sa i madh keka, ca paska hanger?Fillimisht postuar nga IRON MAN:
[qb] 1.84m /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
BRRAVA ROZALINa 1-0 PER NE ,,,,,ma t mirt "kena ken" ah JORDANI veq emnin e ka pas pak jo SHIK imagjino prej xhabijet E rrethina kan ardh me ba shkollen atje , se kena ken VIP-sa :lol: :wave:Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Kadal maj ti shoqe shkodrane /pf/images/graemlins/laugh.gif
vajzat ma te bukra te 28? mas ja thuj kujt se asht marre naqe, jordani ja ka kalu tan gjimnazeve per vajza e djem te bukur, aty asht njek edhe moda ma shum, kurse shkollat e tjera ehe... merre me lang se mishi ka ik per fik si i thojn /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Dy vjet kam ba te jordani, se masanej kam ik prej shkodret.Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb] Naq edhe ti do te jesh e bukur se i ke ba me duket meqa lexova nja dy vjet te 28 Nentori apo jo?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ahhhhhhh kam kujtu se i ke ba dy vjet te Jordani masandej ke shku tek 28 po nejse spo ka randesi muhabet po bajme ,ia kaofsh sa ma mire cioooooo /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]Dy vjet kam ba te jordani, se masanej kam ik prej shkodret. [/qb]Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb] Naq edhe ti do te jesh e bukur se i ke ba me duket meqa lexova nja dy vjet te 28 Nentori apo jo?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
He maj ti me mu e ke a??Hehehehehe ske faj ti ja kur nuk te kena kthy ne ne Shqipni me kohe edhe mas me na merzit fort /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] Auuuu ca kenkan mbledh bletat puntore ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa bukur i bika legenit njena :lol: [/qb]