fallen angel
Primus registratum
Re: Kolonat zanore qe ju kane ngelur ne mendje!
kolona zanore e zhosit quhet "chi mai",e shkreta!Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] enino morricone asht i madh. kolona zanore zhos profesionistit quhet: bacio dopo il tramonto.
un me kompozimet e tija jam njoft prej vellait, qe kur isha e vogel me cmendte me to...
po ashtu kolona zanore e "once upon a time in america", po ashtu e ennio morricones asht![]()
pa permend godfather, te nino rota, un i kam 3 cd'te, e preferumja jeme asht pervec godfather theme, asht e katerta te cd'ja e pare, dmth pjesa kur corleone kercen me te bijen ne darsmen e saj.
shqipja e andeve po ashtu e morricones asht amelci e gjalle.
kur me kujtohet morricone, e rota, nuk m'bjen n'mend ma per asnji tjeter.
un morriconen e du fort mandej, se ka ba kolonen zanore te "il buono, il brutto e il cattivo". /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kam vdek per te e vogel i di tan batutat permendsh ala /pf/images/graemlins/laugh.gif
"che bello e, sapere che c'e' un caldo piatto di minestra che ti aspetta da qualche parte" - (il brutto tuj rrejt)
"tieni, aiuta a digerire" - (il buono qe e kuptoj rrenen tu i zgjat nji sigar) /pf/images/graemlins/laugh.gif
pianisti e te tjeret qe kane muzike klasike (si ne ket rast chopin) ndoshta sepse ka ken edhe historija e trishtushme, mu ma con moralin poshte, shum poshte... :cry: ndersa morricone psh m'ndez emocione...[/qb]