KU JENI O JU 'T " JORDAN MISJES"

bebi

Primus registratum
Re: KU JENI O JU 'T " JORDAN MISJES"

ishtu asht kur don mu marr me legenat e huj :lol: :lol: :lol:

---------------------
:wub:

abs

nuk e di...

O Vajze_shkodrane se pata me ty moj NAQE, mgjth dhe ti mir ke fillu me i ra /pf/images/graemlins/laugh.gif legeneit pra /pf/images/graemlins/laugh.gif bane miR qe ja hape autostraten blues /pf/images/graemlins/laugh.gif se ja kishe zan rrugen /pf/images/graemlins/laugh.gif

:tipsy:

---------------------

oh sa e mir jam, tha... :goofy:

Alba Palushi

Primus registratum

Ban be e keni primen muhabetin ,thashe se po qeshi pak po keka koha me kja me muhabet qe bani: /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif hajt pra shtoni uje e shtoni mjell se ban vaki e merreni vesh[-X

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozafat:
[qb] Ban be e keni primen muhabetin ,thashe se po qeshi pak po keka koha me kja me muhabet qe bani: /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif hajt pra shtoni uje e shtoni mjell se ban vaki e merreni vesh[-X [/qb]
Naq a ke nevoje per facolete apo i ke marr masat?? :tipsy: .Ok ma naq se isha tu lujt ia kalofsh sa ma mire ciaooooo /pf/images/graemlins/smile.gif
Me rrespekt Vajze_Shkodrane

SkenderbegaS

Primus registratum

mas ma ngacmoni vajzuken se ju ....baj namin ju baj :wink: :wave: :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mysterium

Primus registratum

a din kush gja me m'thane se per ca bohet fjale ketu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

ktu maj naqe bahet fjal per nji shkoll gjimnaz
hata "jordan misja" i thojn , e munohna me
kujtu naj vit t bukur atje , ska ransi MATURA
brezi , mjafton mepa marr pjes n te sikur per
2 dit CIAOOOO. /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga IRON MAN:
mjafton mepa marr pjes n te sikur per
2 dit CIAOOOO. /pf/images/graemlins/smile.gif
edhe un kam marr pjes, klasa jeme ka pas ba provat e balletit n klas pest /pf/images/graemlins/laugh.gif ndersa un vijsha me rrecitu /pf/images/graemlins/wink.gif fmi i urt un mor :devil:

:tipsy:

PS: ca i ka pas do varza e DJEM t bukur njaja shkoll apapapapaaaaaaaaaa :wub:

Jurida Ndoja

Primus registratum

Ne kohen qe kam ken ne Jordan Misja normalisht qe ato koh s harrohen se nuk vijn ma...Perkundrazi do ti mbaj ne zemer der sa te kem forc e takat si thojm na shkodrant /pf/images/graemlins/smile.gif "Jordan Misja Is the one only the One"...Ok pra ja kaloshi sa ma mir patriota pershendetje nga un te gjithve byeeeeeeeeeee.

abs

nuk e di...

Bombona, ooops BOMBOLA deshta me than /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe ti moj e Jordanit kenke aaa :idea:

--------------------

...,ban ban lamsha,te lamshat,se vet do lamshohesh n to...

SkenderbegaS

Primus registratum

..iher ato t 28 - ts i kena kalu se kena mrrit n faqe t 3-t e ata kan met n faqe t 2-t
:lol: :lol: :lol:
BAMBOLA ......Na kalxo naqe qat ban me e ",,,MAJT PERJETSISHT N ZEMER SA T KESH FORC E TAKAT,,,," JORDANIN ,,,,,naj histori e bukur dash-it aaaaa?
na e kallxo ,,,set kena GRUP
hajt ta bajm ROOZ /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: :thumbsup:

SkenderbegaS

Primus registratum

MYST ,,, he ala para kompjuterit je A ? :lol:
HAJT NA KALLXO naj gja. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ABS ty t kena pas ,sekretare "organizatet baz t' pjartis" + presoresh GRUP :lol: :kiss: /pf/images/graemlins/wink.gif :wub: :thumbsup:

-MATTEO-

Primus registratum

PO si jeni o shkodrane e shkodrane
une jam kukesian, e desha mju pershendet, se jeni njerezit ma te mrekullueshem qe ka kombi shqiptare.Pa ju shqipria do ishte nje hic

JU ARE THE BEST :wave: /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

jozi

Primus registratum

Tjeta te tanve!!!S'mund te rrini pa ba "llakallak",e pa u sha edhe pse tema asht VEZUVI ne vend!
Une kam kene te JORDANI 2 vjet,kam ike ne 99,kam kene ne vit te trete.Kam perjetu ne vit te pare "Jordanin dark"(ne kat te pare ka kene terr me te shti gishtat ne sy)
Sa prej jush kan "hanger" shkop prej Marashit mas shpinet si une?Mos me fole per profat...Astriti i historise...bombe krejt!Megjithse ka shume.E profi ma terribel?Per mu Katjusha ,edhe asaj 10 ia kam marre me zor por me ka ba me hanger tu msu permendsh teorine e letersise...HOPA, HILLUNI, TESH ,flitni pak per profat tesh pa "gri sallat kot".Jeni tane fantastike,e dini ,e?

Mysterium

Primus registratum

wildrose,

une ju kam thane disave ketu se me shkollen "Pjeter Meshkalla" s'mund t'krahasohet me asnji ne ShkoderLocen... nejse mo ishte thjeshte mendimi im :tipsy:

jozi

Primus registratum

Uomo misterioso besoj se per gjithkend shkolla ma e bukur ne bote asht ajo ku ka kujtimet qe mbart gjithmone vete,atje ku ka fillu te NDJEJE,aty ku asht vendi i aventurave ma te bukra,i shoqnise,i gallatave dhe momenteve te thella.Shkurt une do mbes e mendimet qe Jordani asht nr 1,ajo qe per ty e te tjere nuk asht. Jordani asht shiriti ku kam regjistru muziken ma te bukur te jetes teme.

SkenderbegaS

Primus registratum

O MYST po ku ka ken kjo shkolla "Pjeter Meshkalla " mor se sm kujtohet?
Perimen e kam .
ciao :wave:

CIAO KUKSI, KU JE O GRUP? /pf/images/graemlins/wink.gif
:thumbsup: :cool:

Mysterium

Primus registratum

Fillimisht postuar nga IRON MAN:
[qb] O MYST po ku ka ken kjo shkolla "Pjeter Meshkalla " mor se sm kujtohet?
Perimen e kam .
ciao :wave: [/qb]
te shkolla ish-11 Janari -pyti shkodranet se cfare shkolle asht... per mu asht NUMBER ONE!

Moto e shkolles "Pjeter Meshkalla": kush ka faj nese na jena ma t'miret!

perimen e kam :wave:

neta

Forumium praecox

filloren e kam ba te ish-11 Janari me msuse Elizabeten. Mmmmm, sa kohe te bukura e sa nostalgji kam per ato vite. /pf/images/graemlins/smile.gif