Klubi i pijaneceve

Guest
Re: Klubi i pijaneceve

Good choise hon ma bani ne nji mu po dopjo ama /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

hot

Hotgirl

una kam nja 5 dit qe kam porosit nje cider ktu ne akoma sma kan dhen!!
sot porosita nje konjak as ate sma kane dhene akoma!!
che ci posso fare??!! :confused: :shrug:

blendiys

Primus registratum

Tedo per mua nje Cointreau me limon te lutem se qenka shume vape,vere tek lista e zeze se nuk paskam leke ta paguaj sot :thumbsup:

Guest

Nje hot tequila for me pls /pf/images/graemlins/wink.gif

hoto jan te zene robt mi ca kujton ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Hajt mos u merzisni . Fillojme me Hotin NA Nje shishe ene rri rehat dhe ti pi sa te dush lej sa te dush ... Llapo ty po t jap ene ty i shishe ene ma sill neser i tjeter merre ke shumica ose thuji GJyshit te ta sjelle . I japim ene bubles i tequila t fuqishme t vij ne vete dhe ajo . Helena deshte nje mandarine e cere ishte une per vete po rikthehem ne cepin tim i vetmuar se asnje nuk do te beje do pare muhabet bashke me birren time qe sme tradhton kurre dhe asnjehere nuk me pyet kurre ... Kur te mbaroni thoni tju sherbejme serish ...

blendiys

Primus registratum

He pra mooooo,shyqyr qe u ftillut pak,se e kishit lene lokalin ne dore te ?????????
Tedo rrofsh plako,hajt se po vi edhe une te te join aty tek cepi :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] He pra mooooo,shyqyr qe u ftillut pak,se e kishit lene lokalin ne dore te ?????????
Tedo rrofsh plako,hajt se po vi edhe une te te join aty tek cepi :rockband: [/qb]
Ja shoqnia ktu duket . HIc fare sdum rob t tjere t na trazojn t na lejn rehat me dashnoren tone memece te perhershme qe vetem na kenaq dhe Freskon Dhe mendjen na e merr ndonjehere por dhe kjo ndodh per pak kohe ... ( BIRRA )

I love new york

Primus registratum

tedo po kush te ka tradhtu ty more........mu me dhe nje mandarinen dhe me le aty po ec mo shyqyr qe ke Llapen, blendin ti
ika dhe une po pi nje sex on the beach per qejf tem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

une dua ndonje gje freskuese per vete se plasa.
Tedo shpejt luji duart, jo dy ore sic e ke zakon /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] une dua ndonje gje freskuese per vete se plasa.
Tedo shpejt luji duart, jo dy ore sic e ke zakon /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tedi eshte shtruar ne renaimacion.Ishte bo me ner****Ca do?freskuse me aklol kemi vetem

it's me

Primus registratum

me bej nje boody mary. E mos harro ti hedhesh pak tabasko brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] me bej nje boody mary. E mos harro ti hedhesh pak tabasko brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E di cke ti...Mer ni kaipirinja se e ke gati,mos na ngatarro me kshu gjojnash te papelqyshme nga profesoret

it's me

Primus registratum

smerrke vesh nga barlliku ti. Kur do na e nxjerrin tedin nga reaminacioni /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] smerrke vesh nga barlliku ti. Kur do na e nxjerrin tedin nga reaminacioni /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tedi ska me shpresa.TAshi edhe kur te dali,ja kan nalu mjeket me nejt prane gjojnave me alkol.Edhe kur eshte i detyruar,sepse s'ka nga kalon,duht te rrije jo me teper se 1 min dhe me hunde te zena me dore,perndryshe rrezikon seriozisht shendetin.

Po ca ke me tedin ti.Merr 1 birre edhe mlidh menjen.

hot

Hotgirl

e me a ka naj ponc per mu apo do me lini te vdes kshu si qen??!! /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

I love new york

Primus registratum

kush te le te vdesesh ty mi rrush
na ponc portokalli edhe leng limoni te ta shktryshim ne fyt po deshe /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif he te djeg icik po te bo mire aman i vret gjithe bakteriet

Tedi??????? ku ka humb ai mi :eek: