nuk po flas per jeten e nates vetem po me shume per te pire kafen mbasdite dhe nuk e kuptoj pse u dashka te te shofin aty shtrember clidhje ka??
aty je per qejfin tend ne rehatin tend dhe per me teper ke qetesine qe aq sh kemi nevoje
Sjam aspak Vetem Ne Jeten e Nates ... Absolutisht. Ne skom shoqe Pastruset e Notes Normale ... Jom Une si tip a Ku e di une qe kerkoj gjithmone Lokalet me te qeta dhe Budda s Eshte nje nga Ata ...Ska te beje thashe eshte me Tipe dhe Shije ... WIne House psh te Djelave zakonisht shkoj qe kpus nai Poqe Vere Kur jam ne Tirane ...Me Bukur dhe me Qete se Budda me Duket . Nqs ke shkuar nuk e di a ke qene ke Shpia veres ke Pazari ri ...
kur them jeten e nates vetem nuk e kam fjalen vetem a i shoqeruar te kuptohemi po thoja nuk po flas vetem per jeten e nates kete nenkuptova...
jo nuk kam qene dhe kam degjuar qe eshte kendshem ne fakt
Mroma Iherna si ja Kalut e Piplla ...Ska gjo Rur Po ho Shije Shije eshte . THjesht mua sme pelqen te rri nga Blloku Eshte bukur atje po Sme terheq mua ...Jeni per Nai Vodka Redbull e Piplla ...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.