Klubi i pijaneceve

Ruri

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

nuk po flas per jeten e nates vetem po me shume per te pire kafen mbasdite dhe nuk e kuptoj pse u dashka te te shofin aty shtrember clidhje ka??
aty je per qejfin tend ne rehatin tend dhe per me teper ke qetesine qe aq sh kemi nevoje

TEDI

Valoris scriptorum

Sjam aspak Vetem Ne Jeten e Nates ... Absolutisht. Ne skom shoqe Pastruset e Notes Normale ... Jom Une si tip a Ku e di une qe kerkoj gjithmone Lokalet me te qeta dhe Budda s Eshte nje nga Ata ...Ska te beje thashe eshte me Tipe dhe Shije ... WIne House psh te Djelave zakonisht shkoj qe kpus nai Poqe Vere Kur jam ne Tirane ...Me Bukur dhe me Qete se Budda me Duket . Nqs ke shkuar nuk e di a ke qene ke Shpia veres ke Pazari ri ...

Ruri

Primus registratum

kur them jeten e nates vetem nuk e kam fjalen vetem a i shoqeruar te kuptohemi po thoja nuk po flas vetem per jeten e nates kete nenkuptova...
jo nuk kam qene dhe kam degjuar qe eshte kendshem ne fakt

ere

Primus registratum

une dua te vete tek lokali i drinit , dhe te pi te dehem...
Ckemi ketej 1 here?

bob

Primus registratum

vetem ti

te kisha lene dicka gati,me sa shoh e paske pire /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

te shoh pak te turbulluar,ma thuaj te veshi cfare ke /pf/images/graemlins/idea.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Iherna si ja Kalut e Piplla ...Ska gjo Rur Po ho Shije Shije eshte . THjesht mua sme pelqen te rri nga Blloku Eshte bukur atje po Sme terheq mua ...Jeni per Nai Vodka Redbull e Piplla ...

ere

Primus registratum

e ke degjuar ate shprehjen ti: te thartat ne fillim e te emblat en fund...kete ndjek dhe une

Ruri

Primus registratum

ehe pa merak e kam vete ne mendja sikur ta dija dhe e provova dhe ne dreke dje dhe ne darke

bob

Primus registratum

hajde se do ju qeras une te dyjave

semure?ketu do sherohesh shume shpejt!

po marr nje konjak nderkohe.............

ere

Primus registratum

e di ajo se ja ka rekomanduar doktoresha ilacin..megjitate dhe nga 1 gote si ben keq..meqe erdhi ti..me bli 1 wiski

bob

Primus registratum

si nuk the njehere qe t'me qerasesh

apapapapapapa...........

perfito nga rasti se jam shume i mir /pf/images/graemlins/goofy.gif

ja ku eke edhe viskin,pa he me trego nje here c'bere sot?

ere

Primus registratum

sot, hic po prisja per ty ketu tek klubi me padurim se mu tha gurrmazi...e di une te kam si shpirt ty..ste per asnjeri...

bob

Primus registratum

e sheh kur pin TI,nuk le gje pa than

fol se te shkon kur i thua fjalet sic i the tani

edhe un kam pir po te kam ty afer dhe me vertete qe eshte kendshem!

s'me thua po floket c'ne keshtu?

Ruri

Primus registratum

ej do me jepni nje red bull te m e jepni pak energji mua se po me mbyllen syte
po patet ndonje ide me te mire ok