Klubi i pijaneceve

xhoni

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

ere po ne elbasanllit qe jemi pijaneca t'deklarum pse sna keni thirr me pi nai dupje?
mushe pra ne m'bjer i qebap per qejf t'carit.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] ere po ne elbasanllit qe jemi pijaneca t'deklarum pse sna keni thirr me pi nai dupje?
mushe pra ne m'bjer i qebap per qejf t'carit. [/qb]
hec mer Bab kur t dush tina ...

acid

Forumium praecox

Hi all iher. Ja dhe Bajrami mbaroi.
tashi o burra ti biem pijes se nuk shtyhen mezet me coca cola. nuk shkohet ne disko ku bojne strip ne ti rri si budalla duke pi red bull dhe uje te gazuar. ja ka 3 dite qe mbaroi ramazani kom pi sa per 3 muj vodka bobobobo. ajt shendet e dhjom ju bofte trima :thumbsup:

pipiricka

Primus registratum

po ne qe nuk perdorim alkoolike,mund te themi ndonje leng frutash,se ate ma ka qejfi gjithmone,jo se nuk pi fare mo jo,me raste,se me te degjuar e kam qe nuk te ben shume mire alkooli,po hajt mo se ckuptim do kishte jeta pa gjerat qe te bejne keq,ose qe jane te ndaluara,e kemi ne natyren tone,s'dalim dot nga vetja......

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga pipiricka:
[qb] po ne qe nuk perdorim alkoolike,mund te themi ndonje leng frutash,se ate ma ka qejfi gjithmone,jo se nuk pi fare mo jo,me raste,se me te degjuar e kam qe nuk te ben shume mire alkooli,po hajt mo se ckuptim do kishte jeta pa gjerat qe te bejne keq,ose qe jane te ndaluara,e kemi ne natyren tone,s'dalim dot nga vetja...... [/qb]
Cere LOngu do ti the ... MAndakall t Shtrydh t Fresket ...

acid

Forumium praecox

Pipiricka leng frutash?
Meqe une punoj barman ne jete me takon mua te te sherbej ja nje sek !!..
Me vjen keq nuk ka leng frutash. Ke ngaterru bar ketu jemi te gjithe qejflinj alkoli , stripi , femrash kubiste , ene bad words :devil: peace

TEDI

Valoris scriptorum

OAcido le t vij kush t doj po ho ...Merrni kai birre nga kto Budweiss se sapo mi collen ka Cekia ...

bob

Primus registratum

me te vertete qe nje birre mbas drekes te behen mire.
hajt gezuar me nje budweiss!
:thumbsup:

Le_Routard

Forumium maestatis

Vallai une e piva i shishe Warsteiner per drek.

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

acid

Forumium praecox

Pershendetje pijedashes. Hi tedo
si ju kam mer? he se mire jeni gjithmone ju. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Tashi per vit te ri nga ora 12:00 do jem ne ndonje megadisco apo pub me ndonje amerikane duke u puth e duke u perqafuar, ora 02:00 do jem (private dhe e censuruar) dhe nga ora 04:00 do jem thumb ne ndonje cep apo ane rruge i shtrire pertoke si derr po ama pa leshuar shishen nga dora. nje gje eshte e sigurte Do jem tape.
Ju uroj juve kalofshi sa me mire vitin e ri, dhe ishalla ju gje esull te pakten 12:00 mos pini heret re poca /pf/images/graemlins/smile.gif jo se e kini ves te keq ju nuk jua mban dot, sepse i bini fort rakise qe ne fillim /pf/images/graemlins/smile.gif ajt shnet dhe pare cuna

TEDI

Valoris scriptorum

Acido pini sa te doni dhe si te doni . Po nuk o e thon qe vetem per vit t ri duhet me pi . Klubi o hap 365 ditet e vitit 25 ore ne 24 ...

acid

Forumium praecox

Pershendetje Bosa.
Pas nje shkeputje ca javore serish mes jush.
Era raki ketej si gjithmone /pf/images/graemlins/smile.gif me behet qejfi qe e mbani lart flamurin e alkolit. Psh San valentinin ket here mo shyqyr e kalum dopio (dmth me goce) jo dopio rakie. se zakonisht e kalonim tap fare , zift mo.
Nejse ju uroj shnet pare , femra, alkol sa tju ajet damari marrise. /pf/images/graemlins/smile.gif ketej sillem une /pf/images/graemlins/tongue.gif

bob

Primus registratum

ka lezet kur merr nje urim te tille,bukur ku ska ma!!!
hajt pra te pime e te bajme qejf!
:thumbsup:

Hey Joe

Primus registratum

ec aty : ngre i dolli per gjithe jaronet , jaronet , harrabacet e qebaptoreve ne venet ku jeni !!!!!!! OPA!!!!

bob

Primus registratum

he grupa a keni pi gja sot.
pini mos e cani t.r.a.p.i.n
diten tull naten qull na plasi. :sleep:
me pi, po mos me u ba tapshem !