen 28 NENTORI a apo po e ban edhe ate te Jordanit hehehehe??? ....na po flasim ktu per MISSE taman se kshu te bukura ka shkolla juj boll po ashtu dhe e jona e kshu me rradhe...mas na ban me ba fjale tesh :tipsy: hajt ta marrsha lol /pf/images/graemlins/smile.gif
Ok mendje,mendje kjo dynja......ia kalofsh mire dhe pac fat ciaooo!
Me rrespekt "Vajze_Shkodrane"

eusebio

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]Na sPO harrojm se Ju t28 ju ka rrejt mendja se keni ken maTmirat, por realiteti asht se atje te Jordani jan mbledh, maTmirat, e nMES Ttyne edhe do Miss-a eee... [/qb][/QUOTE]Po ti naq a harrove se Gentiana Ramadani ka kry shkollen 28 NENTORI a apo po e ban edhe ate te Jordanit hehehehe??? ....na po flasim ktu per MISSE taman se kshu te bukura ka shkolla juj boll po ashtu dhe e jona e kshu me rradhe...mas na ban me ba fjale tesh :tipsy: hajt ta marrsha lol /pf/images/graemlins/smile.gif
Ok mendje,mendje kjo dynja......ia kalofsh mire dhe pac fat ciaooo!
Me rrespekt "Vajze_Shkodrane" [/QB][/QUOTE]
Vajzuke e 28-es, n'shkolle asht shku me msu me shkru e kndu, por m'duket se atje te Ju nuk jua paskan msu as kta 2 gjana elementare (ose nuk ke ken e xqendrume kur ke lexu msg tem) se nuk m'duket se kam shkru q1 Tana Miss-et kan ken prej te Na....kujdes rruges, se ka kallabllek /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

oooooo " /pf/images/graemlins/wink.gif DEL PIERO " MERRJUA MERRJAUA FRYMEN KTYNE T 28 - ts :lol:
:wink:

eusebio

Primus registratum

[qb] oooooo " /pf/images/graemlins/wink.gif DEL PIERO " MERRJUA MERRJAUA FRYMEN KTYNE T 28 - ts :lol:
:wink: [/qb]
s'mundem me ja marr frymen, se po na shkon tan jeta mandej tyj fole me vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

po ku na hupi kja BLUJA mor njerz , se jam tyj prit mem kallxu naj gja per PRESORESHEN TEME T PREFERUME :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

eusebio

Primus registratum

[qb] po ku na hupi kja BLUJA mor njerz , se jam tyj prit mem kallxu naj gja per PRESORESHEN TEME T PREFERUME :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse a kujton se asht leht me gjet 1 Minushe n'60 miljon njerz aaa???? :book: