klubi "mistreceve"

jonida haka

Primus registratum
Re: klubi "mistreceve"

po kur te thashe une.... /pf/images/graemlins/wink.gif po ti ngele duke lavderu ket misrecin..... :devil: :tipsy:

woooooow

Primus registratum

ej mistrec ca pase qene mer cun i bone gjithe gocat per vete.....papap kot si ke 30 veta n'liste ti ....
Ej mistreco mos me thuj qe kjo ktu siper eshte e vertete se qafsha ty do boj vetvrasje.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] po kur te thashe une.... /pf/images/graemlins/wink.gif po ti ngele duke lavderu ket misrecin..... :devil: :tipsy: [/qb]
kush e lavdroi mi..un as qe e njof..ai sa erdhi erdhi me pushke ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] o hot kur me hare kaq shpejte mi dreq apo harrova nuk jemi njohur ndonjehere. :tipsy:
O erisa si thu mi a pime ndonje kafe bashke beqar jame te tjerat si theme. :idea: [/qb]
haha po kte ktu siper nuk e lexove ti Gloriiaa kjo ktu eshte me apasionante dhe me romantike.

ta kom thone une ty o martohem une e para o asnji

ej mistrec sa per kafen /n'ven mer cun kur ta kete qefi Po ku ta lejem vendin e takimit ??

hihihih

mistrec-sarande

Primus registratum

o beaa o yll une u cudita mi ku the ti qe te pash mi. flasim ndonje dite pastaj do ta shohesh ti mi se kush te hedh poshte.
Erisa sa per takimin po te pres kurr te vish ne tirane mi rrusho se aty ku je ti eshte ftohte.
o gloria ej po jane na ca mi po mos u shqeteso se vetem per muabete i kam.
o hoto po shpaten ku ma pe mi s enuk dukej prandaj. :tipsy:

woooooow

Primus registratum

citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
o hot kur me hare kaq shpejte mi dreq apo harrova nuk jemi njohur ndonjehere.
O erisa si thu mi a pime ndonje kafe bashke beqar jame te tjerat si theme.
--------------------------------------------------------------------------------

haha po kte ktu siper nuk e lexove ti Gloriiaa kjo ktu eshte me apasionante dhe me romantike.

ta kom thone une ty o martohem une e para o asnji

ej mistrec sa per kafen /n'ven mer cun kur ta kete qefi Po ku ta lejem vendin e takimit ??

hihihih
o erisa aman dhe ti per kafe te ka pyt se nuk do te haj apo jo mistreco?? :idea: ...Sa per hotin se di un se si hot qe e mban veten kam hall se e ka mar ne qaf te shkretin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po hajt mo të shkume të kalume thuj.. :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif

P.S Ska burr none te na e prishi dasmen neve moret vesh apo jo.... :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

jonida haka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] halo o mistreca..sjam tuj u pergjigj se sjam shum nqef :shrug: [/qb]
ca ka hoti qe nuk eshte ne qef????amon mos me thuaj qe je zene me ndonje.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] halo o mistreca..sjam tuj u pergjigj se sjam shum nqef :shrug: [/qb]
Hote prap mashkull heee? /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

nuk kam te dashur sa her duhet me jau thon :mad:
jom beqo e stazhionume..koht e funit kam vujt icik per shoqni po s'qahem na ajo ane..
mkan zu probleme pri verteti..ene menja mka fluturu..
ishalla sperfundoj ke naj terapist