klubi "mistreceve"

erisa

Primus registratum
Re: klubi "mistreceve"

pupu Hoto mos t'kan zone ethet e letrave mi goce??shko mi me vrap te psikologu se t'nimo ai.

ene ti mistrec i more gjithe gocat me rradhe .papapa ca paske qene.
Po gloriia e di qe ty nuk ka per t'dale i kafe me mu.

hihihi vec prit sa t'vi n'tirone ene ke per ta pa
Hajt i tung t'gjithve

jonida haka

Primus registratum

o hoto te gjithe per probleme sentimentale po te pyesin???? :wub: kete erisen sikur e paska vene glorja me ruajtur ket mistrecin,,,ja ke thone 20 here mo qe do ja tregosh ke gloria po nuk e shef qe smerr vesh ai???? :smash:

Kollarja

Primus registratum

kjo oshte e vertete, se prej dashnis burrat perfundojne ne burg, kurse grate ne psiqiatri. :tipsy: :wave:

hot

Hotgirl

skam qone najhere ke psikiatri e as kam nermen me shku per pun dashnie!!
hoten e keni beqare e sdo me u pleks me asnjeri :rolleyes:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Beqare nga halli je ti Hote /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me morc pleshtat ti per at pune /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
mu mkan ardh kandidatet ke dera per me u martu..ti thu..!! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

T'paskan injoru fare thu ... /pf/images/graemlins/wink.gif ,pse o ngele ne dere ti ....eh c'ma kujtove Kocon e Teto Ollges.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jona84:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb]
[qb] ua zeqo he more te morri malli??je cun i zgjuar ti dhe zor se kuptohesh...... :kiss: [/qb]
ou kjo budallaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa po fillon qe mos te kuptohet kollaj /pf/images/graemlins/tongue.gif :wub: [/qb]
budallaqja e .....pse nuk kupto kollai ti keshtu!!! [/qb]
pa he thoje nje her budalle kujt.po thoj shyqyr qe mezi kuptohesh ti se po ta kuptoj per ke e kishe e zeza ti òdo hiqeeeeeeeeeeeeee :smash: :smash:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] T'paskan injoru fare thu ... /pf/images/graemlins/wink.gif ,pse o ngele ne dere ti ....eh c'ma kujtove Kocon e Teto Ollges.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hala skam dal pri dere :devil: dmth hala mrena jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

jonida haka

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb] ua zeqo he more te morri malli??je cun i zgjuar ti dhe zor se kuptohesh...... :kiss: [/qb]
ou kjo budallaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa po fillon qe mos te kuptohet kollaj /pf/images/graemlins/tongue.gif :wub: [/qb]
budallaqja e .....pse nuk kupto kollai ti keshtu!!! [/qb]
pa he thoje nje her budalle kujt.po thoj shyqyr qe mezi kuptohesh ti se po ta kuptoj per ke e kishe e zeza ti òdo hiqeeeeeeeeeeeeee :smash: :smash: [/qb]
sa me trembe!!!! :eek: he more ca do me beje se nuk ta kam hic friken :tipsy: :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

JoNa ashtu te lumte i kam qef keto trimet /pf/images/graemlins/tongue.gif
Pa he afrohu 1 her qe ta tregoj çdo te beja se kshu sma ben zemra ta them :kiss:

jonida haka

Primus registratum

e ca do te thuash me kete ti qe te behem pak me mire!!! :confused:
jam jam e mire sjam sjam e mire dhe ne jam e mire jam per qefin time.... :lol: :tipsy:

jonida haka

Primus registratum

je pak larg me ta trgu ket qefin tim!!!!!!!!
iiiiii ku jane keto mistrecat mo qenkan zhduk te gjithe,,,,,edhe hoti na paska dhone doreheqjen me duket...

hot

Hotgirl

qo kur ke fidhu me ja var zeqos,na ke heq vizen ne te tjerve!!
e neve i ina qep temes se helenes si dhia pas b***ve te dashit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad: