KU JENI O JU 'T " JORDAN MISJES"

SkenderbegaS

Primus registratum
Re: KU JENI O JU 'T " JORDAN MISJES"

1.84m /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

jordan misja ka qen eshte dhe do jet shkolla me e mire ne shkoder dhe se lot topi te thojne sa te dojne te kunderten /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eis

Primus registratum

Metaman se ,ku e le "28 Nentorin" ma naq a e harrove a????Mas e harra se asht shkolla ma e mire dhe ate se tham vec une por edhe shume te tjere si une ,masanena e mas na bani ashtu se edhe ju te Jordanit keni ardh gjithmone me gjujt femnat e 28 hehehehe /pf/images/graemlins/laugh.gif .Ja per gja por kane ken ma te mirat :tipsy:
Ok pra n.q.s ke gja me shtu po ta la rradhen.
Ia kaloshi sa ma mire ishalla dhe mos harroni se Shkodra ka nxjerre ne drite rinin ma te bukur te tane Shqipnise /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ciaoooooo :wave:
Me rrespekt Vajze_Shkodrane /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

Kadal maj ti shoqe shkodrane /pf/images/graemlins/laugh.gif

vajzat ma te bukra te 28? mas ja thuj kujt se asht marre naqe, jordani ja ka kalu tan gjimnazeve per vajza e djem te bukur, aty asht njek edhe moda ma shum, kurse shkollat e tjera ehe... merre me lang se mishi ka ik per fik si i thojn /pf/images/graemlins/smile.gif

eis

Primus registratum

Naq edhe ti do te jesh e bukur se i ke ba me duket meqa lexova nja dy vjet te 28 Nentori apo jo?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga IRON MAN:
[qb] 1.84m /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:eek: sa i madh keka, ca paska hanger?

paska ken edhe koprrac, se nuk e paska hanger me shoke :lol:

Mysterium

Primus registratum

Shkolla ma e mire ne ShkoderLocen?

Dihet mar se a kene e ka me kene Shkolla "Pjeter Meshkalla" -> profat ma t'mire ne Shkoder, nxansit po ashtu, mesimi OK, disipline, moda asht ndjek si prej djemve e prej vajzave, djemte e vajzat ma t'mira qe i ka pas ShkoderLocja...

hajt mar ma se late nam per Zotin! :tipsy:

me t'mira /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Kadal maj ti shoqe shkodrane /pf/images/graemlins/laugh.gif

vajzat ma te bukra te 28? mas ja thuj kujt se asht marre naqe, jordani ja ka kalu tan gjimnazeve per vajza e djem te bukur, aty asht njek edhe moda ma shum, kurse shkollat e tjera ehe... merre me lang se mishi ka ik per fik si i thojn /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
BRRAVA ROZALINa 1-0 PER NE ,,,,,ma t mirt "kena ken" ah JORDANI veq emnin e ka pas pak jo SHIK imagjino prej xhabijet E rrethina kan ardh me ba shkollen atje , se kena ken VIP-sa :lol: :wave:

bebi

Primus registratum

keni pas pasta 15 lekshe ju n'koh tuj e keni shku vetem, tek e tek me i hanger te pasticeri rinia, koprraca tan /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe ti koprrac ke ken /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

:lol: ma xive EMNIN ,veq koprrac sjom e skom ken
moj naqe /pf/images/graemlins/laugh.gif :

bebi

Primus registratum

ishtu kishin shkru te banka e jote edhe e juventinit :lol: prandej thash ma siper se ka hanger pa shoke /pf/images/graemlins/tongue.gif

po mos u bani marak se jua rregulloj un rreputacjonin /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

SkenderbegaS

Primus registratum

JENA" kundershtar" veq per FUTBOLLIN per t tjerat shkojm MIR :lol: ,,,,,ME juventin-t :tipsy:

bebi

Primus registratum

edhe per pastat 15 lekshe se harrove :tipsy:

un u knaqa tuj kndu me kitarre 'ja na erdhi viti i ri' /pf/images/graemlins/laugh.gif m'kujton vedin e vogel, vec se tesh jam tuj e kndu ma e sofistikume me kitarre :lol:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb] Naq edhe ti do te jesh e bukur se i ke ba me duket meqa lexova nja dy vjet te 28 Nentori apo jo?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Dy vjet kam ba te jordani, se masanej kam ik prej shkodret.

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb] Naq edhe ti do te jesh e bukur se i ke ba me duket meqa lexova nja dy vjet te 28 Nentori apo jo?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Dy vjet kam ba te jordani, se masanej kam ik prej shkodret. [/qb]
Ahhhhhhh kam kujtu se i ke ba dy vjet te Jordani masandej ke shku tek 28 po nejse spo ka randesi muhabet po bajme ,ia kaofsh sa ma mire cioooooo /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Auuuu ca kenkan mbledh bletat puntore ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa bukur i bika legenit njena :lol:

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] Auuuu ca kenkan mbledh bletat puntore ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa bukur i bika legenit njena :lol: [/qb]
He maj ti me mu e ke a??Hehehehehe ske faj ti ja kur nuk te kena kthy ne ne Shqipni me kohe edhe mas me na merzit fort /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .
Ciao naqe /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

:lol: :lol: :lol:

---------------------

:tipsy: