Klubi i pijaneceve

Boby

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

Hajd Helena zgjidh nje pije per ta festu

whisky.jpg

vodka.jpg

tequila.jpg

I love new york

Primus registratum

o rrusho shume faleminderit per pijen por une nuk e kam ditelindjen sot, eshte ndonje ngaterrese, e thashe edhe atje tek tema e urimeve. nuk e mora vesh pseeeeeeeee :confused: :confused:
gjithsesi po marr kete pijen e parafundit, nuk besoj se e ke problem tani qe nuk e kam ditelindjen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Merr cere t dush me cere ka n klub merr . Kerkoje sta jep merre se nuk thote gjo thot Populli ... Hec iher mlidhena t pijm ca teqila bum bum se m ka mor malli me u bo tape si iher e i Kohe ...

I love new york

Primus registratum

tashi po :thumbsup:
madje me pas ne sfond ate kengen "boom shake shake shake the room" /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Tedo,me rezervo nje tavoline dyshe per sot ne darke,ate tek cepi po pati mundesi,se do dal me gruan sot pas pune :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] na re avash,
darke romantike ju sot e? :wink: :thumbsup: [/qb]
Hey ktu ska per Te Honger mi . Nai gjo e vocklel bohet jo me darke me qirinj ... Me falni per mungesat po pata ca probleme me ata te tatimeve ene pranej skom qene n klub... Une po e pi i birre iher se marova me kte vape ...

Boby

Primus registratum

Helen s'ka problem sa me shume ditlindje te kesh aq me shume arsye ke per te festuar. /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt te kam gjetur

blendiys

Primus registratum

O Tedo,po ndonje pjate dheu nuk mund te na rregullosh,edhe ca hudhra te njoma ecccc aty
romantizem alla fshatarce!!

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] O Tedo,po ndonje pjate dheu nuk mund te na rregullosh,edhe ca hudhra te njoma ecccc aty
romantizem alla fshatarce!! [/qb]
Robo skom Raki se e Marova me ato te Tatimeve ....

blendiys

Primus registratum

booooobooooooo,ky qenka goxha problem,po hidhu nja here andej nga Golja se mos i ka mbetur atij ndonje liter :lol:

Kollarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Robo skom Raki se e Marova me ato te Tatimeve .... [/qb][/QUOTE]

Kto vijne dhe pa lajmeru mer jahu.
Qejf ka robi me ja shtru mikut, por kshu pa lajmru nuk din dhe ç'a ti pregatisish, ç'a ti shtrush.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] booooobooooooo,ky qenka goxha problem,po hidhu nja here andej nga Golja se mos i ka mbetur atij ndonje liter :lol: [/qb]
ahahah ai ska se e ka kot fare . Ai ka vetem Vodka me Ari per Sander Gjoken ... Xhimi sdo me pi se i bo dom ...

hot

Hotgirl

tedo ta kam thone ene anej ka nahija jote qe po mpihet i konjak skenderbeu!! he do ma sjellesh apo jo se u lodha tuj prit ktu e spo na e varka njeri!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Guest

tmarsha tligat un ty futja i konjak se te varet vet pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

/pf/images/graemlins/wink.gif still waiting per konjak /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

prit tmarrin furnizimet se i kan harxhu anej horrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

iiiiiiiiii sa te keq /pf/images/graemlins/laugh.gif
hoti mos qaj ti se qaj dhe una pastaja /pf/images/graemlins/tongue.gif