klubi "mistreceve"

woooooow

Primus registratum
Re: klubi "mistreceve"

ej gloria maje fort mistrecin se deri diten e fejeses ai beqar quhet ...hihihii
Dmth edhe una beqare u qukam?? ypp xhixhi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

jonida haka

Primus registratum

o hoto kush ishte ai mistreci sarandes se nuk e kisha pare ndonjehere...kishte dhe tangerllik na erdhi me kap ndonje mistrece kendej???? :smash: :smash:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] ej gloria maje fort mistrecin se deri diten e fejeses ai beqar quhet ...hihihii

ej Hoto ke hedh noi kandidatur ti mi se une per ty kom me votu.....po s'hodha nanji kandidature timen :devil: :goofy: [/qb]
e kam hudh e kam hudh :devil: /pf/images/graemlins/smile.gif
mistreco tina qeke e?!

hot

Hotgirl

mistreci qe njofim neve je ti apo nej mistrec tjater?!
dmth mistreci kojshiu im je?!

jonida haka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] o jona mos u merzite ti se ty nuk te kap une. ej ku i pe tarngellekt ti mi. [/qb]
u shyqyr se ate hall kisha une mos me kapshe mua....pse nuk ke tangerllik??tani po me pelqen qenke goxha djale...... :angel: :angel:

kissemissan

Primus registratum

hahahaha :lol: :lol: sa shpejt u zbute mi Jona.... i mire osht dreqi vetem se mistrec mo po hajt se i falet
:thumbsup:

erisa

Primus registratum

ej mistrec ca pase qene mer cun i bone gjithe gocat per vete.....papap kot si ke 30 veta n'liste ti ....

Kushedi sa e xheloze do jete bo gloriia po shkoj iher ta ngushelloj se si dihet ca i shko nermen asaj ...ene i rroft burri pastaj :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

haha po su martu ajo e para fitoj bastin una lalalalalalalala :rockband: :rockband:

hot

Hotgirl

cer bohet kshu me se na bot lomsh..kush o ky mistreci mi ti?!
na anet tona esht ne ky e?! dmth afer nesh jeton e?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

jonida haka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Beaa:
[qb] hahahaha :lol: :lol: sa shpejt u zbute mi Jona.... i mire osht dreqi vetem se mistrec mo po hajt se i falet
:thumbsup: [/qb]
beaa nuk zbutem shpejt une te keqen :devil: ...sa per mistrec jam me keq se ai... po se osht apo sosht i mire nuk e njoh..... :lol: :lol: :thumbsup:

kissemissan

Primus registratum

hehe jo mi hoto jo se ky as ne onderr nuk e shef sverigen po osht i njofturi glories pranej , apo jo ti re mistreco se na ke injoru fare kto kohet e funit, ne tu te bo komplimenta ti hic :mad: :tipsy:

o Jona qeke me verte mistrece ti megjithse pak mistrece jemi te gjitha ne jam e sigurte /pf/images/graemlins/laugh.gif