helibak mucogllava
Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve
tedi thahs se po na qerasje meqe ishte 1 maj /pf/images/graemlins/tongue.gif
tedi thahs se po na qerasje meqe ishte 1 maj /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ti je Esell apo je Tape . Dmth je Tape dhe do bohesh Esell apo je Esell dhe do me u bo Tape ... Per Cdo gje Kontakto me KRyeKamarierin Tone Te Dashur HARAP ...Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] s'kisha hyre ndonjehere te ky klubi!!!! hajde kush eshte per tu bere tape ketu!!! [/qb]
he po pres une /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Zeqo un t qeras se du jo se ka Festa se Une Feste dhe Vit T Ri kom Pernote ... [/qb]
Ku e kishe lokalin ti Tedo? A t'njel hatri ty me ardh me gjith shoqni? Veç ka içik raki e konjak kena me pi! :wink:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] O Acido cere ishte ky mre qe piu kte raki t Papame . Rosela po deshe me u bo tape BUjrum edhe me pi nai Gastare prape bujrum . Zeqo klubi o hap jam apo sjam une merre n banak ne thuj kaloje n LLogari t Pronarit ... PO 2 birra jo tere lokalin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hajde mer Plak un Lek du ...Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]Ku e kishe lokalin ti Tedo? A t'njel hatri ty me ardh me gjith shoqni? Veç ka içik raki e konjak kena me pi! :wink: [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] O Acido cere ishte ky mre qe piu kte raki t Papame . Rosela po deshe me u bo tape BUjrum edhe me pi nai Gastare prape bujrum . Zeqo klubi o hap jam apo sjam une merre n banak ne thuj kaloje n LLogari t Pronarit ... PO 2 birra jo tere lokalin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I vrap pele o mër Ted. Futi i t'fishkëllyme ti ne mu m'ke ke dera gati për t'ho'r e për t'pi /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] mroma iher ktu .KOntro ti qeke n kanada e plak .Acido nqs je qejfli pijeje per qejf ka ca te doje zemra per me pi Rakin ... [/qb]