Korcaaaaaaaa!

Korcaaaaaaaa!

TE GJITHE KORCAREVE NE GJITH BOTENNNNNNNNN wassupppppppppppppp!
ku jeni the gjith korcaret ne gjith boten i want 2 say 2 u ne vecanti te gjithve nga "RAQI QIRINXHI "DHE MATURES 2002

maxper

Primus registratum
Re: Korcaaaaaaaa!

Moj surrat domate, une me origjine andej jam dhe nuk ia dua te keqen por ca gjera qe i ka, i ka pse te mos ia themi,
ajde ce te prita...

tola77

Primus registratum

e car ka te keqe, mo aman, mire bejme qe mburremi, Ja me thuaj ti kush eshte si ne? KOKEPANXHAR

antip

Primus registratum

Nji tufe me konviktore korcare te mbledhur grrumbull te stolat e QS (normal s'harxhojne leke me shku ne lokal). Te gjithe po benin muhabet, por po i cahej hunda te gjitheve per nji cigare. Askujt s'ja mbante me e nxjerr paketen se i duhej me i dhene shokeve. Me ne fund njeri si me i zgjuar tha:
- O cuna a shperndahemi ta ndezim nga nje se keshtu po plasim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

tola77

Primus registratum

mja mo ti mja.

Ti kokeqoshe mos mendo se ma kalove, se te bej si qepe bozhigradi une pastaj.

antip

Primus registratum

Ore meqe ra llafi, karçar jam dhe une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

maxper

Primus registratum

Na me kallogre tu mbyllte mendja, c'pate me, po ti sikur ke mizen e kalit me uaaaa

maxper

Primus registratum

Mua plaku me therriste "gaqi" ose "peçi" kur isha i vogel, heheeeee po ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

butterfly

Primus registratum

Ore po boll o boll u zute ce late nam. Ne mund te jemi kurnace, por te pakten korrentin e paugajme (e kam kapur me elektrikun une). Me kurnace ose b****grisur jane ate qe spaguajne dot detyrimet edhe qe po nai futin edhe neve te tjereve.

M

Mortal

Guest

E qe jeni njecike djem mamake jeni, ate mbajeni.

M

Mortal

Guest

Eri? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif That's was my alias online /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Shea</div><div class="ubbcode-body">Eri? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif That's was my alias online /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

U emocionove. That's was sikur s'ka kuptim ne anglisht, apo ka ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

M

Mortal

Guest

Ke te drejte sben kuptim hic. Por po debatoja me 'inner self' te perdorja present apo past... si duket se kam vendosur ne do e vazhdoj 'Eri-n' /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

So, think of it this way: 'That's/was'

alinos

Forumium maestatis

Po mire mo,
s'po na fton ndonje nga ju te Korces per festen e birres???
Ne jemi dhe pires/e te rregullt/a te birres Korca, sidomos asaj te zezes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif

ka ndonje grup qe do te beje ndonje turne per ne Korce, mundesisht ndonje me mundesi fjetjeje se ne s'kemi me njeri ne Korce, jane te tere jashte shtetit!!!

Etiketen origjinale e gjeta ne linje:

0001-001.jpg

alinos

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
po ku e ke shpine ti kukull? Mami jot do te me njohe po te me shohe?