Klubi i pijaneceve

crazy

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

prandaj je tere kohen tape ti zeqo se rri tere diten neper lokale,po qysh do ta mbash te fejuaren ti mor...e shkreta ajo /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Zeqo un t qeras se du jo se ka Festa se Une Feste dhe Vit T Ri kom Pernote ...

rosela

Primus registratum

s'kisha hyre ndonjehere te ky klubi!!!! hajde kush eshte per tu bere tape ketu!!!

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] s'kisha hyre ndonjehere te ky klubi!!!! hajde kush eshte per tu bere tape ketu!!! [/qb]
Ti je Esell apo je Tape . Dmth je Tape dhe do bohesh Esell apo je Esell dhe do me u bo Tape ... Per Cdo gje Kontakto me KRyeKamarierin Tone Te Dashur HARAP ...

rosela

Primus registratum

o tedi ca ben pyetje te veshtira ore.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ....mbreme isha tape /pf/images/graemlins/tongue.gif sot esell jam cuar me duket!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

acid

Forumium praecox

O cpo kendonin o 6 bilbila..
mroma juj iher si ju kom ? me ramazan si keni qen? mire e!! ishalla na jep zoti forc me duru deri ne fund. se une nje dite kaq keq isha sa prisha me konjak skenderbeu qe ma ko nis gjyshja nga shkodra. /pf/images/graemlins/smile.gif jete a je mo. kam fillu me pi kshu grappa veneta, si biçim rakie taljone, Po aha kot fare teper e bute ta mer me te mire fytin , ne e dum te ashper alkol.(se po me kujtohet) nje nate kisha nje franceze ne shpi (shoqe mer jahu shoqe ca po zgerdhiheni) dhe i thash vallahi skom lon gjo tjeter me pi vetem raki skraparit ball kazanit ama. e zier dy here (si ja thash gjith keto ne italisht une e di ca hoqa) mire me thote ajo mjafton te jete alkol. (me boni si e forte) nje te marre shishin 1.50 kg e ti gju nja dy gllenjka. ....................... ka peshty neper shpi ku i ka dasht qejfi peshtyj, bertit, e qaj, plus shaj me non ate qe e ka shpik rakine. boooobo kete tha e perdorim kur gervishemi per te dizinfektuar plaget (e mori per alkol) boo. o po nuk e njeh bota vleren e rakise mer amon. te mjeret ata ca humbin. ika tashi une shihemi pas ramazanit ne ndonje pijetore ne ndonje cep /pf/images/graemlins/tongue.gif pije te mbare ishalla.

TEDI

Valoris scriptorum

O Acido cere ishte ky mre qe piu kte raki t Papame . Rosela po deshe me u bo tape BUjrum edhe me pi nai Gastare prape bujrum . Zeqo klubi o hap jam apo sjam une merre n banak ne thuj kaloje n LLogari t Pronarit ... PO 2 birra jo tere lokalin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] O Acido cere ishte ky mre qe piu kte raki t Papame . Rosela po deshe me u bo tape BUjrum edhe me pi nai Gastare prape bujrum . Zeqo klubi o hap jam apo sjam une merre n banak ne thuj kaloje n LLogari t Pronarit ... PO 2 birra jo tere lokalin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ku e kishe lokalin ti Tedo? A t'njel hatri ty me ardh me gjith shoqni? Veç ka içik raki e konjak kena me pi! :wink:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
[qb] O Acido cere ishte ky mre qe piu kte raki t Papame . Rosela po deshe me u bo tape BUjrum edhe me pi nai Gastare prape bujrum . Zeqo klubi o hap jam apo sjam une merre n banak ne thuj kaloje n LLogari t Pronarit ... PO 2 birra jo tere lokalin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ku e kishe lokalin ti Tedo? A t'njel hatri ty me ardh me gjith shoqni? Veç ka içik raki e konjak kena me pi! :wink: [/qb]
Hajde mer Plak un Lek du ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Pu sa t'kë** jon bo shqiptar't për punë leku, sikur jon t'u t'dhon shpirtin. /pf/images/graemlins/frown.gif
Po pse o Tedo a bo burri për i dopjo raki? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ej, po prap s'ma the ku e ke lokalin :smash:

acid

Forumium praecox

Ore juve ju osht bo 60% e gjakut raki. Edhe mirmroma me ju thone ju duket sikur ju thone a je per pije?
ai shoku fantazon per klub , pelcet birra e rakia ne cdo muhabet. nuk fut kush noj meze kshu intro mazallah. noj spec te kuq, noj berxoll derri (zot na fal se o dhe Ramazan) /pf/images/graemlins/smile.gif noj noj veze te zime, noj koshe pule te pjekme etj etj. e ne sfond nje kenge te bujar qamilit sa per atmosfere. jete a je mo! kshu flitet o cuna, ajt pije te mare te gjitheve /pf/images/graemlins/tongue.gif

AL PACINO

Forumium praecox

CIAO a tutti
dua te pershendes te gjithe pijanecet e veretet,sot ragazzi jam tull fare per 6-7 ore pi e vetem pi,ah mo mire se kshu sbohet ciao piranece :wave: ja po dhe i gote e masanej basta :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

mroma iher ktu .KOntro ti qeke n kanada e plak .Acido nqs je qejfli pijeje per qejf ka ca te doje zemra per me pi Rakin ...

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] mroma iher ktu .KOntro ti qeke n kanada e plak .Acido nqs je qejfli pijeje per qejf ka ca te doje zemra per me pi Rakin ... [/qb]
I vrap pele o mër Ted. Futi i t'fishkëllyme ti ne mu m'ke ke dera gati për t'ho'r e për t'pi /pf/images/graemlins/laugh.gif .