KU JENI O JU 'T " JORDAN MISJES"

Princesha

Primus registratum
Re: KU JENI O JU 'T " JORDAN MISJES"

Ca asht ba me Minushen tash mar, se ka fundi kur kam kem un, kishte fillu me lujt mec, tu u godit si vajz e re.

SkenderbegaS

Primus registratum

MAJ ROZALIN , AJA VAJZ E RE KA KEN GJITHMON
SE PASKE NJOFT MIR, /pf/images/graemlins/smile.gif APARENCA T RREN KAJ HER
AJA KA KEN GRUP. :thumbsup:
MANEJ N KOH T DEMOKRACIS , JU "RINIA" KENI PAS KEN ZGIDH E S PYTSHIT PER KERKEN MA /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

ShkodraneChick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Ca asht ba me Minushen tash mar, se ka fundi kur kam kem un, kishte fillu me lujt mec, tu u godit si vajz e re. [/qb]
:lol:
Edhe une kur e kam pase msuse Minushen ne `98, u regullote dhe veshte funa te shkurta.
Ishte pak nervoze, dhe disi si e irritume perdite lol.
Mu me fillon emni me "A" dhe ajo me cote ne msim perdite. Ma ka pase pru n`maje te hundes, por ne fund gjithmone m`jepte dhjeta.

ShkodraniNY

Primus registratum

Naqe 10-tat a ti kane dhane apo i ke marr vet /pf/images/graemlins/wink.gif

:book:

ShkodraneChick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ShkodraniNY:
[qb] Naqe 10-tat a ti kane dhane apo i ke marr vet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pa mar, po ca kujtove ti se une si kam meritu a..? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une kam kene gjithmone e para n`klas. Mesataren e kam pase 9.8 ne shkolle te mesme.

ShkodraniNY

Primus registratum

Hallall :thumbsup:

:book: Msoni ma edhe ju te tjeret, edhe merrni shembull ..........nga une, kuptohet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

AH QA KENA KEN NXANSA T MIR /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:
KUSH ME 5-sa KUSH ME 10-ta KUSH ME T META KUSH PA T META , T ZOT ME KALLXU VEç BARCELETA

eis

Primus registratum

:lol: :lol:hahaha apo ska kene njeni me sa duket ktu i zoti me tregu barcaleta tane diten se ja per gja se mas ka pase pune tjeter :tipsy: .Eh sa te metat po i kena na,dhe mas i mohoni por pranoni se te rralle kane kene ata qe kane shku ne shkolle me marr 10 pervec cikes shkodrane :tipsy: ,une per vedi edhe kam mesu edhe kam ba qef, mesataren e kam pase 8 edhe ate me mik /pf/images/graemlins/laugh.gif .Ah ca kisha dashte edhe i here me kene ne shkoder dhe me e ba nje vizite andej nga Jordani se kam pa pase rrespekt shume te madh per te si shkolle.
Mire keni ec me faqe ju te Jordanit masandej jam tu ju ndihmu une pak dhe me thoni faleminderit,po edhe pse nuk ma dini per nder ska gja se e baj me kenaqesi.
Ika tesh dhe suksese te tanve dhe ma gezoni diten e SHANIT(pak vone jam kujtu por ma mire vone se kurre)
Ia kalofshi mire :kiss:
Me rrespekt "Vajze_Shkodrane" /pf/images/graemlins/smile.gif

Anais

Primus registratum

Une kam kene te Jordani nga 1990 deri ne 1994, shkolle fantastike, kena ba qejfin tone e profesorat kane kene tolerant. A ka te tjere te asaj periudhe? Na mbyti emigrimi e na jane tha syte me pa shoket e vjeter te klases :wave:

SkenderbegaS

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Anais:
---Na mbyti emigrimi e na jane tha syte me pa shoket e vjeter te klases :wave:
-----------------------------------
PRANEJ JENA TUJ U MUNU , ME JU BA ME U TAKU
NJANI ME TJETRIN , MAJ NAQE.
DON ZOTI E PO BAJM ME U TAKU NANJI ME JA ARRIT
QELLIMIT T PAKTEN VIRTUALISHT :lol: /pf/images/graemlins/wink.gif
WELLCOME
--------------------------
UN JAM I 86-89 PAK I "MOQEM" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

