Korcaaaaaaaa!

Korcaaaaaaaa!

TE GJITHE KORCAREVE NE GJITH BOTENNNNNNNNN wassupppppppppppppp!
ku jeni the gjith korcaret ne gjith boten i want 2 say 2 u ne vecanti te gjithve nga "RAQI QIRINXHI "DHE MATURES 2002

alinos

Forumium maestatis
Re: Korcaaaaaaaa!

si thua ti te dal ne sheshi para kishes e te therras deri sa te vije mami jot moj? lol
thnx per fjalen e mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

tola77

Primus registratum

PO DHE SHUME LARG NUK JE MOS KI MERAK, SE TE DEGJON PATJETER, VETEM KEMBANA NE E PENGOFTE.

butterfly

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dr. Gjilpëra</div><div class="ubbcode-body">Po mire mo,
s'po na fton ndonje nga ju te Korces per festen e birres???
Ne jemi dhe pires/e te rregullt/a te birres Korca, sidomos asaj te zezes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif

ka ndonje grup qe do te beje ndonje turne per ne Korce, mundesisht ndonje me mundesi fjetjeje se ne s'kemi me njeri ne Korce, jane te tere jashte shtetit!!!

Etiketen origjinale e gjeta ne linje:

0001-001.jpg
</div></div>

Gjilperke, po Korca sikur s'ka bere ndonjehere birre te zeze!!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shocked.gif Keshtu e mbaj mend une te pakten, por edhe e bardhe fare eshte jo, eshte si "ale"

Kukull, ku e ke shtepine ti se edhe une se kam larg kishes?

butterfly

Primus registratum

Juir,,

Po lexoja faqet e para te temes edhe vura re qe jane fshire gjithe ato postime, pse? Kisha postuar ca fotografi edhe shume gjera te tjera. Kam shpenzuar muaj te tere ne kete teme ne 2002shin edhe vajta te lexoja mbrapsht per kujtime.

Si e shpjegon qe jane fshire gjithe ato postime?

Thanks,

AAA

M

Mortal

Guest

Me mire qe se ke pare kete temen. Ce do? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

truth_hurts

Primus registratum

kush e shan korcen more???ta marim vesh njher ..eshte djepi kultures..qyteti pastertise..qyteti gocave te bukura edhe te pastra(nikoqire)hahaah...un jam korcare me origjine mqs ra fjala....

M

Mortal

Guest

Eeee, eee... fakti qe e ngrite Korcen ne piedestal nuk na e dha fare idene se mund te ishe Korcare tine. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Po, po.. eshte Poradeci, pa eshte Korca. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif

Nani Korcare nje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif e na e merrni kenges, cprisni.

M

Mortal

Guest

Duhen dy per tango. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Julianna

Primus registratum

Syckat si ato te tuaaaaaaaattttttt! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Kush ma shan vendlindjen nuk i ka punet mire. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

M

Mortal

Guest

Apapa...po ce bre, te terrre pe Korrce jeni?

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

M

Mortal

Guest

Epo zgjodhe gogocke te gabuar per te shprehur emocionet e tua.

'Te rrotulluarit e syckave'- interpretohet si:

1- uf na lodhe
2- nuk jam e interesuar
3- u bere e bezdisur
4- po, te gjithe pe Korce jane, pfff- cu duket vehtja
5- gabim i kursorit

Julianna

Primus registratum

Kujt ja kap shtepine kjo foto te ngreje dore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

korca.jpg