MAJ CIKA E SHANIT deshtamethan E SHKODRES
HALLALL T PAKTEN PASKE KEN NXANSE E "MIR"
+ E SINCERT T PAKTEN per MIKUN !
NA E KALLXOVE T DREJTEN MAN FUN. /pf/images/graemlins/laugh.gif
GZUUUUUR FESTEN E SHANIT :lol: :tipsy:

eis

Primus registratum

Mas u merakos maj naq se edhe nxanesit ma te mire e kane pase nje mik ne shkolle dhe 9 e kane ba 10 po hajt se nuk jena te marre na :tipsy:

bebi

Primus registratum

un e shkreta s'kam pas mik, m'ka myt pjeter gjoka me iksa e ypsilona, n'msim perdit :cry:
jam pas betu me i hi arteve marciale vec me rrah pjetrin iher /pf/images/graemlins/laugh.gif ora e tij ishte e vetmja q1 rrisha urte ban be se je tuj pa nji ejll pertok e prep se prep s'ishte i knaqun /pf/images/graemlins/laugh.gif
velipojaku i dreqit, keeeeeeq e eeeeeq (kaq e aq).

po he se m'ka dasht fort astriti i historis, rexhepi i anglishtes (se kto t'dyja i kam msu shum :lol: ) e prof e letersis m'ka pas :wub edhe e kimis ca e ka pas emnin, asaj i kam ba tranazh /pf/images/graemlins/laugh.gif
un ja kam harru emnat pjes's ma t'madhe t'profave, po si harroj ca i kam ba.
uuuuu po noren e fizikes kush e mban mend :rolleyes: kishim nji shok t'perbashket e sa her u grisha me at shokun m'cote n'msim, (me kerkese prej nelt) :lol: (e dite aj se s'kam msu gja... :-( ) pisi /pf/images/graemlins/tongue.gif

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bleu:
[qb]
uuuuu po noren e fizikes kush e mban mend :rolleyes: kishim nji shok t'perbashket e sa her u grisha me at shokun m'cote n'msim, (me kerkese prej nelt) :lol: (e dite aj se s'kam msu gja... :-( ) pisi /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ty Blue, bukuri q1 t'kan çu n'msim me urdhen prej Nelt, se prej poshte kam ndi se t'dhemb ma teper... :devil:

bebi

Primus registratum

thojn ku ka za s'asht pa gja, po qe se mu s'm'del llogarija ashtu, se kam ndi se plazhi i velipojs ka mbrrit der n'spathar /pf/images/graemlins/laugh.gif , po mandej ndiva se s'asht e vertet /pf/images/graemlins/tongue.gif

a e shef se sa lerg shkon me t'ndime /pf/images/graemlins/laugh.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

Asht aja kanga gollopore /pf/images/graemlins/smile.gif :rockband:

Ca ka thane Jordani burra banu gadi se ka ardhe sahati ........... shtove vet /pf/images/graemlins/wink.gif

:rockband:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ShkodraneChick:
[qb]
Fillimisht postuar nga ShkodraniNY:
[qb] Naqe 10-tat a ti kane dhane apo i ke marr vet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pa mar, po ca kujtove ti se une si kam meritu a..? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une kam kene gjithmone e para n`klas. Mesataren e kam pase 9.8 ne shkolle te mesme. [/qb]
naqe kadal mos e shaj vedin aq shum /pf/images/graemlins/laugh.gif

eusebio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bleu:
[qb] thojn ku ka za s'asht pa gja, po qe se mu s'm'del llogarija ashtu, se kam ndi se plazhi i velipojs ka mbrrit der n'spathar /pf/images/graemlins/laugh.gif , po mandej ndiva se s'asht e vertet /pf/images/graemlins/tongue.gif

a e shef se sa lerg shkon me t'ndime /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
cudi pra :confused: , se Velipojaket s'njifen x rrencake, e ti ke boll xrreth tejet atje n'katund ku jeton x momentin...
:rockband: